Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски и Пелето се събират през лятото

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 22:57

Левски и Пелето да не са някакви младоженци,че да се "събират",бе ало-о-о-о-о...
Ако се "съберем" с Пелето,значи се разделяме с футбола!!!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 апр 2012 23:06

Cayman написа:
Живко6461 написа:Футболист, играл силно в "Левски" има право да завърши кариерата си в отбора, ако има качества за това. Само с характер и викане в съблекалнята не става. Трябва и игра. Правилото "той е дал толкова много" нанесе сериозно поражения. Не мислите ли?

Явно не си му следил кариерата - в Енерги и Аноторзис беше един от най-добрите играчи.За кипърците даже има няколко мача като капитан,в Стяуа също се представи добре,но всичко това беше преди да се скара с треньорите си и те го заточваха на пейката защото много говореше,а е чужденец.Качествата ги има в изобилие - може да играе на 4 поста само вратар не се е пускал.Правилото ти не е вярно аз ти посочих Боримиров и Мъри,които довършиха кариерите си в отбора и бяха най-добрите,ти ме контрираш с Кмета резултата е 2:1 за мене :)

Напротив! Следих го. По това време бях в Германия. Дори съм гледал някои мачове по телевизията. Извинявай, унесох се. В "Енерги" Ангелов наистина игра силно. След отпадането на отбора започна спада в кариерата му. Факт е, че в момента не е желан никъде. Конфликтите с треньорите не би трябвало да се приемат за плюс. А оправданието "защото е чужденец" изобщо не мога да приема. Към Боримиров и Стоилов можеш да прибавиш Бардон и Томашич (свободен агент). Йовов не го брой, че той тежи повече от всички положителни примери. Вече. Но преброй всички свободни агенти.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 10 апр 2012 23:45

Вижте сега... Всички искаме юноши в отбора, но само с тях не става. Винаги, когато сме имали силен отбор, то той е бил съставен от опитни и млади, като съотношението е било 6-8 опитни + 3-5 млади на терена, така че имаме нужда от такива като него. А ако може и Хичо и Домо да доведем, вече тази сплав ще се получи и да му мислят другите отбори. :P

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 10 апр 2012 23:52

Живко6461 написа:
Cayman написа:
Живко6461 написа:Футболист, играл силно в "Левски" има право да завърши кариерата си в отбора, ако има качества за това. Само с характер и викане в съблекалнята не става. Трябва и игра. Правилото "той е дал толкова много" нанесе сериозно поражения. Не мислите ли?

Явно не си му следил кариерата - в Енерги и Аноторзис беше един от най-добрите играчи.За кипърците даже има няколко мача като капитан,в Стяуа също се представи добре,но всичко това беше преди да се скара с треньорите си и те го заточваха на пейката защото много говореше,а е чужденец.Качествата ги има в изобилие - може да играе на 4 поста само вратар не се е пускал.Правилото ти не е вярно аз ти посочих Боримиров и Мъри,които довършиха кариерите си в отбора и бяха най-добрите,ти ме контрираш с Кмета резултата е 2:1 за мене :)

Напротив! Следих го. По това време бях в Германия. Дори съм гледал някои мачове по телевизията. Извинявай, унесох се. В "Енерги" Ангелов наистина игра силно. След отпадането на отбора започна спада в кариерата му. Факт е, че в момента не е желан никъде. Конфликтите с треньорите не би трябвало да се приемат за плюс. А оправданието "защото е чужденец" изобщо не мога да приема. Към Боримиров и Стоилов можеш да прибавиш Бардон и Томашич (свободен агент). Йовов не го брой, че той тежи повече от всички положителни примери. Вече. Но преброй всички свободни агенти.

Щом си бил в Германия знаеш как се гледа на чужденците и си представи каква е реакцията когато някой от тях критикува шефа си!В Стяуа също тръгна добре но там и се смениха двама треньори и пак познатата история силни мачове и спор с треньора.Не може да знаем дали не е желан никъде в началото на април,никой отбор не обявява новите си играчи сега.Бардон и Томашич не са българи,сравненията които ги правя са за българи защото и Пелето е такъв.Дори Гонзо без да е кой знае какво завърши много силно кариерата си в Левски.Посочи ми един пример с български футболист на Левски идващ от чужбина в края на кариерата си играещ слабо?Освен Емил Ангелов аз поне друг не се сещам.Но пък добри примери много -Боримиров докато играеше беше най-добрият футболист в първенството,Кокала от Израел като се върна ни помогна да отстраниме Динамо Букурещ даже и гол им вкара,Петър Александров от Швейцария при нас,Мъри при чорбата и после при нас,Кривия от Турция в Черно Море,дори чупливият Георги Славчев като се върна от Швейцария и отиде при прасетата игра добре и още много примери има от които коментара ще стане два пъти по-голям.Във футбола няма логика,но списъка с играчи които са помогнали е дълъг и сочи обратното.Сигурен съм,че Пелето ще се раздава на 100% всеки мач не само защото е левскар,а и защото такъв му е стила на игра бори се докрай и не отстъпва.Точно такива футболисти ни трябват защото от другият вид имаме прекалено много.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 08:45

Cayman написа:Дори Гонзо без да е кой знае какво завърши много силно кариерата си в Левски.Посочи ми един пример с български футболист на Левски идващ от чужбина в края на кариерата си играещ слабо?Освен Емил Ангелов аз поне друг не се сещам.Но пък добри примери много -Боримиров докато играеше беше най-добрият футболист в първенството,Кокала от Израел като се върна ни помогна да отстраниме Динамо Букурещ даже и гол им вкара,Петър Александров от Швейцария при нас,Мъри при чорбата и после при нас,Кривия от Турция в Черно Море,дори чупливият Георги Славчев като се върна от Швейцария и отиде при прасетата игра добре и още много примери има от които коментара ще стане два пъти по-голям.Във футбола няма логика,но списъка с играчи които са помогнали е дълъг и сочи обратното.Сигурен съм,че Пелето ще се раздава на 100% всеки мач не само защото е левскар,а и защото такъв му е стила на игра бори се докрай и не отстъпва.

Д.Телкийски,като се върна,направи ли нещо,че не се сещам?
Същото се отнася и за Топузаков...
Ангелов може и да се "раздава" на 100%(макар,че не знаем със сигурност),но това може и да не е достатъчно.Някой знае ли колко са неговите 100% в момента?А през лятото?
ПП.Ангелов НЕ Е левскар!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 11 апр 2012 10:14

Cayman написа:
Живко6461 написа:Щом си бил в Германия знаеш как се гледа на чужденците и си представи каква е реакцията когато някой от тях критикува шефа си!В Стяуа също тръгна добре но там и се смениха двама треньори и пак познатата история силни мачове и спор с треньора.Не може да знаем дали не е желан никъде в началото на април,никой отбор не обявява новите си играчи сега...

В Германия има много чужденци. Аз лично не се оплаквам от отношението към мен. Дори признавам, че срещах любезност, отзивчивост. Но това е друга тема. Сам посочваш, че Ангелов има конфликти с треньорите във всички отбори след "Енерги". Това не подсказва ли нещо? Факт е, че на подобни конфликти никъде не се гледа с добро око. Нека приемем, че просто не може да случи на ръководители. Така или иначе не е желан. Но защо априори трябва да приемем, че все още има качества за отбор от средноевропейско ниво?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот tevez » 11 апр 2012 10:21

Геша: Илиан Илиев ще стане символ на Левски

"Костов не можа да свикне с напрежението", смята Георги Иванов

Бившият футболист на Левски Георги Иванов смята, че Илиан Илиев е способен да се превърна в символ на синия клуб. Геша даде подкрепата за бившия си съотборник, който от лятото ще поеме отбора от "Герена".

"Илиан е един от малкото треньори, които се доказаха без да са работили в някой гранд. В Левски и Литекс е лесно да си треньор, друго е да си наставник на някой по-слаб отбор като Берое. Но той успя - изгради отбор, въпреки че клубът имаше финансови проблеми. Той бе един от символите на Левски като играч през 90-те, мисля че може да стане такъв и като треньор", каза Геша.

"Костов е особняк. Според мен той не успя в Левски, защото не бе работил в България като треньор. А тук напрежението е огромно. Медийните спекулации му влияеха, а той явно не бе свикнал на такъв натиск и всичко това му дойде в повече. У нас са идвали много големи треньори, които са се проваляли именно защото не са се сблъсквали с нашата дивотия", каза още Иванов.

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 11 апр 2012 12:00

blue avalanche написа:
Cayman написа:Дори Гонзо без да е кой знае какво завърши много силно кариерата си в Левски.Посочи ми един пример с български футболист на Левски идващ от чужбина в края на кариерата си играещ слабо?Освен Емил Ангелов аз поне друг не се сещам.Но пък добри примери много -Боримиров докато играеше беше най-добрият футболист в първенството,Кокала от Израел като се върна ни помогна да отстраниме Динамо Букурещ даже и гол им вкара,Петър Александров от Швейцария при нас,Мъри при чорбата и после при нас,Кривия от Турция в Черно Море,дори чупливият Георги Славчев като се върна от Швейцария и отиде при прасетата игра добре и още много примери има от които коментара ще стане два пъти по-голям.Във футбола няма логика,но списъка с играчи които са помогнали е дълъг и сочи обратното.Сигурен съм,че Пелето ще се раздава на 100% всеки мач не само защото е левскар,а и защото такъв му е стила на игра бори се докрай и не отстъпва.

Д.Телкийски,като се върна,направи ли нещо,че не се сещам?
Ангелов може и да се "раздава" на 100%(макар,че не знаем със сигурност),но това може и да не е достатъчно.Някой знае ли колко са неговите 100% в момента?А през лятото?
ПП.Ангелов НЕ Е левскар!

Топчо и Мечо останаха 2 месеца и пак ги продадоха в Израел,нямаха пълен сезон.И откога да се раздаваш на 100% е недостатъчно?Публична тайна е че Пелето е левскар дори и в интервюта го е казвал.

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 11 апр 2012 12:12

Живко6461 написа:Но защо априори трябва да приемем, че все още има качества за отбор от средноевропейско ниво?

Във всеки клуб досега ги е показвал.Допреди 3 месеца излизаше с капитанската лента в Анортозис.Рядкост са случаите чужденци да са капитани на отборите си - за да го направят капитан явно е показал качества.В България характера няма да му е проблем тук всичко е позволено дори и да се пуши в съблекалнята.А и ще е само в плюс един силен характер.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2012 13:18

Cayman написа:
blue avalanche написа:Д.Телкийски,като се върна,направи ли нещо,че не се сещам?
ПП.Ангелов НЕ Е левскар!

Топчо и Мечо останаха 2 месеца и пак ги продадоха в Израел,нямаха пълен сезон.И откога да се раздаваш на 100% е недостатъчно?Публична тайна е че Пелето е левскар дори и в интервюта го е казвал.

Че нямаха-нямаха!Ама за 16 мача(Телкийски) и за 19 мача(Топузаков)-какво показаха?
"И откога да се раздаваш на 100% е недостатъчно?"
Ако неговото 100% стига за 30мин. сносно темпо и 50% брак в пасовете-НЕ Е достатъчно!Аз откъде да му знам 100-те %...
Що се отнася до "левскаря" Ст.Ангелов-нали не си забравил,че е юноша на ЦСКА и,че се изсули по терлици от Левски,за да избяга в Котбус?

Върни се в “Левски”