Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LIMASSOL написа:От доста време Реал където ги хванат там ги бият.Но всяко нещо си има край(освен салама-той има два) Време е за едно хиксче 1-1
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:LIMASSOL написа:От доста време Реал където ги хванат там ги бият.Но всяко нещо си има край(освен салама-той има два) Време е за едно хиксче 1-1
Ами те Атлети просто не искат да ги победят, защото последният път, когато победиха Реал после изпаднаха от Примера...
Lord VOODOO написа:denitko1 написа:Един достоен човек благодаря ти за уважението и че ме защити приятел. просто не я сложих във форума на Реал Мадрид .. защото Атлетико са домакини а незнаех че имат фен тема .. пък и съм я сложил във ФУТБОЛ СВЯТ ...
Благодаря ти от сърце радо.
Честно не разбирам тази твоя мания да правиш тема след тема..., ако това е твоят начин да се набиеш в очите на всички, че пишеш във форума... идеята ти е глупава.
Впрочем още не си пуснал темите за 1/2 финалите в ЛЕ. Побързай, че някой ще те изпревари!![]()
![]()
![]()
denitko1 написа:Lord VOODOO написа:denitko1 написа:Един достоен човек благодаря ти за уважението и че ме защити приятел. просто не я сложих във форума на Реал Мадрид .. защото Атлетико са домакини а незнаех че имат фен тема .. пък и съм я сложил във ФУТБОЛ СВЯТ ...
Благодаря ти от сърце радо.
Честно не разбирам тази твоя мания да правиш тема след тема..., ако това е твоят начин да се набиеш в очите на всички, че пишеш във форума... идеята ти е глупава.
Впрочем още не си пуснал темите за 1/2 финалите в ЛЕ. Побързай, че някой ще те изпревари!![]()
![]()
![]()
Хаха смешен заяждай се по нагоре 3-4 човека ти го казаха ...ти си жалак за мен разбери го .. ще си пускам темите да няма нищо лошо ако не ти е приятно просто недей да хейтваш ясно? ......
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
denitko1 написа:Правя тези теми за да коментираме мачовете !! аз съм ФЕН НА ФУТБОЛА и на 2 отбора ! БАРСЕЛОНА,ЛЕВСКИникой не е казал че немога да пускам теми и мачове на други отбори никой неможе да ми каже какво да правя ако не желаеш да коментираш мачовете недей да хейтваш банан..
Lord VOODOO написа:denitko1 написа:Правя тези теми за да коментираме мачовете !! аз съм ФЕН НА ФУТБОЛА и на 2 отбора ! БАРСЕЛОНА,ЛЕВСКИникой не е казал че немога да пускам теми и мачове на други отбори никой неможе да ми каже какво да правя ако не желаеш да коментираш мачовете недей да хейтваш банан..
Да ме плашиш с бан е все едно да плашиш куче с пържола!![]()
![]()
От 2008-а пиша във форума, сменил съм един куп регистрации, едва ли има човек, който да е получавал повече банове от мен и въпреки това, както виждаш съм тук и продължавам да пиша.
С мен на глава не можеш да излезеш, колкото по-рано го разбереш това нещо, толкова по-добре за теб!
В крайна сметка по един или друг начин винаги става това, което кажа аз и искам аз! Дерзай!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта