КБ: 1/2 финал: Септември(Сим)-Лудогорец (Рз) - 11.04-16,00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: КБ: 1/2 финал: Септември(Сим)-Лудогорец (Рз) - 11.04-16,00ч

Мнениеот tsonpen » 11 апр 2012 16:51

mistreated написа:
entwickler написа:Аз си мисля, че тия ще ги развинтим. Ако има нормално съдийство може и 0:5/6/7

Ако имаше нормално съдийство вече трябваше да сте с 10 човека....

А Симитли с колко? С 9? С HD резолюция ли гледаш мача? И можеш да избираш камера и да връщаш повторения...

Мачът е подобен на Ботев Пловдив - Лудогорец. Тежък терен и цел победа в редовното време без излишни рискове. Не можем да очакваме неземни красоти.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 апр 2012 17:51

Честито! Лудогорец е финалист за Купата за първи път в историята си!
С победата си Лудогорец за втори път върна логиката във футбола след като преди това направи същото като елиминира Ботев Пловдив.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 11 апр 2012 18:01

Честито и успех на финала. Вие сте най - стойностния отбор.Заслужавате и титлата за републикански шампиони. Ако не продължават приятелските мачове на само провъзгласилите се грандове те не са конкуренти.

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 11 апр 2012 18:33

Честита победа. Определено заслужава отборът да е на финал. Има, обаче, фенове, които са срам за отбора. Изключително селски манталитет и нещо бързо забравили с кого риташе Лудогорец преди 2 години - с по-големи "села" от Симитли. Силно се надявам тези фенове да са само форумни лелки!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 11 апр 2012 22:00

Днес не можах да гледам мача и не мога да го коментирам, затова искам само да честитя на всички, които симпатизират на отбора и за историческия финал!
Видях автогола и не виждам какво толкова е станало, но ми направи много лошо впечатление изказването на Голубович, който хвърля цялата вина върху младока Мантула. ( http://www.sportal.bg/news.php?news=359 ... 43&champ=1 )
Може и негова да е вината, но като гледам и Голубовиче не следеше внимателно играта и късно видя, че му връщат топката (дане говорим че едва не се контузи докато се опитваше да я достигне). По този начин не се помага на младите. Можеше да го коментира с него, а не да го разпява пред медиите. Лично аз много се надявам на нов вратар.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 11 апр 2012 22:54

botev1921 написа:Честита победа. Определено заслужава отборът да е на финал. Има, обаче, фенове, които са срам за отбора. Изключително селски манталитет и нещо бързо забравили с кого риташе Лудогорец преди 2 години - с по-големи "села" от Симитли. Силно се надявам тези фенове да са само форумни лелки!

На мен Симитли са ми много симпатични, и имаше само две- три по остри влизания цял мач, очаквах да са много по груби !!
Просто има един израз "Я..М..К.., Симитли е село" незнам откъде идва но е много забавен тоя израз и не виждам нищо обидно в това 8-)
Поздравеления за Симитли, все пак и нашите не играха на 100 процента, въпреки че първите 20 минути ги проспаха леко...
Доволен съм от мача, като цяло..Голубович и Мантула с невероятно комично отиграване, извън това Симитли май нямаха удар ! Иван Стоянов пак дърпа отбора, отличен Кабаселе!!
Гледаме напред, днес бе исторически ден за нас каквото и да се случи на финала :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 12 апр 2012 07:31

Иван Стоянов!!! Още есента забелязах че играта става друга с него след влизанията му в игра около 70та минута. Сега като играе по цял мач се виждат качествата му - след играта, скорост и най-важното - ЕФЕКТИВНОСТ. Само не разбрах защо Георги Домусчиев иска "да си вкарваме положенията" - сега определено си ги вкарахме.

Върни се в “Лудогорец”