Разпадна се парламентарната група на "Атака"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Re: Разпадна се парламентарната група на "Атака"

Мнениеот saffron » 11 апр 2012 19:00

Yanev написа:
saffron написа:

Yanev написа:Дано електората им се насочи към ВМРО - истинската националистическа партия в България.

[offtopic]сафроне,албанец или българин си ?[/offtopic]

доносник съм от 6-то .. ето ти моя саит.. стани ми фен!

http://donosnik.net/index.php/component ... 14-05.html

Значи да разбирам,че искаш да ми кажеш,че си глупак,който ограничава името на една партия до председателя и и освен това не знае истинската си народност ?

искам да кажа ,че си завършен идиот щом пропагандираш хората да гласуват за партия , която е собственост на един "доносник" "продажник" "лъжец"!
за тва печелите по 1-2 процента... щото клакьорите на гореспоменатия сте толкова!.. нито ще бъдете повече ..нито ще бъдете по малко....на такива казвам "вечни неудачници" :mrgreen: уж знаят "истинската си народност" ... па същевременно постоянно биват заплювани от масата българи ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

orion
Контакти:

Мнениеот orion » 11 апр 2012 19:05

ehh написа:Не подценявайте НФСБ. Всички разочаровани от Атака са там + всички, които лесно се подават на манипулация. Каракачанов най-вероятно ще се залепи за тях и хоп - ето ти местенце в Парламента.

Впрочем, кандидатът за президент на НФСБ Стефан Солаков събра повече %-ти от синята коалиция, макар че само по Скат му излъчваха предизборния клип.
Последна промяна от orion на 11 апр 2012 19:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 11 апр 2012 19:05

Сафроне, когато нас 6 години ни управлява партия, която да твърди, че сме древни траки, тогава ела да говориш какви сме българите. Да не почвам да ти казвам какви сте вие.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 апр 2012 19:16

Yanev написа:Дано електората им се насочи към ВМРО - истинската националистическа партия в България.

На Македония, или не знаеш какво значи ВМРО?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 апр 2012 19:20

Гоце написа:http://news.ibox.bg/news/id_1741275331
Пехливанов:Аз съм десен политик и не мога да допусна да участвам във вот с червените.

Е по-голяма тъпотия не бях чел. Значи важното да е против БСП няма значение за какво се гласува. Може и да е в интерес на държавата може и да не е. Не мога да ги разбера някои политици - идиоти ли са, какви са?

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 11 апр 2012 19:33

Red Warrior написа:Сафроне, когато нас 6 години ни управлява партия, която да твърди, че сме древни траки, тогава ела да говориш какви сме българите. Да не почвам да ти казвам какви сте вие.

къде отиде пак ти бе?? какви ние ? какви вие?? аз живея в България! мене ме интересува какво става тук!
и всеки има право да се чувства такъв какъвто си иска! няма значение кои какво твърди!.. тва ,че в България е политика след 44-та година да се наложи ,че българите идват тук през 681-ва е нещо съвсем различно и тва е 45-години пропаганда! но днес половината качествени професори в България защитават автонхония произход на българите! факт!... при тебе проблема е ,че бъркаш понятията национализам и история! според тебе национализъм е вечна конфронтация на ние и вие така ли?... модерния национализъм и патриотизъм се състои в това партията , която се е класифицирала като такава да защитава правата на всеки един гражданин на тая държава , които спазва законите и! ..или за да ме разбереш по добре... аз искам да ме защитават в европеиския парламент! без значение дали съм циганин , турчин , виетнамец или пакистанец ;) аз живея в България и искам висок стандарт! не само за мене ..но и за моите сънародници! за твоята баба и дядо искам високи пенсии. и тн. ..това е национализам!
а вие връщате лентата в средновековието.. за вас национализъм значи... да излезне каракачана да се изцепи 2 пъти в месеца "македония е българска" или сидеров да пребие двама трима турци пред джамията нали?? ...само ,че това не е национализам .. това е примитивизъм ! за това и процентите на изборите след това са толкова ;) вижте за какво се борят европеиските националисти! .. вижте ги "холандските боклуци-националисти" за какво ни прецакаха за шенген!?
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 11 апр 2012 19:43

дано скоро се разпаднат и тези бандюги от ГРОБ ,че вече не се трае тази капиталистическа диктатура от тези престъпници !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 11 апр 2012 19:56

crap написа:Честито на всички истински националисти!!! Тази партия беше срам за България!!!

Ти ли си националиста ,бе?

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 11 апр 2012 20:03

Неистова радост струи от лайнарите,само че Атака пак ще я има и пак ще им е мъчно !

Потребителски аватар
arsenvengerin
Контакти:

Мнениеот arsenvengerin » 11 апр 2012 20:38

ЕМИЛ написа:
saffron написа:Те всички националисти са срам за България... радващото е ,че и народа го осъзна съдеики по резултатите от президентските избори! в България е нямало никога... няма... и наи вероятно няма да има достоини хора патриоти..които наистина разбират проблемите на българите за съжаление!

Левски и Ботев не са ли патриоти бе ?

Не слагай Боленчо , до Левски и Ботев
Обичам Левски

Върни се в “Свободна зона”