Европейско първенство по вдигане на тежести
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Европейско първенство по вдигане на тежести
Събуждат ли се българските щанги.При мъжете се вижда но при жените ще трябва да мине много време мислете ли така.
Последна промяна от Цветалин на 11 апр 2012 08:45, променено общо 2 пъти.
Re: Европейско първенство по вдигане на тежести
Ти сигурно имаш на предвид бронза на Енев от снощи. По една случайност го гледах състезанието. Рано е да се каже дали се събуждат. За мен ще се събудят истински, когато имаме успехи и на световни първенства, а силно се надявам и на олимпиади. Защото Енев реално с това постижение от снощи на световно първенство нямаше да влезе и в десятката. Някой може ли да каже ще има ли други българи на това европейско и кои са и в кои категории. може да ги гледам пак
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
И аз снощи гледах състезанието и момчето ме изненада приятно. За събуждане е рано да се говори според мен. Има още много вода да изтече, малко на и на шега има още много пилета да бъдат изядени от щангистите, за да кажем, че отново сме живи в щангите. Коментаторите снощи казаха, че и в следващите дни ще има български състезатели. Това обаче се млади момчета и момичета и едва ли някой извън сферата на този спорт е чувал имената им. Дано преборят най-вече себе си
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- орчо войвода
- Контакти:
Резултатът му е посредствен , на световно или олимпиада ще е след първите 10 , но щангите определено се събуждат , показателна е европейската титла на нашето момче Валентин Христов състезаващ се за отбора на Азербайджан .
-
- Контакти:
Докато има идиоти ,които допингират българските тежкоатлети и изпускаме таланти зад граница,щанги няма да има !
орчо войвода написа:Резултатът му е посредствен , на световно или олимпиада ще е след първите 10 , но щангите определено се събуждат , показателна е европейската титла на нашето момче Валентин Христов състезаващ се за отбора на Азербайджан .
Това на това европейско ли е било с титлата на Христов? Как да се събудят майна като и оная Боянка избяга и още един дето беше много добър шампион за юноши с нея??????

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Стига само с този допинг аз сам на 16 и може да приказвам като някой на 30 или 40 но тези млади ммочета които сигурно още живеят при майките си са там и се борят спечелиха три медала(2 малки и 1 голям) и вместо да ги подкрепяме и да се радваме пак започваме с този допинг.Щангите са най успешния спорт в историята на България и в каквато и криза де се намират винаги ще се събудят отново и пак ще бъдат най силния спорт на България 

Валентин Христов не заслужава да бъде споменаван от нас.Да си го хвалят в Азербейджан той не ни заслужава.
- орчо войвода
- Контакти:
danko_sot написа:орчо войвода написа:Резултатът му е посредствен , на световно или олимпиада ще е след първите 10 , но щангите определено се събуждат , показателна е европейската титла на нашето момче Валентин Христов състезаващ се за отбора на Азербайджан .
Това на това европейско ли е било с титлата на Христов? Как да се събудят майна като и оная Боянка избяга и още един дето беше много добър шампион за юноши с нея??????Тя първо федерацията ни по щанги да се събуди, щото е в кома от 4-5 години вече, а и държавата да се събуди. Бойко да тропне по масата! Не може най-успешния ни спорт след борбата да стават такива простотии и далавери във федерацията. Апропо сега кой е президент на федерацията и оправиха ли се там, щото поне време имаше една легитимна и една нелигитимна и някви такива завъртяни истории бяха
Българинът Асен Мурадов спечели бронз в изтласкването и завърши на четвърто място в двубоя в категория до 56 килограма на Европейското първенство по вдигане на тежести в турския курорт Анталия. 20-годишният Мурадов изхвърли 115 кг, а в изтласкването даде трети резултат от 136 кг, с което завърши с общ сбор от 251 кг. Шампион в категорията стана състезаващият се за Азербайджан българин Валентин Христов. Той беше най-добър и в двете движения и завърши с двубой от 280 кг след 125 кг в изхвърлянето и 155 кг в изтласкването.
[quote="орчо войвода,Българинът Асен Мурадов спечели бронз в изтласкването и завърши на четвърто място в двубоя в категория до 56 килограма на Европейското първенство по вдигане на тежести в турския курорт Анталия. 20-годишният Мурадов изхвърли 115 кг, а в изтласкването даде трети резултат от 136 кг, с което завърши с общ сбор от 251 кг. Шампион в категорията стана състезаващият се за Азербайджан българин Валентин Христов. Той беше най-добър и в двете движения и завърши с двубой от 280 кг след 125 кг в изхвърлянето и 155 кг в изтласкването.[/quote]