"Още сме слаби физически", оплака се треньорът
Наставникът на Италия Марчело Липи се закани, че тимът ще победи и България в световната квалификация следващия месец.
"Чувствам се облекчен след постигнатите две победи. Не играхме на върха на възможностите си, но това се дължи на факта, че още сме слаби физически. Надявам се играчите да бъдат в оптимална форма през следващия месец, за да победим и в София", заяви пред италианските медии Липи.
Цитат от спортен сайт
Липи: Ще победим и в София
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Липи: Ще победим и в София
Eми така е,ще ни бият...с много 

Може да не ни бият с много, но с достатъчно. Човека не си хвърля приказките напразно на вятьра. По точно знае какво говори.
- goalkeeper
- Контакти:
Бе с много няма да е, че те жабарите не си падат по големите резултати, но с наште манекени е ясно, че едва ли ще можем да им се противопоставим.

аз пък се обазлагам с всеки - на каквото искам, че тоя мач няма да го загубим
Италия не е някаква мегасила,въпреки че е световен шампион и смятам,че резултата ще е положителен за нас.
be nz s kolko 6te e no edno 0:2 mai4e 6e e to4en rezultat
Реално погледнато,с нашата игра и като се има предвид факта,че играем срещу Италия,май Липи има основания за оптимизъм,макар,че нищо не се знае преди да е свършило !Както и да е,трябва да напълним стадиона !

за мен ще има два отбора който ще се опитват да ""ИГРАЯТ ФУТБОЛ"" просто и двата отбора са много зле! Черна гора 80% влиза в битката за място на Мондиал!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"
Мисля че ще паднем, но се надявам на равен. Прогноза 2:0 за Италия.
LIVERPOOL RULZZ
Върни се в “Футбол - България”