Липи: Ще победим и в София
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Липи: Ще победим и в София
ще ни бият вси4ки наред докато тези пи4оци си разхождат дупетата
на тоя велизар работата не му е само да ти4а,а и да вкарва 
Според мене ще ги бием италианците,Мартин ще играе 100% Стилян малко по малко си връща формата,защитата ни като изключим дузпада се държеше добре срещу черногорците.Трябва ни само един халф да организира атаката та да не се налага Бербо да се връща и да поема топката от центара.Според мене трябва да викне Телкийски,или Кривия ама за Александров ме съмнява да дойде даже и да го покани.
-
THE G.A.M.E
Аз лично се съмнявам, че ще успеят да ни бият....като че ли нашите срещу големите отбори се стягат, справка- Румъния, и в двата мача, Холандия ( в софия ) ....мисля че мача е 1:1
-
Fabio Grosso
- Контакти:
ESTESTVENO 4E ITALIA 6E POBEDI NEZAVISIMO S KAKUV REZULTAT,SPORED MEN MA4A E 0-1 GOL NA FABIO GROSSO AKO RAZBIRASE SE VUZTANOVI DO TOGAVA! FORZA ITALIA!!!!CAMPIONE DEL MONDO PER SEMPRE !!!!
Ако ще правиме прогнози то аз залагам на 2:1
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА
Песимисти такива!!! Стегнете се бе!! Не гледайте реално на нещата, а фенски! Победа и това е! Може а съвелявам след това, но ппоне надежда имам!!! 
Жабетата ще бият центъра няколко пъти! Ще им надуем шушоните! 
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?
- comandosa1
- Контакти:
България - Италия 1:0
5' М.Петров
5' М.Петров
Върни се в “Футбол - България”