Смятате ли, че агитката на "Миньор" е вандалска?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Смятате ли, че агитката на "Миньор" е вандалска?

Мнениеот ЕМИЛ » 14 авг 2009 11:21

kacho1914 написа:Искам да ми каже някои на кой отбор в България,публиката не е имала вандалски изцепки.Само ще ви кажа,че пернишката агитка е една от най атрактивните,разбира се след синята.

На Родопа Смолян ,Несебър ,Калиакра и най-примерни са ултрасите от Ловеч

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 авг 2009 11:31

away написа:
v.r.s. написа:За какво копиране става въпрос?
Феновете на Миньор са едни от първите които обикалят организирано страната заради отбора си,известни са като,групата на Шаро.
А колкото за това,че не се разхождате като хуни из държавата,излишно е да го коментирам,наистина е несериозно да го твърдиш.Примери много и са известни на всички.

Какво искаш да ми кажеш, че едва ли не от групата на Шаро започват организираните посещения на мачове... :lol: Когато Левски и Ботев ПД са имали агитки в БГ все още другите са били никои, първите шалове синьо-бели на райе, плетени и т.н
Кажи къде левскарите се разхождаме като хуни, единствените мачове където има хулигански прояви ти обясних къде са, там където има напрежение и мача е като дерби, с вас мача в Перник, в Пловдив, с ЦСКА, последния път и във Варна, Ловеч преди години... по села и паланки като Мездра, Симитли, Благоевград, Сандански, Петрич и т.н да не изреждам стадионите в БГ, публиката не създава проблеми, което е точно обратното на това, което вие правите... точно там сте най-силни и смели, хулиганските ви прояви са по тези стадиони...

Написал съм една от първите,не първата,да бъдем коректни все пак.
Добре,изброй и ти къде са нашите хулигански прояви,единственно в Симитли има някакви прояви,като проблема с полицията след мача,но си има задържани и осъдени,които си носят отговорността.Това,че оградата не издържа при гола ни срещу Пирин не е хулиганска проява,дори и както казаха по някои медии,полицаите заедно с феновете премахваха останките и,за да не се нарани някой.Никаде не сме създавали голями проблеми от доста време,за разлика от вас, изброени от аsenkolev.

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 14 авг 2009 11:35

А в Мездра още като бяхте в Б група, боя с Локо СФ на контрола преди шампионата... това се сещам само за секунди.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 авг 2009 11:52

away написа:А в Мездра още като бяхте в Б група, боя с Локо СФ на контрола преди шампионата... това се сещам само за секунди.

С мездра беше преди две години и си платихме за това и тук е разликата,че ние си плащаме за всяка постъпка и то възможно най-тежко,за разлика от други.
На контролата с Локомотив не съм бил и не мога да коментирам,но от клипа виждам,че разправията е с един фен на Локомотив и предполагам,че е имало провокация от негова страна,другите около него никой не ги закача.Но това не мисля,че е нещо сериозно,за да се определи като вандализъм.

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 14 авг 2009 12:00

Друго ми казаха за контролата и кой кого е предизвикал момчета фенове на Локо СФ, ама както и да е... няма значение.

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 14 авг 2009 12:02

а поваления страничен рефер в миналата година с бутилка вода , ти ходил ли си в Кюстендил , когато се играеха домакинските мачове ??? След мач , града оставаше все едни е минал тайфун , трошене на всичко живо по пътя. Спомняш ли си защо забраниха в Перник да се играят мачове на стадиона след канонадата от камъни по съдии и играчи на мача с Левски преди няколко години. А за хвърлената бомбичка дето рани футболист на Ботев , който седеше на резервната скамейка. Спомняш ли си за побоищата с агитката на Левски , кагато Миньор беше във "В" група..............

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 авг 2009 12:37

Helguera написа:а поваления страничен рефер в миналата година с бутилка вода , ти ходил ли си в Кюстендил , когато се играеха домакинските мачове ??? След мач , града оставаше все едни е минал тайфун , трошене на всичко живо по пътя. Спомняш ли си защо забраниха в Перник да се играят мачове на стадиона след канонадата от камъни по съдии и играчи на мача с Левски преди няколко години. А за хвърлената бомбичка дето рани футболист на Ботев , който седеше на резервната скамейка. Спомняш ли си за побоищата с агитката на Левски , кагато Миньор беше във "В" група..............

Имам чувство,че чета коментар на ***.Това което пишеш просто не отговаря на истината.Съдията бе ударен със пластмасова бутилка от вода,но повален е меко казано смешно.Наказани бяхме и за този случай,за който агитката не носи вина,тъй като стана далеч от нея.
Ходил съм и на домакинствата ни в Кюстендил и това което пишеш е пълна глупост,какво е потрошено там,никога не е имало проблем в града.
Колкото за случаи от преди 7-8 години,изтърпяхме си последствията за тях.
Но кажи ако бяхме убили човек както стана с момчето в София,каво ли щеше да стане с отбора,както и съм сигурен,че щяхме дя бъдем заклеймявани с години заради това.
Колкото за побоищата с агитката на Левски,все пак за да ги има,трябват две страни,не сме участвали сами в тях,за да сме виновни само ние.

Няма значение,не обвинявам никой за нищо,само казвам,че с нищо не сме по-различни и по-лоши от останалите агитки,каквото мнение се налага от повечето медии в България.

Потребителски аватар
Helguera
Контакти:

Мнениеот Helguera » 14 авг 2009 12:51

v.r.s. - аз ти казвам факти , какъв *** кви 5 лева те гонят. Свали си жъло-черните очила и не измествай темата за други агитки. Факт е , че след удара с бутилката съдията приклекна и после беше на земята , а аз лично познавам човека който хвърли бутилката и мога да ти кажа че седеше точно в центъра на агитката !! Лично съм виждал как се трошат табели и се хвърлят празни бутилки от алкохол (стъклени , а не пластмасови) по колите без никаква провокация в Кюстендил .А за боя с агитката на Левски , миньорци дебнеха по гарите и нападаха с камъни и дърва когато левскарите отиваха на мач в София , а Миньор беше тогава във В група ......

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 авг 2009 13:07

Helguera написа:v.r.s. - аз ти казвам факти , какъв *** кви 5 лева те гонят. Свали си жъло-черните очила и не измествай темата за други агитки. Факт е , че след удара с бутилката съдията приклекна и после беше на земята , а аз лично познавам човека който хвърли бутилката и мога да ти кажа че седеше точно в центъра на агитката !! Лично съм виждал как се трошат табели и се хвърлят празни бутилки от алкохол (стъклени , а не пластмасови) по колите без никаква провокация в Кюстендил .А за боя с агитката на Левски , миньорци дебнеха по гарите и нападаха с камъни и дърва когато левскарите отиваха на мач в София , а Миньор беше тогава във В група ......

Бих,дебатирал с някой който не е предубеден.
Само ще кажа,че агитката винаги седеше от този край на трибуната,където няма досег със страничният съдия,чийто периметър е от центъра към зградата.
Да разбирам ли,че и ти си ходил на срещите на Миньор в Кюстендил,след като си виждал всичко това.
Всичко което пишеш са пълни глупости и го казвам най-отговорно,а колкото за жълтите очила,мисля,че съм ги свалил отдавна и съм умерен привърженик който гледа реално на нещата и когато си заслужаваме наказание за едно или друго действие го признавам.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 авг 2009 13:10

ЕМИЛ написа:
kacho1914 написа:Искам да ми каже някои на кой отбор в България,публиката не е имала вандалски изцепки.Само ще ви кажа,че пернишката агитка е една от най атрактивните,разбира се след синята.

На Родопа Смолян ,Несебър ,Калиакра и най-примерни са ултрасите от Ловеч

на всичките тия отбори дето спомена общият брой на феновете е 1000,другите ходят да гледат мач щото по това време си нямат друга работа :P
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”