Кървавото писмо на Коритаров до БФС

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Кървавото писмо на Коритаров до БФС

Мнениеот grasiani » 10 апр 2012 16:55

blue avalanche написа:
ros написа:Стига се излага бе човек, стига...!!! Цитираните от теб футболисти ПОНЕСОХА НАКАЗЕНИЕ, ОПРЕДЕЛЕНО ИМ ОТ ИНСТИТУЦИЯТА, ОТГОВОРНА ЗА НАЛАГАНЕ НА ТАКОВА.

Наказанието прави ли ги невинни?Или по-малко НЕЧЕСТНИ?
Можеш да пишеш и с малки букви...Всъщност,не знам дали можеш.Ама "Правилникът" го налага.
ПП.Това,че "не са знаели" ревящият Янчев ли ти го каза?
"Лош доктор!Лош!"Изображение

Цели 3-ма играчи от един отбор хванати с допинг,някой чувал ли е подобно нещо с други клубове,това си е прецедент, и искат да ни убедят че това било нормално и това наказание което им е дадено даже е много.Ако се разровеше по яко и други футболисти от цска щяха да изгърмят това съм убеден.И колко играча трябва да се хванат от един клуб за да се разбере че този отбор не играе по правилата.В този смисъл цска беше пожален и 3 месеца е най малкото с което се отърваха 2 от които не се играеше футбол.Не мога да разбера защо не е както в други спортове да се правят внезапни проверки на играчите за отборите които има съмнения че си служат с непозволени средства.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 10 апр 2012 16:56

Много рев бе.
Но така им се пада на БФС ако си ви бяха взели лиценза както и заслужавахте и ви бяха сложили в долните групи сега нямаше да се разправят с хора,които нямат срам и искат купа,която никога не са печелили.За сиропчиите няма да говорим.Прошки за вас си имаше през комунизма има ги и сега.Това е жалкото.Но нека им на БФС да знаят другия път с твърда ръка да се действа.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 10 апр 2012 17:02

Не разбирам, каква връзка имат случаите с допинга на тримата играчи на ЦСКА и лъжата на Гонзо. В първия случай наказанието беше определено, изкараха го и край, всичко друго са подмолни удари против отбора. Ако не бяхме на първо място изобщо нямаше да се говори за удължаване. Случая с Г.Иванов е странен, защото грешка не може да има. Един път е знаел играча, втори път клуба и трети път БФС и Лицензионната комисия. Получава се следното: Гонзо знае, че не може да играе, но му е обещано, че няма проблем, Левски си плаща под масата или натиска Футболния съюз и от там си затварят очите. Ако не бяха тези зверски удари по ЦСКА нищо нямаше да излезе на яве, но сега вече е късно. Интерестно ми е, какво ще предприеме Перуката, защото това няма, как да е станала без негова знание. Изобщо титлата тогава беше съмнителна, заради загубените 7 точки от ЦСКА и разбиването на готовия ни отбор от Божков. Спомняте ли си, че зимата той продаде най-добрите ни играчи? Първо Забавник, Гай и вратаря Максич, след няколко мача Хидиуед, а Тиаго Силва го разхождаха, като мечка из Европа. После дойде и загубата на точки и то от Беласица на Армията, като начало и смешния мач с Левски. На В.Левски немския съдия не даде чиста дузпа, когато Боримиров държа Тиаго Силва поне 20 секунди в наказателното, а след това веднага свирна при едно леко съприкосновение с Велизар Димитров. Аз не искам подарени титли, каквато дадоха на Левси през 2008г., но трябва справедливост. Който е сгрешил да си понесе наказанието!

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 10 апр 2012 17:12

Ти ли го казваш.Оревахте всичко за сиропчиите.То не беше рев.То не бяха сополи.Но всичко си е за ваша сметка.Нека Левски и Бфс да са виновни за всичко.Те ще са ви виновни и за Европа сигурен съм.
Тогава ще има директива от Уефа.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 апр 2012 17:30

sslevski написа:Ти ли го казваш.Оревахте всичко за сиропчиите.То не беше рев.То не бяха сополи.Но всичко си е за ваша сметка.Нека Левски и Бфс да са виновни за всичко.Те ще са ви виновни и за Европа сигурен съм.

Вие най-добре го знаете това.След кражбата на лиценза на ЦСКА господ ви наказа с БАТЕ Борисов и Жилина!И много ми се иска БФС да отговори глобени ли са от УЕФА с 50 000 шв.фр.(глобата още виси) за отнемането на лиценза на ЦСКА през 2008г.!Да излезе Боби и да си каже и веднъж за винаги да се спре спекулацията относно лиценза.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Мнениеот Син до гроб » 10 апр 2012 17:48

GOLEADOR написа:
sslevski написа:Ти ли го казваш.Оревахте всичко за сиропчиите.То не беше рев.То не бяха сополи.Но всичко си е за ваша сметка.Нека Левски и Бфс да са виновни за всичко.Те ще са ви виновни и за Европа сигурен съм.

Вие най-добре го знаете това.След кражбата на лиценза на ЦСКА господ ви наказа с БАТЕ Борисов и Жилина!И много ми се иска БФС да отговори глобени ли са от УЕФА с 50 000 шв.фр.(глобата още виси) за отнемането на лиценза на ЦСКА през 2008г.!Да излезе Боби и да си каже и веднъж за винаги да се спре спекулацията относно лиценза.

Ама добре де,що не четете бе ,мамка му ?! БФС излязоха с декларация в която пишеше,че не са глобявани .Не съм им адвокат,ама прекалявате с това грухтене постоянно.Клубна политика за взимане на допинг,наказания минимални.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 10 апр 2012 18:11

Blagoy написа:Вече е свършен факт. Аз пък питам защо никой от ЦСКА, или който и да е клуб не се сети да сезира тогава (след края на сезона) ФИФА? А се сещаме 6 години по-късно... Класирането е факт, отборите са си разпределили местата, първите 4 са участвали в евротурнирите. "След дъжд- качулка"

Свършен, ама не съвсем:
FIFA:"Players may be registered for a maximum of three clubs during the
period from 1 July until 30 June of the following year. During this
period, the player is only eligible to play in Official Matches for two clubs"

Сезон 2005-2006 ,Георги Иванов:
1-Самсунспор 3 мача(1 гол)
2-Газиантепспор 13 мача(1 гол)
3-Левски 11 мача(5 гола)

По правилник един футболист не може да бъде картотекиран в повече от 3 отбора за един сезон и няма право да играе за повече от два клуба (б.а изключение от правилото е \"обърнато\" първенство като руското, скандинавските и други.)ФИФА:Анулирането на резултати не е обвързано със срок.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 10 апр 2012 18:17

Ти откъде знаеш в Левски за колко пари се разписват и какви са заплатите по документи?[/quote]

Разбира се че няма да как ти покажа фиш, но както съм написал шефа на НАП каза не един път: "футболистите се разписват върху смешни суми и НЕ отговарят на начина им на живот и парадирането с движимо и недвижимо имущество". Освен това, Тара се хвали че плаща милиони годишно за заплати, а ако слушаш и гонг, там също споменават едни суми за Грийн, Дарко, Гаджев като ги събереш се получава седем цифрена сума в евро. Не е трудно , опитай !

GKo100v

Мнениеот GKo100v » 10 апр 2012 18:24

Аз не разбирам едно що за тъпанари са в БФС защо публикуват документи с лични данни на сайта си аз вече знам ЕГН-то на Гонзо. Няма ли закони в тая държава някой си публикува документи с лични данни - в пандиза

GKo100v

Мнениеот GKo100v » 10 апр 2012 18:31

Малии ей сега се зачетах в молбата на гонзо е няма такава простотия. Юноша бил на Локо ПД, Левски, Рен и Газиентеп леле неграмотник. А отдолу пише че за неверни данни ще носи отговорност по чл.313 от НК.

Върни се в “ЦСКА”