Ще остане ли Левски извън Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Ще остане ли Левски извън Европа?

Мнениеот RIR » 10 апр 2012 13:48

Batkoto написа:тази година бая лицензи трябва да се отнемат,че да се докопате до БатЕ :lol:

А на вас трябва да ви дадат 1 за да стигнете до МТК. :mrgreen:

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 10 апр 2012 15:06

До Бате нито ние нито вие скоро ще се докопаме.Хората са поставени в последния кръг,ако не и директно в групите...Нещо ,за което можем само да мечтаем!

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 10 апр 2012 15:10

Morgause написа:
ЕМИЛ написа:
Teo написа:Разбира се че ща са в 3-ката, нищо чудно и да цъфнат 1-ви... имат си ''сателитни отбори'' от който ще си вземат сигурни точки.

Кои са тези сателити ?

Берое, Локо ПД... още искаш ли..?

Монтана, "Ботев", Славия

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 10 апр 2012 17:29

Има смисъл от класиране в ЕКТ, само ако наистина се готви сериозно повишаване нивото на отбора, за да може да се влезе в групите. Иначе - алтернативите са 2: или ранно събиране и кратко време за подготовка, защото ще участваме в най-предварителните кръгове, или дълга и напоителна почивка и бавно и спокойно сглобяване на отбора и подготовка за новия сезон в "А" група.

Честно казано, мениджмънтът на "Левски" има сериозни основания да даде достатъчно време на новия треньор и на очевидно новите футболисти, които неизбежно ще постъпят, за да се надяваме вече на нещо по-сериозно през 2013.

Аз лично винаги съм смятал ЕКТ за огромен приоритет, но, ако не вдигнем драстично нивото си в следващите мачове, ние наистина от никаква гледна точка не заслужаваме и няма да заслужаваме да играем в Европа тази година. Другото е половинчата работа за 2 или 4 мача в предварителнит екръгове, които само ще създадат напрежение на така и необиграния очертаващ се нов отбор...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 апр 2012 01:12

Няма значение кой е клубът, то като не вземе квота за ЕКТ да не би случайно това да е неговият край?
- същото важи и за Левски.
Повечето сини фенове приемат това като шега, но съм сигурен, че в момента в който стане ясно, че Левски на 100% няма да вземе квота, то тогава ще настане невиждан към момента рев по медии и форуми.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 апр 2012 10:53

Тази година предстои продажба на клуба и новите купувачи използват всички прийоми да наведат цената. Неучастието в ЛЕ е сериозна предпоставка за по- ниска цена. По този начин агент Тара няма да загуби, а само ще спечели по- малко. Футболистите ще бъдат компенсирани по някакъв начин. Губим всички ние, феновете, които гледаме от страни, хабим нерви, ядосваме се от тоталното сгромолясване на любимия клуб и вбесени от безсилието си да променим ситуацията изливаме жлъч във форумите. Пряко засегнатите не се интересуват от фенски пристрастия. Техните приоритети са в други измерения. Не ги слушайте какво говорят, вижте ги какво вършат.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 апр 2012 21:03

Левски трябва да реагира както французите след " Парк де Пренс". Наново и начисто, в този ред на мисли се чудя дали не е по-добре да не играем в ЕКТ, това само би създало излишно напрежение, Илиан не може да сглоби тим за два месеца-нужно му е спокойствие. Нито пари, нито точки ще изкараме оттам, така че май клоня към неучастие тази година. Херо ще играе там по-добре от нас, да си налягаме парцалите и да се готвим да играем футбол, да си правим базата и стадиона и така.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 апр 2012 21:06

onegavon написа:От спортно-техническа гледна точка Левски не би трябвало да се класира за ЛЕ.Подозирам,че Черноморец няма да получи лиценз за евротурнирите и Левски ще заеме неговото място.

Възможно е Левски да играе в Лига Европа на мястото на червените другари. Не го искам, но технически е възможно :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 апр 2012 21:19

Teo написа:
ЕМИЛ написа:
Teo написа:Разбира се че ща са в 3-ката, нищо чудно и да цъфнат 1-ви... имат си ''сателитни отбори'' от който ще си вземат сигурни точки.

Кои са тези сателити ?

Локо Сф, Берое, Черноморец се отбори дето ще ви легат...

И викаш, Левски бие Берое и Черноморец и става първи Изображение Изображение Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 апр 2012 21:45

А, аз лично смятам, че е по-добре да не играем в ЕКТ. Но тепърва има много мачове да се играят и много неща да се случват-ще да видим. Аз друго имах впредвид-много е йонизирана атмосферата и да видим къде ще тресне мълнията, много ми е любопитно...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Архив”