10,10,20 за Рондо - 6 ти трипъл дабъл за него през сезона и 19-ти пореден мач с 10 и повече асистенции и въпреки големите глупости,които съдиите направиха в края на четвъртата четвърт(изгониха Гарнет и Стиймса за абсолютно измислени фалове) "келтите" победиха Атланта,като по този начин запазиха разликата от 2 загуби от Индиана в битката за третото място на Изток,които пък победиха Кливлънд като гости.Това беше 4-та поредна победа за Селтикс,като в последните 10 мача са загубили само 2 пъти..Определено много добра серия правят

Сега следва "back to back to back" или с наши думи 3 мача за 3 дни..и то все гостувания...
Сякаш вече се изясни кой отбор ще бъде 8-ми на Изток...Милуоки колкото и да са ми симпатични,за съжаление ще пропуснат плейофите,освен ако разбира се,Никс не се издънят много яко в последните си мачове.Потенциалните загуби са от Маями,Бостън,може да паднат и от Нетс,като гости и Атланта,също като гости,в последният ден от редовният сезон гостуват на Шарлот.Докато Милуоки имат мачове с Индиана,Нетс,Торонто,Филаделфия,Бостън и два мача с Уошингтън..Според мен Ню Йорк имат доста по-тежка програма от съперника си за 8-мото място,има още много мачове да се изиграят,така че не губете надежда!

Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...