Манчестър Юнайтед - КПР

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - КПР

Мнениеот Rofles » 09 апр 2012 10:19

Kristianc написа:Нещо много взехте да се радвате.. не забравяите, че това е футбол. Всичко е възможно!

Точно :!:
Изображение[/center]

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 09 апр 2012 11:50

Devilment1878 написа:Слаб мач,слаба победа и прекрасен гол на Скоулс.Това са изводите ми от мача.

Споделям напълно оценката ти , но все пак колкото и слабо да играе - Юнайтед накрая става шампион.Сега вече сме твърде близко до 20 трофей :) :) :)

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 09 апр 2012 17:25

DmG написа:
pomiqrat написа:Пратете смс на номер 1212 с кратък текст "дузпа" и помогнете на Манчестър Юнайтед

номера е 20>18 !

YEP! :mrgreen:

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 09 апр 2012 17:31

Rofles написа:
Kristianc написа:Нещо много взехте да се радвате.. не забравяите, че това е футбол. Всичко е възможно!

Ха,паралийте претенденти Сити и антиЮнатедите се таксуваха цяла година като "шампиони",а Юнайтед е настоящ шампион :geek: и води с 8 точки...че е и класа :geek: ,и да не се кефи на наближаващата титла!!?? :idea:
Голям кеф,пък ако стане инфекция,ЧАК тогава излизайте от бърлогите,хейтъри! :idea:
GGMU

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 09 апр 2012 17:51

Скоулс записа 95% успеваемост в своите подавания; 92% успеваемост при пасовете в последна 1/3 от игрището; 92% успеваемост при дългите подавания, като създаде и най-много положения - 5 и отбеляза победното попадение в срещата.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 09 апр 2012 18:04

manutd legeng написа:
Rofles написа:

Ха,паралийте претенденти Сити и антиЮнатедите се таксуваха цяла година като "шампиони",а Юнайтед е настоящ шампион :geek: и води с 8 точки...че е и класа :geek: ,и да не се кефи на наближаващата титла!!?? :idea:
Голям кеф,пък ако стане инфекция,ЧАК тогава излизайте от бърлогите,хейтъри! :idea:
GGMU

Абе аз съм фен на Манчестър Юнайтед, бе къв хейтър ?? Радвам, се че водим с 8точки ама нищо не се знае. Затова преди да обиждаш земи погледни малко.
GGMU !!! :twisted:
Изображение[/center]

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 09 апр 2012 19:09

Точно :!:[/quote]
GGMU[/quote]

Абе аз съм фен на Манчестър Юнайтед, бе къв хейтър ?? Радвам, се че водим с 8точки ама нищо не се знае. Затова преди да обиждаш земи погледни малко.
GGMU !!! :twisted:[/quote

Прощавай,аз само използвах диалога за мнението си!Не визирах накрая теб!Още веднъж моля за извинение,за недоразумението! ;)

Върни се в “Манчестър Ю”