Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Cayman
Контакти:

Re: Грийн няма да тренира с първия отбор

Мнениеот Cayman » 10 апр 2012 19:37

galin56 написа:Да бе ама Бербатов никой го не е изгонил от базата на Ман.Юн, нали?

Грийн не е изгонен от базата, а ще тренира с юношите защото в България нямаме Б отбори както във футболно развитите държави.В Англия например Б отборите правят страшни мачове.Всички възстановяващи се от контузии футболисти играят 1-2 мача там преди да ги пуснат в А отбора,някои твърди резерви също за да натрупат игрова практика често играят в Б отборите въобще няма база за сравнение,а и аз се отплеснах много от темата.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 апр 2012 19:37

Той Грийн е трагичен и играе без никакво желание,след като няма да си поднови договорът,е по-добре на негово място да налагате играчи които им се играе - Вутов,Димов и който и да е
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 апр 2012 19:40

Той и Янев не е подновил договорът си с нас, но нашето ръководство не се гаври с него, а това че Грийн не е във форма търсете причина в тези които са му превеждали подготовката.
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 апр 2012 19:42

Cayman написа:
galin56 написа:Да бе ама Бербатов никой го не е изгонил от базата на Ман.Юн, нали?

Грийн не е изгонен от базата, а ще тренира с юношите защото в България нямаме Б отбори както във футболно развитите държави.В Англия например Б отборите правят страшни мачове.Всички възстановяващи се от контузии футболисти играят 1-2 мача там преди да ги пуснат в А отбора,някои твърди резерви също за да натрупат игрова практика често играят в Б отборите въобще няма база за сравнение,а и аз се отплеснах много от темата.

Не знам за юношите, никъде не го пише, а Б отбори преди 3-4г. имаше ама после казаха че била много тъпа идеята и ги премахнаха.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 10 апр 2012 19:45

не мога само да разбера защо е нужно който и играч да дойде при нас, по някаква си презумция го вдигаме в облаците и го имаме за супер звезда.Специално Грийн, до ден днешен не ме е убедил, че е някакъв топ играч, че да му чиним "евалла". Вкара един наистина красив гол срещу Гент, но в по-голямата част от мачовете, които е изиграл за нас, е показал страшен брак в отигравания и поведение. Трябваше още през зимата да го шитнат някъде, тогава щяхме и някое евро да приберем. Все си мисля, че трябва по-скромно да подхождаме към набедените ни "звезди", защото-съгласете се- за 15 хилки в евро всеки един от нас щеше да играе много по-добре от измислени "звезди" като Грийн, Бездарко и Калво...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 апр 2012 19:51

santiliana написа:не мога само да разбера защо е нужно който и играч да дойде при нас, по някаква си презумция го вдигаме в облаците и го имаме за супер звезда.Специално Грийн, до ден днешен не ме е убедил, че е някакъв топ играч, че да му чиним "евалла". Вкара един наистина красив гол срещу Гент, но в по-голямата част от мачовете, които е изиграл за нас, е показал страшен брак в отигравания и поведение. Трябваше още през зимата да го шитнат някъде, тогава щяхме и някое евро да приберем. Все си мисля, че трябва по-скромно да подхождаме към набедените ни "звезди", защото-съгласете се- за 15 хилки в евро всеки един от нас щеше да играе много по-добре от измислени "звезди" като Грийн, Бездарко и Калво...

Абе, че не заслужават по 30 000лв. заплата съм съгласен. Не може да играеш пред 500 човека и да взимаш толкова пари. Явно е че не си ги изкарал а са подаяния от Батков. А това че ние ще играем по-добре от тях. Абе лично за мен се съмнявам. Като години добре -на 26 съм, имах техника и бързина - що годе, ама за последно съм играл мач когато бях на 19, сега едва ли ще мога и да тичам 30 мин. без да спирам. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 10 апр 2012 19:52

Грийн трябваше да бъде махнат веднага след втория мач със словаците!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 19:52

Levski4Ever написа:
zlobul написа:Тонев е абсолютна нула .С този здраво си вървим към ликвидация .

И ти оцени работата му в ЛЕВСКИ толкова бързо? Между другото Гонзо не е в Левски, така че може да си промениш подписа.

Той просто е "Сираковист/Стоиловист" и всеки различен от тях е,разбира се,нула.Критерият му е съвсем елементарен,както и начинът на мислене:"Не е Сираков?Значи е нула!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2012 19:53

galin56 написа:
LaRgO написа:Сигурен ли си, че го няма никъде по света ? Я, се сети за Бербатов.

Бербатов не го пускат не заради това, че му изтича договора, а защото е слаб!

А Грийн за какво да го пускат?Защото е много силен ли?

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 10 апр 2012 19:54

galin56 написа:
Cayman написа:

Не знам за юношите, никъде не го пише, а Б отбори преди 3-4г. имаше ама после казаха че била много тъпа идеята и ги премахнаха.

Махнаха Б отборите и създадоха правилото за 3-ма играчи мисля беше,над 19 могат да участват в мачовете на юношите.Грийн има действащ договор с клуба и е задължен ако е здрав да тренира.Не ми се вярва да му назначат персонален треньор,значи единственият вариант е - юноши старша възраст.

Върни се в “Левски”