Атлетико Мадрид - Реал Мадрид |11.04.2012 23:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид |11.04.2012 23:00

Мнениеот LIMASSOL » 10 апр 2012 10:45

От доста време Реал където ги хванат там ги бият.Но всяко нещо си има край(освен салама-той има два :lol: ) Време е за едно хиксче 1-1 :?

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 10 апр 2012 10:52

LIMASSOL написа:От доста време Реал където ги хванат там ги бият.Но всяко нещо си има край(освен салама-той има два :lol: ) Време е за едно хиксче 1-1 :?

Ами те Атлети просто не искат да ги победят, защото последният път, когато победиха Реал после изпаднаха от Примера...
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 10 апр 2012 12:41

1:1 :?
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 апр 2012 13:38

Lord VOODOO написа:
LIMASSOL написа:От доста време Реал където ги хванат там ги бият.Но всяко нещо си има край(освен салама-той има два :lol: ) Време е за едно хиксче 1-1 :?

Ами те Атлети просто не искат да ги победят, защото последният път, когато победиха Реал после изпаднаха от Примера...

Сега обаче яко са се надъхали,Симеоне здраво е наточил секирата :lol: дано им отмъкнат нещо.Само за статистиката от последните 9 домакинства,дюшеците има 1 хикс и 8 загуби от Реал.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 10 апр 2012 14:12

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 10 апр 2012 14:12

Lord VOODOO написа:
denitko1 написа:Един достоен човек благодаря ти за уважението и че ме защити приятел. просто не я сложих във форума на Реал Мадрид .. защото Атлетико са домакини а незнаех че имат фен тема .. пък и съм я сложил във ФУТБОЛ СВЯТ ...
Благодаря ти от сърце радо.

Честно не разбирам тази твоя мания да правиш тема след тема..., ако това е твоят начин да се набиеш в очите на всички, че пишеш във форума... идеята ти е глупава.

Впрочем още не си пуснал темите за 1/2 финалите в ЛЕ. Побързай, че някой ще те изпревари! :lol: :lol: :lol:

Хаха смешен заяждай се по нагоре 3-4 човека ти го казаха ... :) ти си жалак за мен разбери го .. ще си пускам темите да няма нищо лошо ако не ти е приятно просто недей да хейтваш ясно? ...... ;)
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 10 апр 2012 14:16

Правя тези теми за да коментираме мачовете !! аз съм ФЕН НА ФУТБОЛА и на 2 отбора ! БАРСЕЛОНА,ЛЕВСКИ :) никой не е казал че немога да пускам теми и мачове на други отбори никой неможе да ми каже какво да правя ако не желаеш да коментираш мачовете недей да хейтваш банан.. ;)

ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 10 апр 2012 14:28

denitko1 написа:
Lord VOODOO написа:
denitko1 написа:Един достоен човек благодаря ти за уважението и че ме защити приятел. просто не я сложих във форума на Реал Мадрид .. защото Атлетико са домакини а незнаех че имат фен тема .. пък и съм я сложил във ФУТБОЛ СВЯТ ...
Благодаря ти от сърце радо.

Честно не разбирам тази твоя мания да правиш тема след тема..., ако това е твоят начин да се набиеш в очите на всички, че пишеш във форума... идеята ти е глупава.

Впрочем още не си пуснал темите за 1/2 финалите в ЛЕ. Побързай, че някой ще те изпревари! :lol: :lol: :lol:

Хаха смешен заяждай се по нагоре 3-4 човека ти го казаха ... :) ти си жалак за мен разбери го .. ще си пускам темите да няма нищо лошо ако не ти е приятно просто недей да хейтваш ясно? ...... ;)

Ти обаче май обичаш да четеш само това, което ти е удобно, а? А на теб колко човека ти казаха, че не ти си човека, който трябва да пуска темата за мача, а?! Или това не го видя? Айде скрий се вече.

П.П. На мен никой нищо не може да ми каже и ще хейтвам когото си искам, колкото си искам! Проблем?
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 10 апр 2012 14:31

denitko1 написа:Правя тези теми за да коментираме мачовете !! аз съм ФЕН НА ФУТБОЛА и на 2 отбора ! БАРСЕЛОНА,ЛЕВСКИ :) никой не е казал че немога да пускам теми и мачове на други отбори никой неможе да ми каже какво да правя ако не желаеш да коментираш мачовете недей да хейтваш банан.. ;)

Да ме плашиш с бан е все едно да плашиш куче с пържола! :lol: :lol: :lol: От 2008-а пиша във форума, сменил съм един куп регистрации, едва ли има човек, който да е получавал повече банове от мен и въпреки това, както виждаш съм тук и продължавам да пиша.
С мен на глава не можеш да излезеш, колкото по-рано го разбереш това нещо, толкова по-добре за теб!
В крайна сметка по един или друг начин винаги става това, което кажа аз и искам аз! Дерзай! ;)

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 10 апр 2012 15:24

Lord VOODOO написа:
denitko1 написа:Правя тези теми за да коментираме мачовете !! аз съм ФЕН НА ФУТБОЛА и на 2 отбора ! БАРСЕЛОНА,ЛЕВСКИ :) никой не е казал че немога да пускам теми и мачове на други отбори никой неможе да ми каже какво да правя ако не желаеш да коментираш мачовете недей да хейтваш банан.. ;)

Да ме плашиш с бан е все едно да плашиш куче с пържола! :lol: :lol: :lol: От 2008-а пиша във форума, сменил съм един куп регистрации, едва ли има човек, който да е получавал повече банове от мен и въпреки това, както виждаш съм тук и продължавам да пиша.
С мен на глава не можеш да излезеш, колкото по-рано го разбереш това нещо, толкова по-добре за теб!
В крайна сметка по един или друг начин винаги става това, което кажа аз и искам аз! Дерзай! ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - Свят”