Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ГОНЗО ПОЕМИ СВОЯТА ВИНА!ТИ СЪЩО СИ ВИНОВЕН!
ГОНЗО ше бъде добър ръководител в това няма две мнения,нооооооооо.Направо на болката ми става въпрос за двете момчета от школата или поне само за нападателчето-Зайков.Признавам не съм следил изявите на това момче,но да си титуляр в 90% ОТ МАЧОВЕТЕ на юношите и накрая на годината да не парафираш с твоя си клуб-ТОВА ЗА МЕН ГОНЗО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.И сега аз като фен на този отбор искам да знам кой е виновника за този голям гаф.Не беше ли нормално на това момче да се предложи договор да се преотстъпи на друг отбор и да видим аджеба става или не става този футболист.Да знам в ЛЕВСКИ се признават само успехите,но нали сме клуба с най качествената школа и след като г-н БАТКОВ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА С РАТКО каза че най го боли заради далаверите в школата кво стана,манахме руси гочев и решихме проблема.АЗ НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ,НО ИМАМ МНЕНИЕ за това с школата,ами като незнаем как се ръководи школа да се вземе модел от някой западен отбор.Знам че това няма да бъде последния случай с момчета от школата,но повярвайте боли ме,не може борето и велев да казват ,че от години не е имало такъв нападател и някакъв си в.павлов да казва няма качества,а кой има виторио сина ти ли ААААААААААААА.ГОНЗО вярвам в теб моля те изхвърли ги тези подкупни копелета от нашата школа,всички които не си вършат работата.И ПОСЛЕДНО ИМАМЕ ЛЕГЕНДА С ТРЕНЕРСКИ ЛИЦЕНЗ ОТ КОВЕРЧАНО ПОКАНЕТЕ ПОНЕ ШКОЛАТА ДА НИ ОПРАВИ,МЕЖДУ ДРУГОТО г-н Батков този човек се казва НИКОЛАЙ ИЛИЕВ.
LEVSKI_FOREVER
- vrajdebec
- Контакти:
Re: ГОНЗО ПОЕМИ СВОЯТА ВИНА!ТИ СЪЩО СИ ВИНОВЕН!
Не си мисли че Гонзо има думата за каквото и да било в клуба 

Хайде стига сме плакали за двете супертлантливи, извънземни момчета от школата. Първо, докато не се разчу за трансфера, май никой не ги познаваше. Само този Зайков стана известен, щото вкарал гол на цска. Но другото е по-важно. НИКОЙ, АМА НИКОЙ НЕ Е УСПЯЛ ДА СТАНЕ ГОЛЯМ ФУТБОЛИСТ, СЛЕД КАТО Е ИЗБЯГАЛ ОТ КЛУБА. Примери колкото искаш - къде е Иван Бандаловски, например? Ивелин Попов отиде във Фейенорд и се провали, преди да дойде в Литекс. За България става, но за Европа е кръгла нула. Макриев обиколи половината свят и така и не се наложи никъде. Един път го извикаха в националния и толкова. Нормално е да има момчета от школата, които ще бягат. В нея има твърде много играчи, които така или иначе няма как да попаднат в първия отбор. И наистина трябва да си суперфутболист, за да пробиеш. Нито един голям в Европа не залага изцяло на юноши, дори Аякс се отказа от тази политика.
Абе недейте толкова да задълбавате и да се вживявате с тия юноши дето ги изпуснали. За вратаря няма шанс да пробие при Цецо Димитров , Божката и Гошо. А нападатели има прекалено много , особено пък юноши в отбора , които за 3-4 години още не са се наложили. Ама ние винаги обичаме да преувеличаваме и възхваляваме недоказани играчи, все едно изпуснахме Роналдиньо или Кака. Важното за мен е в школата да работят най-добрите специалисти , най-добрите треньори , за да научат младите още в първите години на тактика и движение по терена , на дисциплина и после да излизат готови за мъжкия тим. И сам напълно против токущо пенсионирани футболисти веднага да им се намира работа като треньори в ДЮШ , само за отбиване на номера или да не стоят безработни. Най-добрите специалисти трябва да са при децата
zlatan написа:ГОНЗО ше бъде добър ръководител в това няма две мнения,нооооооооо.Направо на болката ми става въпрос за двете момчета от школата или поне само за нападателчето-Зайков.Признавам не съм следил изявите на това момче,но да си титуляр в 90% ОТ МАЧОВЕТЕ на юношите и накрая на годината да не парафираш с твоя си клуб-ТОВА ЗА МЕН ГОНЗО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.И сега аз като фен на този отбор искам да знам кой е виновника за този голям гаф.Не беше ли нормално на това момче да се предложи договор да се преотстъпи на друг отбор и да видим аджеба става или не става този футболист.Да знам в ЛЕВСКИ се признават само успехите,но нали сме клуба с най качествената школа и след като г-н БАТКОВ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА С РАТКО каза че най го боли заради далаверите в школата кво стана,манахме руси гочев и решихме проблема.АЗ НЕ СЪМ СПЕЦИАЛИСТ,НО ИМАМ МНЕНИЕ за това с школата,ами като незнаем как се ръководи школа да се вземе модел от някой западен отбор.Знам че това няма да бъде последния случай с момчета от школата,но повярвайте боли ме,не може борето и велев да казват ,че от години не е имало такъв нападател и някакъв си в.павлов да казва няма качества,а кой има виторио сина ти ли ААААААААААААА.ГОНЗО вярвам в теб моля те изхвърли ги тези подкупни копелета от нашата школа,всички които не си вършат работата.И ПОСЛЕДНО ИМАМЕ ЛЕГЕНДА С ТРЕНЕРСКИ ЛИЦЕНЗ ОТ КОВЕРЧАНО ПОКАНЕТЕ ПОНЕ ШКОЛАТА ДА НИ ОПРАВИ,МЕЖДУ ДРУГОТО г-н Батков този човек се казва НИКОЛАЙ ИЛИЕВ.

- The deacon
- Контакти:
Ей, не сте се спряли от вчера!!! Помислете малко, преди да пишете поредното драматично излеяние и да плювате за щяло и не щяло!!! Възможно ли е всички, които излизат от школата да бъдат поканени за мъжкия отбор?! Всеки един, който е направил впечатление на ръководството е поканен и има сключен договор! Защо смятате, че точно тези двамата са най-добрите? Като бяха толкова добри да бяха били Славия на финала и да бяха станали шампиони, а не на този вратарчето да му правят ебати и смешния гол!!! Е, айде сравнете ги тези с Цачев, Киров, Чакъров, Балджийски и кажете, те ли заслужават да са в Левски или изброените?!! Ама, не - винаги ще се намери някой, който да мрънка, ей така, защото трябва все за нещо да си чешаме езиците!!!И накрая фактът, че веднага отиват в четирибуквието е показателно, колко са обичали Левски!!! Нали всички знаем, че и там няма да играят, ще ги изпратят я в Сливен, я в Пирин! Предателите си остават предатели за цял живот - тях никой не ги обича и уважава!!!!
Стига бе мрънкачи! Гледайте напред...
„Велев why?“
Попаднах на интервю в Меридиан Мач с Кокала и много ме разсмя отгвора на този въпрос:
Говорихте ли с Майкъл Чорни след смяната?
- Да, чухме се. Съжалява за това, което е станало. Сега си спомням, че ми се обади мениджърът на Тотнъм Хари Реднап. Беше разбрал от медиите за смяната ми. Каза ми: „Велев why?“ А аз: „Откъде да знам, why?!“ Обади ми се и Авраам Грант със същия въпрос и получи същия отговор.
Типично в стил Кокала
http://meridianmatch.bg/?id=31801
Говорихте ли с Майкъл Чорни след смяната?
- Да, чухме се. Съжалява за това, което е станало. Сега си спомням, че ми се обади мениджърът на Тотнъм Хари Реднап. Беше разбрал от медиите за смяната ми. Каза ми: „Велев why?“ А аз: „Откъде да знам, why?!“ Обади ми се и Авраам Грант със същия въпрос и получи същия отговор.
Типично в стил Кокала

http://meridianmatch.bg/?id=31801
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Re: „Велев why?“
Добре, че е било само по телефона, че иначе и задвратник е можело да получат. 

Тези момчета незнам дали стават никога не съм ги чувал преди, но треньора им който ги е тренирал казва, че нямат шанс да пробият в Левски и това е единствения човек на който трябва да се вярва. Всяка година от школата излизат по 15-20 момчета не можа всички да продължат нагоре. Доколкото имам наблюдения в момента има около 25-30 момчета на възраст 18-20 години с професионални договори. Някой са преотстъпени други са в дублиращия отбор и от тези 25-30 само 4-5 тренират с мъжкия отбор и ако 1-2 пробият ще е голям успех. Ако тези двамата не ги бяха взели от ЦСКА а например Славия нямаше никой да пише и да повдига въпроса и да драматизира толкова. В момента почти във всеки отбор от А група има футболисти произлезли от нашата школа и това хич не е лошо. Навсякъде по света добрите школи захарнват по слабите отбори. Въпроса е да взимат нашите по някой лев за тях.