santiliana написа:не мога само да разбера защо е нужно който и играч да дойде при нас, по някаква си презумция го вдигаме в облаците и го имаме за супер звезда.Специално Грийн, до ден днешен не ме е убедил, че е някакъв топ играч, че да му чиним "евалла". Вкара един наистина красив гол срещу Гент, но в по-голямата част от мачовете, които е изиграл за нас, е показал страшен брак в отигравания и поведение. Трябваше още през зимата да го шитнат някъде, тогава щяхме и някое евро да приберем. Все си мисля, че трябва по-скромно да подхождаме към набедените ни "звезди", защото-съгласете се- за 15 хилки в евро всеки един от нас щеше да играе много по-добре от измислени "звезди" като Грийн, Бездарко и Калво...
Абе, че не заслужават по 30 000лв. заплата съм съгласен. Не може да играеш пред 500 човека и да взимаш толкова пари. Явно е че не си ги изкарал а са подаяния от Батков. А това че ние ще играем по-добре от тях. Абе лично за мен се съмнявам. Като години добре -на 26 съм, имах техника и бързина - що годе, ама за последно съм играл мач когато бях на 19, сега едва ли ще мога и да тичам 30 мин. без да спирам.