Пловдив1926 написа:Тия с автобусите не прекалявайте с пиенето, да няма после все едно за пръв път пътувате що не ме пуснаха с моите скромни пет литра водка!!!!
Правилно.Да не стане като на мача с Калиакра.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Пловдив1926 написа:Тия с автобусите не прекалявайте с пиенето, да няма после все едно за пръв път пътувате що не ме пуснаха с моите скромни пет литра водка!!!!
Модератор ЛокоПД написа:Пловдив1926 написа:Тия с автобусите не прекалявайте с пиенето, да няма после все едно за пръв път пътувате що не ме пуснаха с моите скромни пет литра водка!!!!
Правилно.Да не стане като на мача с Калиакра.
Локомотив1926Пловдив написа:TheUsualSuspect написа:Новото е,че за всеки,които се запише за екскурзията ще има осигурен билет.
Сега допълнителните билети пътуват за Пловдив.
Че кое му е новото още от началото всеки ваучер включва пътуване и билет ?!?
Аз имам един върпос относно придружителите, за първи път пътувам с ескрузията и да не би да направят някъв проблем, че нямаме 18 години и придружители ?

Купил съм си два блистера неоангин хахаха
 Купил съм си два блистера неоангин хахахаЛокомотив1926Пловдив написа:TheUsualSuspect написа:Новото е,че за всеки,които се запише за екскурзията ще има осигурен билет.
Сега допълнителните билети пътуват за Пловдив.
Че кое му е новото още от началото всеки ваучер включва пътуване и билет ?!?
Аз имам един върпос относно придружителите, за първи път пътувам с ескрузията и да не би да направят някъв проблем, че нямаме 18 години и придружители ?

Утре, който може да е на стадиона по-рано за да няма проблеми с влизането и да може да си наредим нещата както трябва
 Утре, който може да е на стадиона по-рано за да няма проблеми с влизането и да може да си наредим нещата както трябва   

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта