Helguera, не съм ходил в Кюстендил, но това за бутилката не е вярно. Съдята само се наведе от рефлекс. Бутилката беше празна от 300мл. Хвърлена от 15 метра, от центъра на трибуната. Далеч от агитката. Няма как да падне човек от празна бутилка, нали затова събират тапите!
Между другото само на нашият стадион съм виждал хора да скачат на свой, защото е хвърлил предмет.Защото знаем какво ни чака. И умряла птица да падне от небето на терена, ние ще сме наказани! Докато левскарите и светлинното табло да хврълят през оградата нищо няма да последва.
Смятате ли, че агитката на "Миньор" е вандалска?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- asenkolev
- Контакти:
Re: Смятате ли, че агитката на "Миньор" е вандалска?

Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
garra blanca написа:pasaden написа:Бижутера написа:Фенчетата на Ботев и Миньор са най-комплексираните заради произхода си и заради това все се бият,трошат и правят проблеми.
Я обясни какъв точно е произхода на пловдивчани, че нещо не те разбрах момченце?
вие не сте пловдивчани а сте от:стряма,раковски,куртово кунаре,стамболииски и горе долу всичките ви фенове са от там.даже едно време татарското кюфте в едно предаване каза да не се правят мачовете на ботев на осветление защото не може ли да съберат хора на стадиона заради нямането на превоз до населините си места,и да те попитам като пеете пловдив е само наш къде сте??????защото в пловдив ви няма скрили сте се като мишки !!!!!!!
селски я се сети кво каза вашта легенда "повечето от феновете на Локо са стлипеновски цигани"
Аз ще ти намеря интервюто но ти дали ще ми намериш тва за което говориш е съмнително
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Бижутера написа:pasaden написа:Бижутера написа:Фенчетата на Ботев и Миньор са най-комплексираните заради произхода си и заради това все се бият,трошат и правят проблеми.
Я обясни какъв точно е произхода на пловдивчани, че нещо не те разбрах момченце?
Фактът,че сте два пъти по-малко от ултрасите на Локо Пловдив ви комплексира и за това трошите и се биете,за да покажете колко сте големи!
пич, първо вземи махни тази снимка на куц герой от безкрайните сериали ...после позволи си да посетиш веднаж в задръстения ти живот Пловдив и нашите мачове и тогава говори за факти и тнт...
Ти си една от ограничените МАДАМИ с фередже тук и винаги са ми били противни "дълбоко интелектуалните" ти размисли ...Леко наподобяваш Вучков "размисли и страсти"
А за хулиганството си е така ние и миньор сме кофти момчета не ни се пречкайте освен ако ме искате да си полежите в некой МБАЛ
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Какъв е проблема с агитката на Миньор ? Пичовете бяха на Лаута и направиха много добро впечатление.Скандираха,подкрепяха си отбора,всичко си беше наред.Е,теглихме си по няколко "майки",обаче това си е нормално.След това играха с "Ботев"Пд,там пък опънаха плакат срещу Селския,всичко е било наред,както ми казаха мои познати.Май само определени хора ги е шубе от "орките" ...
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- Бижутера
- Контакти:
хах тракиецо,бълваш само яд и комплекси,ама аз знам,че след две години отбор като Ботев няма да го има на картата,а ти може да се перчиш колкото си искаш 
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
-
garra blanca
- Контакти:
тракия много комплекси ве брате явно това че не ви се чува думата по улиците маи ви наранява сори но ситуацията няма да се промени ще ви тероризираме постояно

-
raikonen22
- Контакти:
Категорично да! Едни от най-големите лумпени са граовци! Те не са никакви фенове на Миньоро, а са прикрити чорбари! Това го знае всеки. Когато Миньоро е в "Б" група, забравят за този отбор понеже си имат чорбата. Иначе нямат акъл за 2 стотинки и правят само щуротии и идиотии феновете на Миньоро, т.е. прикритите фенове на чорбата!
raikonen22 написа:Категорично да! Едни от най-големите лумпени са граовци! Те не са никакви фенове на Миньоро, а са прикрити чорбари! Това го знае всеки. Когато Миньоро е в "Б" група, забравят за този отбор понеже си имат чорбата. Иначе нямат акъл за 2 стотинки и правят само щуротии и идиотии феновете на Миньоро, т.е. прикритите фенове на чорбата!
Това е нещо ново,което не бях чувал до сега,но човешкият ум измисля какво ли не.
"Прикрити чорбари","прикритите фенове на чорбата",когато пишеш нещо първо се поинтересувай за да не се излагаш.И в Б и В групите привържениците на Миньор си остават такива и си милеят за отбора.Неоспорим факт,като доказателство е посещаемостта дори и в по-долните групи,както на стадион Миньор така и като гости.
- Blue World Order
- Контакти:
Helguera написа:Аз лично очаквам поредните вандалски изпълнения и побоища след този мач ....Миналата година един фен на Миньор се хванал на бас , че ще отиде в агитката на Левски и ще почне да вика за миньорооо. Естесвено после прележал няколко дни в болница , ама баса си е бас
бихме го много тоя боклук
не са вандали,а орки. питайте ги да ви разкажат как бягаха като мишки по "Кракра" след мача от гостуващата агитка
СИНЬО-СИН ТЕРОР...
- Sagittarius
Е,не може всички фенове да са от стереотипа на тея на Литекс,Славия,Локо Сф или МаПек Фуревър
.Счупили 1 ограда-еййй голямата работа станала.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Върни се в “Футбол - България”