Атлетик (Билбао) - пример за подражание на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Атлетик (Билбао) - пример за подражание на Левски

Мнениеот Thsmith » 09 апр 2012 18:23

Stanislav_Ivanov написа:
pomiqrat написа:Съжалявам, че европейската преса нарича "Васил Левски" гробница за грандове, а ПФК "Левски" знаете как.

Въпроса е заради кой отбор го наричат така. :)

Ако трябва да съм честен аз чужденец в западна Европа и в САЩ не съм срещнал който да е чувал и за Левски и за Цска и да знае каквото и да е за тях. Играли някой друг мач с тях... ОК ама тия отбори играят по 70 мача на година... а някой си въобразяват разни работи, че в Европа говорели за Левски, говорели за цска :lol: Замислете се за момент ... някой от вас свързва ли Уйпещи с нещо? Славния унгарски отбор с 20 титли... сеща ли се нещо за него? Знае ли нещо за него... а защо си мислите, че някой в Европа знае нещо за нашите отбори :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 09 апр 2012 18:36

Thsmith написа:
Stanislav_Ivanov написа:
pomiqrat написа:Съжалявам, че европейската преса нарича "Васил Левски" гробница за грандове, а ПФК "Левски" знаете как.

Въпроса е заради кой отбор го наричат така. :)

Ако трябва да съм честен аз чужденец в западна Европа и в САЩ не съм срещнал който да е чувал и за Левски и за Цска и да знае каквото и да е за тях. Играли някой друг мач с тях... ОК ама тия отбори играят по 70 мача на година... а някой си въобразяват разни работи, че в Европа говорели за Левски, говорели за цска :lol: Замислете се за момент ... някой от вас свързва ли Уйпещи с нещо? Славния унгарски отбор с 20 титли... сеща ли се нещо за него? Знае ли нещо за него... а защо си мислите, че някой в Европа знае нещо за нашите отбори :lol: :lol: :lol: :lol:

Хахаха, колко си прав! И стадион В. Левски бил гробница на грандове...Божееее... Ами те чужденците не знаят къде е България на картата, пък камо ли за футбола ни да знаят нещо. Никой не се интересува от нас.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 09 апр 2012 18:37

Помяр,защо не ходиш да си лаеш във вашия форум?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2012 18:50

Съгласен съм с автора на темата. Върха на глупостта в последно време бе, когато имахме трима българи в титулярите зза Миньор.
"Левски" винаги се е хвалил със школата си. ЦСКА с наемниците, "Левски" със школата си! Докато нямаме начело човек, кой то да р азбира това, все зле ще сме!!!!!!!!!
Стигна се дотам да купуваме нмаш юноша от чужд отбор. На какво прилича това?!
Жалко! Приличаме на Аякс, които се превърнаха в някаква сергия за собствени футбалери. Всеки от тях жъне успехи само не и Аякс.
..Е, и Суарез с Ливърпул, ма то там....
Последна промяна от metodito на 09 апр 2012 18:56, променено общо 1 път.

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 09 апр 2012 18:56

какъв Аякс бре червените , нали ви виждам колко нагло атакувате червеното БФС. Лиценз ???? ами няма лиценз за вас бре , НЯММА , избийте си го от главите като не плащате , а само крадете футболисти. УЕФА и ФИФА ви наблюдава и там прошка за вас няма да има. Не му прави чест на Михайлов , нека да излезе и да каже имате ли дългове , към кого , към клубове ли , към футболисти ли и т.н. или вие сте точни та дрънкате от точност ???? Ливърпул са отстранили , Аякс , Нотингам пред 30-40 години. Смях , голям смях !!!!!! Тази години ми се чини , че и перуката няма да ви спаси от позора който ви се задава. Видяхте ли адвоката Величков какво ви каза , че дължите още пари на Удоджи преди 100 години и не сте се разплатили. Какъв срам и позор.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 апр 2012 18:57

Това е България може да се случи само където местния национализъм е на високо ниво и излизат много таланти. Единственото място, което ми идва наум е Благоевград. Тия ако имат едни стабилни финанси и кадърни ръководители, няма да излизат от зона Европа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2012 19:01

tiamat написа:Това е България може да се случи само където местния национализъм е на високо ниво и излизат много таланти. Единственото място, което ми идва наум е Благоевград. Тия ако имат едни стабилни финанси и кадърни ръководители, няма да излизат от зона Европа.

+1+ако всичко е честно у нас...
За съжаление...

Потребителски аватар
Kolec
Контакти:

Мнениеот Kolec » 09 апр 2012 19:16

kempesmario написа:какъв Аякс бре червените , нали ви виждам колко нагло атакувате червеното БФС. Лиценз ???? ами няма лиценз за вас бре , НЯММА , избийте си го от главите като не плащате , а само крадете футболисти. УЕФА и ФИФА ви наблюдава и там прошка за вас няма да има. Не му прави чест на Михайлов , нека да излезе и да каже имате ли дългове , към кого , към клубове ли , към футболисти ли и т.н. или вие сте точни та дрънкате от точност ???? Ливърпул са отстранили , Аякс , Нотингам пред 30-40 години. Смях , голям смях !!!!!! Тази години ми се чини , че и перуката няма да ви спаси от позора който ви се задава. Видяхте ли адвоката Величков какво ви каза , че дължите още пари на Удоджи преди 100 години и не сте се разплатили. Какъв срам и позор.

[offtopic]http://football.sportal.bg/news.php?news=357938[/offtopic]

Може да имаме дългове ама осигуряваме нашите футболисти на реалните им заплати, не да взимат 20к а да се водят на минималната както беше при вас!
Ние може да сме постигали нещо в историята си, но сме го постигали, вие се хвалите с една ШЛ където влезнахте със много голяма доза късмет и най-вече благодарение на Калчополи!
..:: Tout comprende, c'est tout mepriser ::..

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 апр 2012 19:20

Доколкото знам, "Атлетик" - Билбао не разчита само на собствената си школа, а привлича играчи от "Осасуна" и "Реал" - Сосиедад. При "Левски" пък на настоящия етап е напълно невъзможно не само да разчита изключително на собствената ДЮШ, но и само на българи. Просто чужденците, които се привличат, трябва да бъдат наистина качествени и проверени, а не доведени от някакви мениджъри, чиято единствена цел е добрата комисиона. Надявам се и новообразуваният скаутски екип в клуба да заработи по-бързо. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2012 19:34

Captain Stottlemeyer написа:Доколкото знам, "Атлетик" - Билбао не разчита само на собствената си школа, а привлича играчи от "Осасуна" и "Реал" - Сосиедад

Мммм не...
Привлича само баски. Няма значение какви се водят испанци или франсета...
При нас единствено наистина на тях отговаря вече само, пиринската школа. А преди имаше и търновска и плевенска....
И въобще Атлетик... бе хайде да си го кажем честно, баш пък за "Левски"...
Пирин, Етър или нещо такова, ок. Ма Шоплука....
Последна промяна от metodito на 09 апр 2012 19:38, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”