Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Мнениеот калпазанчо » 11 апр 2012 10:34

Забравих да спомена и присъствието на Ел греко на срещата, който отложи 2 супер важни срещи с клиенти, за да може да присъства.
Миро отново супер сериозен - дойде с такси направо на стадиона пред бариерата, не знам как е успял, но дойде!
Освен това поискахме по-чести контакти на футболистите и треньорите с обикновените хора - било по улици, училища, ведомства и университети. Това беше прието с пълно единодушие.
Не успяхме да стигнем до темата за целите, медалите, нито за Анисе-маннисе...2 часа само конкретни идеи...
И все пак това ни беше среща за да се представим кои сме и какви сме, както и някои конкретни идеи които имаме. Това е само началото все пак.
И все пак бяхме от 3 фракции, което е похвално, тъй като преди това си разменихме контакти, обменихме идеи и ще си партнираме с тези 2 фракции, вместо да се конкурираме или нещо подобно. Всички заедно ще работим по една цел - да събудим хората за бургаския футбол!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 11 апр 2012 11:17

Браво ! Много сте големи ! За съжаление не успях да дойда на срещата, явно съм изпуснал доста, но след като прочетох написаното от Нейчо се почувствах, все едно съм бил там, за което много му благодаря ! Браво Нейчо, пишеш невероятно увлекателно, нямам думи !
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 апр 2012 14:43

калпазанчо написа:Събрахме се около 20ина души от 3 фракции (олд скуул бойс беше мнозинство) сбирката беше на кафе Водолей, обсъдихме накратко (час и 15 мин) дневния ред и потеглихме за срещата. От форума бяхме аз, ntodorov, petkan, Bourgas, cena62, Bartolomej, кдимитров и Искам си Акаунта. На входа на стадиона бяхме застигнати от клубния автобус. Тактически изчакахме автобуса да спре и се поздравихме с играчите и им попляскахме. Бяха леко учудени междувпрочем от тази ни активност. Дойдоха и нашите домакини. Бяхме посрещнати с голям ентусиазъм от Киряков, Чиликов, Петър Колев, Костадин Марков и някаква служителка (сигурно секретарка). Бяхме настанени в нещо средно помежду кафене и зала за пресконференции - виждали сте я по тв. Предложиха чай, кафе, вода, вино и т.н. срещата беше наистина много дълга - около 2 часа. За моя радост или ваше съжаление почти не оставих другите да говорят или да задават въпроси, за което още веднъж се извинявам на тези, които са пропуснали да се изкажат заради мен. Ама пустия ми нрав...Не моА се запрА. Почна ли няма спиране. Трябва да ми залепят устата с лейкопласт...Обсъдиха се всички идеи и инициативи от форумната тема, както и доста допълнителни.
Аз лично съм мега удовлетворен, тъй като всичките ни идеи бяха приети наистина с ентусиазъм. По мое скромно мнение те бяха чакали доста време такова мероприятие! И то на такова ниво! А най-вероятно бяха и приятно изненадани от високото ниво (за фенско мероприятие имам предвид). Идея след идея. От креативна - по-креативна.Просто нямаше слаба идея. А и Киряков сподели, че и те също имат доста идеи, които скоро ще резлизират. И техните идеи са супер. Като ги подсилим с нашите направо ще сме огъъъъъъън бийййй! :)
А, между впрочем скоро ще има форум към официалната страница И нашите артикули ще се продават във фенмагазина на същите цени от производителя - шал 7 лева, фланелка 25 лева и т.н.!!!вече намерихме как да ги разпространяваме без да трябва да правим фирма и т.н.! И ощедесетки, десетки неща...
Освен това вече ще се зачисли човек от клуба, с когото да комуникираме и правим обратна връзка. Вече имаме телефона и имейла на това момиче което присъства на срещата, който ще раздавам на всички форумци.

Владо и аз съм очарован от срещата, непринудеността, взаимното разбиране и уважение се чувстваше, а това бе голям плюс. Смятам, че не беше игра, а безкористно отношение. Но смятам, че подвеждаш съфорумниците. Относно продажбата във фирмения магазин, те казаха, че няма да калкулират своя печалба към нашите артикули. Но ДДС-то няма как да се избегне, аз и Коцето го прокоментирахме това и Киряков се съгласи. Така че цената там на артикулите ще бъде с 20% по-скъпа.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 апр 2012 14:46

шал 8.40 лева, фланелка 30.00 лева и т.н :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 апр 2012 16:01

kartago написа:Абе, момчета, стига ни дръжте в напрежение, кажете питахте ли какви са настроенията в клуба за атакуване на ЛЕ??? Ще се гонят ли докрай медалите? Очаквания за мача с "Левски", "Лудогорец", клишето играем мач за мач го знаем всички!

Да Петьо. Оптимистично настроени бяха всички, но като, че ли искаха да избегнат пренапрежението. Изглеждаха нехайно относно изхода от този двубой.
Поне така изглеждаха. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 11 апр 2012 16:12

30%, не забравяйте и данък печалба от 10%.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 11 апр 2012 16:35

Bourgas написа:30%, не забравяйте и данък печалба от 10%.

Тоше, те няма да калкулират печалба, плюс това този данък е само от печалбата, не от целия оборот.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 11 апр 2012 21:10

Ами ще отворим повече работа на Тошко !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 апр 2012 21:15

hristo1306 написа:Ами ще отворим повече работа на Тошко !

Христо...Ти не си се запознал и с другия Ицо :o . Що така ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 11 апр 2012 21:46

Защо бре Нейчо, мисля, че с гонга се запознахме на последния мач, но може и да греша. Стар човек - слаба памет ! :mrgreen:

Върни се в “Черноморец”