sslevski написа:Нищо НЕ може да оправдае действията на Присо.
За това за него трябва максимално наказание.
Но както каза Томислав Русев:
Пожелавам на ЦСКА никакви наказания на футболисти,никакви глоби,всички в игра,дано БФС да ме чуе.И всичко това за да спре този РЕВ!!!Само така могат да разберат ,че трябва да си търсят вината единствено и само в КЛУБА.
От мен дано да не го наказват,защото ми омръзна от декларации,молби,стачки и всякакви НЕ футболни глупости.Вместо да се мисли за футбол занимавате футболната общественост с вашите тъпотии и подобни там неща.Но и да не го накажат ВИЕ най-вероятно ще се върнете към директивата Левски да стане шампион.
Е заради това последно се радвам,че съм от синия клуб.
Просто мнение!!!
Ей Богу добре, че си от синия клуб, че иначе сигурно Земята щеше да тръгне да се върти наобратно. Вие въобще усещате ли колко жалка картинка сте. Вие същите, които сменяте шефове на комисии за един отменен гол в мач, в който паднахте с три гола разлика, Вие същите, които нямате и един мач наказание лишаване от домакинство, Вие същите, които нямате едно наказание на футболист повече от 2 мача, Вие същите, които не сте платили и една стотинка на тая държава, за това че ползвате нейна собственост. Та същите Вие ще ми говорите, че Ви било писнало от тоя рев и от декларациите - като Ви е писнало на теб и на Томислав Спринтьора -вчера го написах - има достатъчно дървета и въжетата не са скъпи.