Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!
А може ли някой на ЛС да ми обясни къде е кабинета на Киряков
?
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Срещата е насрочена за 18:30. Уговорката е да се видим към 18:15-18:20 пред бариерите на сектор "А" с 1878. От там ще идем до стадиона с него и до мястото на срещата. Предполагам ще бъде някакъв вид зала. Който иска, да дойде в 18:15 и моля да бъдете точни. А който иска да дойде предвартително, да каже, за да го имаме в предвид за среща преди това. В четвъртък беше другия вариант, но тъй като се води и той празник, хората тръгват да почиват нанякъде и за това се отказахме. Вторник, 18:15 пред бариерите на "А" сектор, отзад зад стадиона се намират. Мисля, че няма да има проблем ако срещата се проточи, да дойдат и хора към 19:00ч. Но не зная със сигурност. За сега сме - аз, Владо (калпазанчо), Петьо (петкан), Любчо, Ники (кдимитров). Други?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Срещата е насрочена за 18:30. Уговорката е да се видим към 18:15-18:20 пред бариерите на сектор "А" с 1878. От там ще идем до стадиона с него и до мястото на срещата. Предполагам ще бъде някакъв вид зала. Който иска, да дойде в 18:15 и моля да бъдете точни. А който иска да дойде предвартително, да каже, за да го имаме в предвид за среща преди това. В четвъртък беше другия вариант, но тъй като се води и той празник, хората тръгват да почиват нанякъде и за това се отказахме. Вторник, 18:15 пред бариерите на "А" сектор, отзад зад стадиона се намират. Мисля, че няма да има проблем ако срещата се проточи, да дойдат и хора към 19:00ч. Но не зная със сигурност. За сега сме - аз, Владо (калпазанчо), Петьо (петкан), Любчо, Ники (кдимитров). Други?
В такъв случай , аз пропускам
Ще се опитам да дойда и аз , но мисля , че по - скоро няма да стане . Но ако трябва да съм честен не мисля , че ще чуя нещо по - различно от това , което се каза на срещата във фен клуба ....
Bourgas написа:Срещата е насрочена за 18:30. Уговорката е да се видим към 18:15-18:20 пред бариерите на сектор "А" с 1878. От там ще идем до стадиона с него и до мястото на срещата. Предполагам ще бъде някакъв вид зала. Който иска, да дойде в 18:15 и моля да бъдете точни. А който иска да дойде предвартително, да каже, за да го имаме в предвид за среща преди това. В четвъртък беше другия вариант, но тъй като се води и той празник, хората тръгват да почиват нанякъде и за това се отказахме. Вторник, 18:15 пред бариерите на "А" сектор, отзад зад стадиона се намират. Мисля, че няма да има проблем ако срещата се проточи, да дойдат и хора към 19:00ч. Но не зная със сигурност. За сега сме - аз, Владо (калпазанчо), Петьо (петкан), Любчо, Ники (кдимитров). Други?
А аз, колко пъти трябва да напиша, че ще идвам.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Искам си Акаунта написа: В такъв случай , аз пропускам
И защо пропускаш, след като можеш да дойдеш към 19:00? Тъкмо ще си зададеш и твойте въпроси
[offtopic]Акаунт, мога ли да ползвам "акаунта" ти за направа на знаме? Или е с авторски права???
[center]
[/center]
[/center]Re: Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!
Тоше, не се е*авай с модератора че...... 
[center]
[/center]
Не иде реч за задаване на въпроси. Иде реч за даване на конкретни предложение относно клуба, отбора, привържениците и прочие.
Нейчо, сори, забравих те
Та значи И НЕЙЧО! 
Нейчо, сори, забравих те
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
E, аз пък си имам някое и друго въпросче.....
[center]
[/center]
Bourgas написа:Не иде реч за задаване на въпроси. Иде реч за даване на конкретни предложение относно клуба, отбора, привържениците и прочие.
Нейчо, сори, забравих теТа значи И НЕЙЧО!
И 100 пъти да ми напишеш името все тая. Огорчен съм.
Майтапа на страна. Трябва да си направим строен "дневен ред". Знам, колко е смущаващо да ти дойдат група хора и да не знаят за, какво всъщност са дошли.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.