Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

рабо карабекян

Re: ПОГЛЕДНЕТЕ ФАКТИТЕ!

Мнениеот рабо карабекян » 10 апр 2012 06:39

Интересно ми е как делегатът е видял, че само Присо е ударил Даксон, а за плюнките и ударите на последния няма и дума. Това се видя от всички зрители, включително и факта, че Присо е заобиколен от съотборници, които го успокояват, а Даксон след картона целенасочено отива към него и го удря. След това Присо отвръща, но май крошето не попада в целта, защото Даксон би следвало да е на земята. Не оправдавам Присо, но липсата на цялата случка в доклада на подлогата показва тенденциозност и изкривяване на фактите с цел утежняване на наказанието на Присо. Съвсем целенасочено...Интересно Даксон по доклад ли е наказан, или по видеозапис, или по нещо друго...
В същото време за почти същите удари на мача в предградието с Лудогорец наказанието за боксьорите е само по 1 мач (то за Кмета трябва да се радваме, че е само 1...)
Но привържениците на отбора от предградията няма как да знаят защо е цялата тази полемика. Тя е защото повечето привърженици на ЦСКА се чувстват ощетени, измамени и усещат дълбока несправедливост, чувства непознати на вечно вторите. За тях се събират среднощни комисии, свикват се арбитражи по никое време, отменят се наказания...
А обяснението на БФС за казуса Гондзи направо кърти мивки... Тея цървули организацията, която дава правата за футбол в България ли са или са будка за семки на Гейарена...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Иво Иванов: Ако ЦСКА толкова пречи на БФС, да го закрие

Мнениеот rsk » 10 апр 2012 06:54

Хаха, влезли били в час :lol: Те одавна са в час и ще ви фалират, а в момента ви замазват очите с реване срещу БФС :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Официалната позиция на ЦСКА относно действията на БФС

Мнениеот vaskonti » 10 апр 2012 07:15

rsk написа:
vaskonti написа:
rsk написа:vaskonti, мнението ти важи напълно за допинга в ЦСКА. Или тогава не важи?

БФС ви се изходиха в устичките и дано най-после ви вземат лиценза за А група, защото вие сте вредни за футбола. Никой няма нужда от вас.

Да съм казал, че допингираните не трябва да бъдат наказани? Тук се говори за нещо съвсем друго, ако не си осъзнал за какво, това си е твой проблем.

Така ли стана, отворко? Иначе други песни пееш.
Що не говориш за картотеката на Анисе, дето оревахте света за нея? :roll: Или за абсурдния лиценз, който ви дадоха :?:

Подбирай си малко изразите, ако обичаш.
Покажи ми кога и къде съм казал, че допингираните не трябва да бъдат наказвани. Аз само ще ти кажа да погледнеш темата за допинга, която аз съм направил и можеш да видиш още в първия пост какво ми е мнението и как трябва да бъдат наказани. След това помисли дали да не се извиниш.
За картотеката на Анисе нещата елементарни - БФС призна няколко пъти, че договорът му с Черноморец е прекратен, при това правомерно. С други думи признават, че Анисе е свободен агент и съответно са длъжни да му дадат картотека. Всякакви претенции към него могат да имат само от Бургас, но не и от БФС. Между другото, БФС обясниха ли по каква причина признават договора на Анисе с Черноморец за редовен, след като сами заявиха, че противоречи на принципите и правилата на ФИФА?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Re: ПОГЛЕДНЕТЕ ФАКТИТЕ!

Мнениеот Dundy » 10 апр 2012 07:25

Kroif написа:Аз съм бивш делегат от по-ниските групи и ще ви кажа едно мястото на делегата е точно там където стои в момента, а в докладът се вписва само това което е видял делегата, а не да пита околните какво се е случило.
Затова си БИВШ и в НИСКИТЕ групи, защото не ти е ясна материята :lol:
Делегата е упълномощен да докладва случващото се около срещата, щом е приложил свидетели значи по разбира от теб.
Кажи тогава кой друг може да дава доклад според твоите познания

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 10 апр 2012 07:56

dodo7271 написа:Добре де, не е ли смешно? Дължат пари на маса играчи (само днес стана ясно, че имат да дават на Иван Караджов, Ивайло Петров, Томи Костадинов и Иван Иванов общо към 300 000 лева), затриха толкова отбори (Пирин, Ботев, Сливен, Локо Мз), крадат играчи, понеже е по-лесно. И продължават да насъскват хората и да сеят омраза и злоба. Добре, че феновете на ЦСКА в голямата си част не са идиоти и не се поддават на такива примитивни внушения, както се видя от "протеста" пред БФС.

добре,бе ,пич,докога ще ги повтаряш тия простотии??? по-мъж си в квартала ли ???ако беше така,както казваш,синьото БФС отдавна да е взело мерки...айде стига тъповати легенди за откраднати играчи и тем подобни пуберски глупости,сякаш не знаеш близката история на клубчето си....иди си в нискоинтелигентния форум и не се показвай на светло,че сваляш рязко нивото на разговора... :evil:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 апр 2012 08:04

stannn написа:А кое е първото ведомствено отборче още от 1944-та??? Първото отроче на комунизма??? ....

Ако беше малко по-интелигентен и образован щеше да знаеш, че през октомври-ноември 1944 г. са реорганизирани ВСИЧКИ тогава съществуващи футболни клубове в България, включително и тези, чиито наследници се смятате. ;) Само че, кой да ти го каже?!.. :o А и в писаниците на Г.А. няма да го прочетеш. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 10 апр 2012 08:08

Делегатът на мача ЦСКА - Локомотив Пд е написал доклада с краката си. То какъвто е доклада такова е и съдииството. Абе човк напиши си го на чернова , а след това на белова. Краснопис се пише в първи клас.
Полицията в Пловдив се излага. Ами хвани го този новодошъл африканец за врата и по бързата процедура за дребно хулиганство го пратете 15 дни в тракия да прави тухли.

Потребителски аватар
THE RED SNAKE
Контакти:

Мнениеот THE RED SNAKE » 10 апр 2012 08:23

plamen_ol написа:
Teo написа:Без ЦСКА, няма смисъл от това първенство и изобщо български футбол.

До '48 не е имало проблем :lol:

Прав си юнак, не е имало проблем :lol: ! До тогава избирателно можеш да се явяваш на който мач си искаш или пък да бойкотираш като не ти харесва, че трябва да играеш втори мач като гост и впоследствие да обявяват първенството за незавършило :o .

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 10 апр 2012 08:26

Captain Stottlemeyer написа: че през октомври-ноември 1944 г. са реорганизирани ВСИЧКИ тогава съществуващи футболни клубове в България

Първия комунистически клуб се казва ПСКЛефски, това е единствения ведомствен тогава клуб, който е бил на издръжка на държавата.
И сега клубчето ви е под шапката на милицията(полицията) защото "Герена" е собственост на МВР.

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Re: Официалната позиция на ЦСКА относно действията на БФС

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 10 апр 2012 08:53

Kaквото и да си говорим тези от Фризьорския съюз са големи дебили!
Как може да дадат такова обяснение за инж.Г.Иванов, и как неговите думи били достатъчни??!!!
Тези фризьори ако имат малко поне достойнство трябва на момента да се омитат.

Върни се в “ЦСКА”