Фен Теми за всички играчи на Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Фен Теми за всички играчи на Черно море

Мнениеот Mourinio » 10 апр 2012 11:04

Какво стига, имаме 5 футболисти, които са топ клас - Миро Манолов, Александров, Росен Колев, Божилов, Жоро Илиев, които ще са и гръбнака на отбор за следващия сезон и трябва на всяка цена да ги задържим, което изобщо не е сигурно предвид възрастта им и поредния сезон, в който няма да играем в ЕКТ, Паломино е под въпрос, само ако си върне формата от миналия сезон
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 апр 2012 12:38

Самият факт, че поставяш некадърника Божилов до супер играчите Миро Манолов и Жоро Илиев ми говори колко си в час :mrgreen: .

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 апр 2012 12:47

greenpeak написа:Самият факт, че поставяш некадърника Божилов до супер играчите Миро Манолов и Жоро Илиев ми говори колко си в час :mrgreen: .

И САМИЯТ ФАКТ за некадърника Божилов е че беше поставен да играе до супер некадърниците от Висшата лига - Рууни, Джон Тери, Лампард, Ашли Кол, Джо Харт и т н :mrgreen: неприятно ли ти беше тогава, а? :lol:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 апр 2012 12:53

Mourinio написа:
greenpeak написа:Самият факт, че поставяш некадърника Божилов до супер играчите Миро Манолов и Жоро Илиев ми говори колко си в час :mrgreen: .

И САМИЯТ ФАКТ за некадърника Божилов е че беше поставен да играе до супер некадърниците от Висшата лига - Рууни, Джон Тери, Лампард, Ашли Кол, Джо Харт и т н :mrgreen: неприятно ли ти беше тогава, а? :lol:

Участието в националния отбор не е автоматична щампа за екстра качество.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 апр 2012 12:56

yavorescu написа:
Mourinio написа:

Участието в националния отбор не е автоматична щампа за екстра качество.

Срещу Англия ако ще и в контрола, говори достатъчно ;) да не е играл в Б националния в контрола с Буркина Фасо или Фарьорските о-ви, ей все недоволни ве :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 апр 2012 13:01

Mourinio, ами супер некадърния треньор Матеус го пусна в игра бе :mrgreen: .
yavorescu, моля те обясни на "умниците" във форума какви са задълженията на играча играещ на позиция Attacking midfielder (позицията на Г.Божилов), защото аз нямам нерви вече да им го набивам в дебелите кратуни.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 апр 2012 13:08

greenpeak написа:Mourinio, ами супер некадърния треньор Матеус го пусна в игра бе :mrgreen: .

Ти вярваш ли си, че колкото и да е некадърен треньор, ще пусне ей така даден играч точно срещу Англия :mrgreen: и все едно предишните треньори на националния не некадърни :lol: , та все имахме по 1 играч в националния, който да е викан и да играе :mrgreen: какво си му набрал на Божилов, ставаш досаден с едно и също, всеки пост за Божилов, все едно сте женени

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 10 апр 2012 13:18

Да вярвам си.
Всеки който разхожда зелено-белият екип по терена и играе "ганкиното" в почти всеки мач, няма място в отбора.
За такива заплатаджии и хрантутници като Божилов ти говоря. И не е само той в отборът ни, има ме си и други.
После се чудите феновете защо сме били средняци и турнирите били мираж.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 апр 2012 14:58

абе не съм съгласен толкова лесно да се отписват играчите, особено ако нямаме техни адекватни заместници... Даниел Георгиев ужким беше много зле, а сега ни липсва - с него щяхме да изглеждаме доста по-добре в атака :roll:
Периш ужким много пари искал, браво на ръководството ала-бала... с него всяка година щяхме да сме в евротурнирите, защото такава класа за ляв бек в България не е имало.. сега си представете вляво Периш вдясно Сашко.... щяхме да сме 2-3 пъти по-опасни в предни позиции, и Даниел Георгиев вдясно вместо Фернандез :idea: ще ме извинявате, но за мен Марлон е тотален провал и не мисля, че дори сложен в центъра ще играе кой знае какво... в контролите може и да играе, ама в официалните мачове ще е като Ратников... просто с тия габарити играта му е по най-бързия начин да подаде и да се отърве от топката, явно във венецуела повече свобода имат играчите за придвижване, ама тук няма кой да го остави да си дриблира... а в защита е тотална дупка откъдето и да се погледне... Божилов поне изнася и задържа топката... ако се научи и кога да я подава наистина ще е голяма класа :!: засега половината атаки ги бърка, ама поне прави нещо и в защита помага малко или много
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 апр 2012 15:07

Не съм съгласен единствено за Фернандес, според мен има качества, все още не е свикнал с футбола който се играе тука, това което прави впечетление от както го гледам е че може да прави много точни извеждащи подавания и за това ще е много по-полезен някъде в центъра или зад нападателя
Последна промяна от Mourinio на 10 апр 2012 15:14, променено общо 1 път.

Върни се в “Черно море”