Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски и Пелето се събират през лятото
Той избяга от Левски, сега не става за Европа и иска да се връща. Да, беше много добър, но стига с тези завръщания. Трябва ни млад състав, с бъдеще пред себе си.
Не съм от Левски, но според мен е хубаво български играчи да се връщат в края на кариерата си. Спомнете си, как игра Боримиров на 36 години в А група. Беше най-добрия и в Лига Европа. Турците и гърците започнаха по-същия начин и сега са пред нас във всяко отношение. Сигурен съм, че стадиона ще е пълен ако в ЦСКА се върнат Марто Петров и Бербатов след година, две. Манчев не беше играл месеци, но влезе веднага в игра и вкара 4 гола срещу Литекс и Черноморец. Пелето избяга от Левски доста подло и сега трябва да се реваншира пред сините фенове. Ангелов е добър играч, но не се знае, в каква форма е. Със сигурност ще е по-стабилен и рутиниран от разни измислени юноши и чужденци!
- Син до гроб
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Син до гроб написа:При евентуалното напускане на Грийн трябва заместник от добър калибър.Според мен не губим нищо при негово завръщане.
Губим бързина и губим развитието на някой юноша .
Знаеш ли някой талантлив юноша на поста деф.халф ?
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
- hienizator
- Контакти:
Едно знам със сигурност ... мърши без сърце не искам да гледам,а Пелето има сърце и се раздава във всеки мач ... и не знам какво го обвинявате че е избягал от Левски ... и аз да имам контракт,в който има клауза за освобождаването ми срещу известна сума и ме иска немски отбор палим с 300 и съм сигурен,че всеки един би го направил ... друг е въпроса,че батков направи страшни циркове покрай това момче! Както и да e аз съм ЗА ... според мен Пелето е за златна топка в сравнение с Гаджев,Димов и моментното състояние на Грийн!
А относно бързината,това е пост на който се иска да изнасяш топката качествено(не като милиев примерно) и да отнемаш ... според мен не се изисква нещо,с което Пелето не разполага!
А относно бързината,това е пост на който се иска да изнасяш топката качествено(не като милиев примерно) и да отнемаш ... според мен не се изисква нещо,с което Пелето не разполага!
Син до гроб написа:ЕМИЛ написа:Син до гроб написа:При евентуалното напускане на Грийн трябва заместник от добър калибър.Според мен не губим нищо при негово завръщане.
Губим бързина и губим развитието на някой юноша .
Знаеш ли някой талантлив юноша на поста деф.халф ?
Все ще се намери някой от школата .
Ще бъде ли Станислав Ангелов поредният футболист с нелоша визитка, който вече не играе никъде и бива привлечен в "Левски"? Не станаха ли много? Дали Боримиров, Бардон и Томашич не са изключенията, потвърждаващи правилото, че по този начин не се гради отбор от средно европейско ниво? С тази политика некадърните ръководители докараха "Левски" до нивото на групичка за неделното мачле в кварталното училище, в която има няколко души, играли на работнически спартакиади. Справка - мачът с "Локомотив" София.
Нали ще подмладяваме отбора?Защо пак старци ще са трансферна цел номер едно,нали Илиян ще вземе Стефан Велев,нашето момче Вутов е страхотен футболист,навремето като имахме отбор от наши юноши нямахме ли отбор?Да дадем шанс на нашите момчета все ми се струва че ще играят по добре от разни наемници,не мисли те ли?
tani написа:Нали ще подмладяваме отбора?Защо пак старци ще са трансферна цел номер едно ?
Щото ще дойде баз да платим за него .
- Captain Stottlemeyer
Cayman написа:dodo7271 написа:Няма да е полезен. Нищо против Пелето. Страхотен футболист, професионалист отвсякъде. Но най-добрите му години във футбола отдавна са минали. Какъв е смисълът да го взимаме, не е много ясно.
Напротив ще бъде много полезен.Ще внесе нужната стабилност в центъра,близнаците и Вутов ще могат да се учат от него(сигурен съм,че ще ги оставят при мъжете и следващият сезон).Ако помниш с Боримиров ситуацията беше подобна когато се върна - завърши си кариерата в Левски и то на подобна позиция и придаде класа на отбора.
+1
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- POPCORN
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Почваме вече за се излагаме ако го върнем Пелето !!!![]()
и живко се връща
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,