Европейско първенство по вдигане на тежести

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Цветалин
Контакти:

Европейско първенство по вдигане на тежести

Мнениеот Цветалин » 11 апр 2012 08:26

Събуждат ли се българските щанги.При мъжете се вижда но при жените ще трябва да мине много време мислете ли така.
Последна промяна от Цветалин на 11 апр 2012 08:45, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Европейско първенство по вдигане на тежести

Мнениеот danko_sot » 11 апр 2012 08:32

Ти сигурно имаш на предвид бронза на Енев от снощи. По една случайност го гледах състезанието. Рано е да се каже дали се събуждат. За мен ще се събудят истински, когато имаме успехи и на световни първенства, а силно се надявам и на олимпиади. Защото Енев реално с това постижение от снощи на световно първенство нямаше да влезе и в десятката. Някой може ли да каже ще има ли други българи на това европейско и кои са и в кои категории. може да ги гледам пак
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 апр 2012 08:38

И аз снощи гледах състезанието и момчето ме изненада приятно. За събуждане е рано да се говори според мен. Има още много вода да изтече, малко на и на шега има още много пилета да бъдат изядени от щангистите, за да кажем, че отново сме живи в щангите. Коментаторите снощи казаха, че и в следващите дни ще има български състезатели. Това обаче се млади момчета и момичета и едва ли някой извън сферата на този спорт е чувал имената им. Дано преборят най-вече себе си
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 11 апр 2012 08:44

Резултатът му е посредствен , на световно или олимпиада ще е след първите 10 , но щангите определено се събуждат , показателна е европейската титла на нашето момче Валентин Христов състезаващ се за отбора на Азербайджан .

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 11 апр 2012 08:48

Докато има идиоти ,които допингират българските тежкоатлети и изпускаме таланти зад граница,щанги няма да има !

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 апр 2012 08:52

орчо войвода написа:Резултатът му е посредствен , на световно или олимпиада ще е след първите 10 , но щангите определено се събуждат , показателна е европейската титла на нашето момче Валентин Христов състезаващ се за отбора на Азербайджан .

Това на това европейско ли е било с титлата на Христов? Как да се събудят майна като и оная Боянка избяга и още един дето беше много добър шампион за юноши с нея?????? ;) Тя първо федерацията ни по щанги да се събуди, щото е в кома от 4-5 години вече, а и държавата да се събуди. Бойко да тропне по масата! Не може най-успешния ни спорт след борбата да стават такива простотии и далавери във федерацията. Апропо сега кой е президент на федерацията и оправиха ли се там, щото поне време имаше една легитимна и една нелигитимна и някви такива завъртяни истории бяха
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Цветалин
Контакти:

Мнениеот Цветалин » 11 апр 2012 08:54

Стига само с този допинг аз сам на 16 и може да приказвам като някой на 30 или 40 но тези млади ммочета които сигурно още живеят при майките си са там и се борят спечелиха три медала(2 малки и 1 голям) и вместо да ги подкрепяме и да се радваме пак започваме с този допинг.Щангите са най успешния спорт в историята на България и в каквато и криза де се намират винаги ще се събудят отново и пак ще бъдат най силния спорт на България :!:

Цветалин
Контакти:

Мнениеот Цветалин » 11 апр 2012 08:56

Валентин Христов не заслужава да бъде споменаван от нас.Да си го хвалят в Азербейджан той не ни заслужава.

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 11 апр 2012 08:58

danko_sot написа:
орчо войвода написа:Резултатът му е посредствен , на световно или олимпиада ще е след първите 10 , но щангите определено се събуждат , показателна е европейската титла на нашето момче Валентин Христов състезаващ се за отбора на Азербайджан .

Това на това европейско ли е било с титлата на Христов? Как да се събудят майна като и оная Боянка избяга и още един дето беше много добър шампион за юноши с нея?????? ;) Тя първо федерацията ни по щанги да се събуди, щото е в кома от 4-5 години вече, а и държавата да се събуди. Бойко да тропне по масата! Не може най-успешния ни спорт след борбата да стават такива простотии и далавери във федерацията. Апропо сега кой е президент на федерацията и оправиха ли се там, щото поне време имаше една легитимна и една нелигитимна и някви такива завъртяни истории бяха

Българинът Асен Мурадов спечели бронз в изтласкването и завърши на четвърто място в двубоя в категория до 56 килограма на Европейското първенство по вдигане на тежести в турския курорт Анталия. 20-годишният Мурадов изхвърли 115 кг, а в изтласкването даде трети резултат от 136 кг, с което завърши с общ сбор от 251 кг. Шампион в категорията стана състезаващият се за Азербайджан българин Валентин Христов. Той беше най-добър и в двете движения и завърши с двубой от 280 кг след 125 кг в изхвърлянето и 155 кг в изтласкването.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 11 апр 2012 09:01

[quote="орчо войвода,Българинът Асен Мурадов спечели бронз в изтласкването и завърши на четвърто място в двубоя в категория до 56 килограма на Европейското първенство по вдигане на тежести в турския курорт Анталия. 20-годишният Мурадов изхвърли 115 кг, а в изтласкването даде трети резултат от 136 кг, с което завърши с общ сбор от 251 кг. Шампион в категорията стана състезаващият се за Азербайджан българин Валентин Христов. Той беше най-добър и в двете движения и завърши с двубой от 280 кг след 125 кг в изхвърлянето и 155 кг в изтласкването.[/quote]

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :oops: ;)

Върни се в “Национален отбор”