raZorblade написа:С тази селекция - толкова ! Явно като го няма дядо им Алекс със своите ТРИДЕСЕТ И СЕДЕМ години да направи разликата, бабереците толкова си я могат....
Немотивирани казвате...ами , кой да ги мотивира. Ако Коцето не успее, поне спортно-техническия директор. Но ние такъв нямаме, забравих.
Имаме един мишок като Маринчо, който не си представям как ще влезе в съблекалнята и ще ги мотивира, църкайки....
Ако ви направи впечатление, Станимир Стоилов, преговаряйки за завръщане в Левски, постави ясно условие да работи със Сираков. Не го харесвам, подчертавам, но си отговорете сами на въпроса ЗАЩО поставя такова условие. Защото силен спортно-технически директор решава всички проблеми, които треньора не може или не знае как.
С такива мишоци в клуба , по-висока летва от В или Б група няма как да прекосчим !
Срещу Етър да изивкат майките и и жените си тея баберици да викат за тях
Аз бях дотук с мачовете този сезон.
Това е повече от обидно и скандално отношение към тази велика публика
Не ме интересува ако ще и да паднем
Нека си останем още една година в Б група, докато ни уврат главите, че рибата се вмирисва откъм ГЛАВАТА !
Безхаберниците, които срамят свещената фланелка по терена са пряка функция и следствие от НЕСВЪРШЕНАТА или свършената калпаво работа от ръководството !
едно се чудя само ...
Къде е предела на търпението на Цв. Василев.
не е зле и мишока Маринчо да си зададе тоя въпрос
Абсолютно на същото мнение съм!
За съжаление, не малко хора от така наречената ни публика са на заплати в клуба, кой като диктор, кой като озвучил, кой сайтове и телевизии прави. Всички тези ибрикчии на ръководството са в ролята на платени клакьорки в момента, щото хвръкнат ли пиявиците, хвръкват и те.
Сега се прибирам от Варна. Няма такъв мач, няма такова бездушие, няма такова безхаберие.......
Нямам думи, но с това ръководство повече на мач и мен няма да ме има