hristo1306 написа:Защо бре Нейчо, мисля, че с гонга се запознахме на последния мач, но може и да греша. Стар човек - слаба памет !
Той ми каза, че не сте се запознали. Явно с Тошко са се изхождали по това време.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
hristo1306 написа:Защо бре Нейчо, мисля, че с гонга се запознахме на последния мач, но може и да греша. Стар човек - слаба памет !
[/center]Bartolomej написа:Искам си песните на феновете по уредбата преди и след мача
b.s.crew написа:Bartolomej написа:Искам си песните на феновете по уредбата преди и след мача
да ве това трябва пак да им се напомни.Преди време като излезе диска ходихме при Събев,слушахме го целият заедно с него и Титана на музикалния бранш Мицов.Накрая пуснахме една песен на уредбата на празен стадион лудница обясняваме му как ще вдигне хората ама пак нещо не им хареса искат си Тоника.Сега мисля ,че по-благоразумно ще погледне и ще се съгласят действайте.
Искам си Акаунта написа:Все пак трябва да се отдаде заслуженото и на "Сините Акули" , които също дадоха своя принос ... макар и на нехарактерно място ( което обаче се оказа сполучливо от стратегическа гледна точка ) .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта