Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Re: Христолофф, кажи колко струва Ботев?

Мнениеот djordano » 14 авг 2009 09:14

botev_1912 написа:
djordano написа:защо ме цензурирате???? какъв е Митьо според вас...мазен селски П Е Д Е Р А С, паразит и боклук :twisted:

Може би те цензурират понеже не си написал правилно думата - пише се с Т накрая!!!
Научете българският език преди да срамите БПФК по всякакви форуми!
Нека не ставаме като буферите, които бяха издигнали лозунг с сгрешен текст - ако не се лъжа в Стара Загора :)

недей да ставаш дребнав моля те, защото и ти си допуснал правописни грешки "с сгрешен текст" се пише така- с грешен текст или пък може и "със сгрешен текст", тъй че моля ти се не ми прави забележки за подобни дреболий.

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 14 авг 2009 09:49

Стига сме се разправяли помежду си! Всички искаме едно - достоен Ботев без Христолов! А иначе, всеки е прав за себе си, почти... Това е съвсем друга тема, обаче. Така че, нека първо се отървем от изрода!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 14 авг 2009 10:24

че скоро ще сме освободени от селския е ясно на всички и то ще е скоро ама дали ще сме изкарани от групата по ред причини или със нов собственик никой не знае макар аз да си мисля че ще ни изкарат от групата както вече се заканиха и боби михайлов и вальо михов и многобройните закани на наши превърженици но за мен е по важно да сме без селския изрод начело ако ще да сме в б група или в група
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Феновете: Христолов, нито лев за теб от нас!

Мнениеот Ki Cho » 14 авг 2009 10:55

Не съм писал до сега, но е ясно къде ще бъда на мача - не там където преди години.
Христол - Оф!!!
Лошото е, че докато ние си пишем той си разиграва коня, а нашите момчета играят за кого ли не само не и за Ботев. Тъжна гледка е бавната смърт на някокашното страшилище, но и фениксът, за да се роди от пепелта, първо трябва да умре.

Един отбор е на света ... !!!
... а както казва народа преди зазоряване е най-тъмно!!!

Колкото до ЦСКА-арчето - няма да е далеч времето, когато ОТНОВО ще си тръгват от КОЛЕЖА, че и от БУФЕРНАТА дори за София с чорбаджийски чушки в чорбарските метросексуални дупета!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 14 авг 2009 12:15

Много хора тук бъркат значението на "семкаджия".Това не означава че стоиш на друга трибуна, или чоплиш семки.
"Семкаджии" се наричат хората , които идват на Колежа ,за да убият 2 часа в събота или неделя, това са хора които са привържаници на Ботев, но нито им се занимава с хореографии , нито с някакви организации и обикновено имат собствено мнение ,различно от общото решение по даден въпрос и обикновено подкрепата им се изразява в дюдюкания и иронияни подмятания.Т.е. тяхната роля е да създават маса и стадиона да е пълен, в което няма нищо лошо.

Но ти може и да си на Т.И. и пак да си "семкаджия"
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
trakia

Re: Феновете: Христолов, нито лев за теб от нас!

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 12:37

Ki Cho написа:Не съм писал до сега, но е ясно къде ще бъда на мача - не там където преди години.
Христол - Оф!!!
Лошото е, че докато ние си пишем той си разиграва коня, а нашите момчета играят за кого ли не само не и за Ботев. Тъжна гледка е бавната смърт на някокашното страшилище, но и фениксът, за да се роди от пепелта, първо трябва да умре.

Един отбор е на света ... !!!
... а както казва народа преди зазоряване е най-тъмно!!!

Колкото до ЦСКА-арчето - няма да е далеч времето, когато ОТНОВО ще си тръгват от КОЛЕЖА, че и от БУФЕРНАТА дори за София с чорбаджийски чушки в чорбарските метросексуални дупета!

Да 100% вярно ...преди зазоряване е най-тъмно!!!
Сельо също татка да бъде обявен за изменик на родината и убит бавно!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

botev forever

В аванс:Сбогом Селяко!

Мнениеот botev forever » 14 авг 2009 14:27

През следващата седмица се очаква тъй жадуваната от жълто-черните фенове раздяла с бряговския индивид.Вмомента се водят преговори със столичен безнесмен от близкия до Б.Борисов кръг"Капитал",като посредник по сделката бил Н.Гигов.Това била една от причините Неградския да отпрати К.Динев.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 14:31

Atila написа:Не мисля,че сега е момента да се определя кой е семкаджия и кой не е.Не трябва да се обръщат нещата в спорове и нападки.
Прави са някои,които казват,че идва времето когато трябва да се кротнеш.
Аз лично колкото и да искам да нахлуя на стадиона или да разбиа муцуната на някой,не мога да си позволя защото работя в институция,която не го позволява.Което ще рече,че случи ли се това нещо аз изхвърчам.А следователно отношението към отбора няма да ми храни семейството.(не че имам в момента) :) За някои хора разбирането да си фен означава да се напиваш до безсъзнание да правиш тъпи изпълнения и да се гордееш,че си един от лумпените разбили главата на някой.
Голяма част от въпросните фенове съм сигурен,че не могат да изброят и 4-5 играчи от всяко поколение футболисти преди 6-7 години.Да не говорим,че има и фенове които ходят на гостувания не за да подкрепят отбора,ами за да правят мизерии по път и да се забавляват(както те го разбират).Често голяма част от тях даже не успяват да влезнат на стадиона заради нетрезвото си състояние(Нима така изразяват подкрепата за отбора).Че аз мога да ви кажа,че семкаджиите дават повече пари за клуба отколкото уж големите фенове.... Билета за трибуна изток е 2 лв а за останалите е 4 :)))
Надявам се това да е последния коментар свързан със семкаджиите и ултра феновете на клуба.
Искрено се надявам скоро да приключи всичко покрай Селския и отново да се радваме на красиви мачове и пълен стадион.

Пич, само 1 въпросче...Та институцията която не ти позволява сбивания и вандализъм позволява ли ти пафкане на тревичка?
Гледам ти скайпа и се чудя в ква ли толкова институция работиш?
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Re: В аванс:Сбогом Селяко!

Мнениеот lewstherin » 14 авг 2009 14:37

Такива слухове излизат прекалено често, да се зарадвам. Докато не стане факт - не вярвам.

hetfield
Контакти:

Re: В аванс:Сбогом Селяко!

Мнениеот hetfield » 14 авг 2009 14:38

Стига глупости.Другата седмица пак някой ще се появи и така всяка седмица.Цяло лято нищо сега изведнъж преговори през ден.Егати интереса към отбора егати чудото.Преди всеки мач партенка за да има спокойствие.

Върни се в “Архив”