Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Денислав Левскара

Re: Грийн няма да тренира с първия отбор

Мнениеот Денислав Левскара » 10 апр 2012 19:58

Грийн като дойде отначало в левски ми направи огромни впечатления .. но сега вече не ми прави никакво впечатление ;)
Има една поговорка "Ти както ми се издигна в очите така и ми падна" по същия начин спрямо Грийн :lol: :lol:
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот zlobul » 10 апр 2012 20:03

blue avalanche написа:
Levski4Ever написа:
zlobul написа:Тонев е абсолютна нула .С този здраво си вървим към ликвидация .

И ти оцени работата му в ЛЕВСКИ толкова бързо? Между другото Гонзо не е в Левски, така че може да си промениш подписа.

Той просто е "Сираковист/Стоиловист" и всеки различен от тях е,разбира се,нула.Критерият му е съвсем елементарен,както и начинът на мислене:"Не е Сираков?Значи е нула!"

абе то и гонзо щеше да гледа мачовете от високо , ама след първата шампионатна загуба слезе в "ниското" . И тогава ти знаеше много балалайката . Смешен си , спри да се изказваш.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 20:18

zlobul написа:
blue avalanche написа:
Levski4Ever написа:И ти оцени работата му в ЛЕВСКИ толкова бързо? Между другото Гонзо не е в Левски, така че може да си промениш подписа.

Той просто е "Сираковист/Стоиловист" и всеки различен от тях е,разбира се,нула.Критерият му е съвсем елементарен,както и начинът на мислене:"Не е Сираков?Значи е нула!"

абе то и гонзо щеше да гледа мачовете от високо , ама след първата шампионатна загуба слезе в "ниското" . И тогава ти знаеше много балалайката . Смешен си , спри да се изказваш.

Слезе,когато стана треньор.
"Сираковист"!!!"Стоиловист"!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 апр 2012 20:18

Когато и да го бяха изгонили щеше да е късно!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 10 апр 2012 20:22

Грийн се доближава до безДарко,муден,бавен,без хъс,с една дума не става за Левски.
И щом е ясно,че няма да остава при нас,няма смисъл да се мота по терена и на тренировките.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 апр 2012 20:25

LaRgO написа:Лъчо Танев: "Имах решение - бразилеца Жуниор Викоса от Гремио. Той беше с единия крак на “Герена”. С него смятам, че Левски щеше да е шампион. Но ръководството не прояви достатъчно решителност да затвори сделката".

Някой се чудеше кой е класният нападател, който е трябвало да дойде. Явно е този.

Този същият е бил предложен и на ЦСКА

Lewski-1914
Контакти:

Мнениеот Lewski-1914 » 10 апр 2012 20:27

Даниел Димов е много по-добър и има физиката на опорен халф. Гледайте го внимателно в мачовете в които играе с какво желание влиза ( а и голяма част от картоните му са за това , че ''гори'' в играта). Друг е въпроса , че нашите страхливи треньори нямат г*з да го пускат да се обиграва и да залагат по-често на него за титуляр

Потребителски аватар
Денислав Левскара

Мнениеот Денислав Левскара » 10 апр 2012 20:33

Lewski-1914 написа:Даниел Димов е много по-добър и има физиката на опорен халф. Гледайте го внимателно в мачовете в които играе с какво желание влиза ( а и голяма част от картоните му са за това , че ''гори'' в играта). Друг е въпроса , че нашите страхливи треньори нямат г*з да го пускат да се обиграва и да залагат по-често на него за титуляр

Разбира се +1
Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 апр 2012 20:42

Насила хубост не става. Не ме интересува дали ще премина отсреща(би трябвало да знае титаните как обещават и как плащат) или ще отлети за чужбина. Факт е, че в Левски нищо не играе. Започна много силно и си помислих: този не се е аклиматизирал още и как добре играе, като се приспособи към момчетата сигурно ще е безгрешен. Но нямаше късмет- попадна на инжинера осмокласник и той като всички останали играчи на Левски си развали формата. На тези години малко трудно ще я върне. Не и в България, разбира се. Прав ти път, Сержиньо Грийн!
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 10 апр 2012 21:11

И кой ще дойде на мястото на Тонев, че ми е интересно? Ако наистина има нова власт, тя явно НЕ ИСКА Сираков, който тайно си искаш, колкото и да се правиш на ударен. А ако Тонев не се меси в спортно-техническите въпроси, и цялата власт е в И. Илиев, какво ще пречи? Дайте малко време на човека. Вярно, че много тежкарски изказвания вади от време на време, но пък може и да направи нещо. :)
Изображение

Върни се в “Левски”