blue avalanche написа:Че нямаха-нямаха!Ама за 16 мача(Телкийски) и за 19 мача(Топузаков)-какво показаха?
"И откога да се раздаваш на 100% е недостатъчно?"
Ако неговото 100% стига за 30мин. сносно темпо и 50% брак в пасовете-НЕ Е достатъчно!Аз откъде да му знам 100-те %...
Що се отнася до "левскаря" Ст.Ангелов-нали не си забравил,че е юноша на ЦСКА и,че се изсули по терлици от Левски,за да избяга в Котбус?
Топчо и Мечо в половината мачове за тези 2 месеца влизаха като резерви,а всички мои примери са за неизменни титуляри цял сезон или повече.Това със 30-те минути го има само в България,в чужбина ако не си на ниво 90 минути,не играеш.Виж ,че всеки футболист дошъл от чужбина прави невероятно силен първи сезон независимо българин или чужденец,просто разликата между нас и тях е огромна!Никой треньор на Пелето не е казал,че е лош играч,а щом толкова треньори не го хранят кои сме ние да го правиме?Пелето не е виновен че ръководстовото един договор не може да напише,да са гледали клаузите като подписват,а не да си чешат макарите.Всеки помни как Пелето си бил тръгнал,но никой не помни как дойде,как Сираков го доведе и какъв скандал стана с чорбата,че им го взехме.Боримиров като се върна всички му се смееха,че бил старец,а тичаще повече от 20 годишните в цялата А група!Викторио Павлов също е юноша на чорбата и игра за тях дори беше титуляр когато ги бихме 7:1 но после дойде при нас и се раздаваше на 100% и ни беше най-добрият халф .Сега е треньор на юношите и в момента старшата са първи.Радуканов и Букарев имат много силни мачове за нас,а знаеш от къде дойдоха.Имам много приятели които са тренирали при чорбата,но са левскари просто моя набор лесно го взимаха да тренира там,в Левски беше много трудно да се почне да тренира.