Левски - Черноморец - 2:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Re: Левски - Черноморец | 18.04.2012 .. 21:00

Мнениеот sslevski » 09 апр 2012 09:53

Фенове, досега бях за бойкоти,да не се ходи на мач и всякакви крайни мерки,но видях , че Левски не може без нас.
Много жалка беше картината на Овча купел. Това не е моят отбор с вярната публика.Едно нещо разбрах и да бойкотираме и да викаме и да псуваме и да плюваме.....ТОВА НЕ ПОМАГА,напротив помислете,поставете се на тяхното място, с тези си действия няма Левски да заиграе по добре.Напротив ако не идем на следващите мачове обстановката ще стане още по тягостна и не ни чака нищо добро.Но НИЕ сме длъжни да идем и да подкрепим Левски дори за двама човека,които играят за отбора.Те го заслужават,плюс това ние подкрепяме синята идея,а не Тасевски или ,който и да е футболист.Може да не ни харесва,но това е положението и както повечето приятели казваха и да изпаднем ще продължават да ги подкрепят.Нека сега го докажем.Дължим го на юношите,които са на резервната скамейка.Който не е на моето мнение просто нека не идва на стадиона и нека гледа Левски по телевизията.Сега ни трябват хора с позитивно мислене на стадиона,колкото и оскъдно да е то.Знам на мен също ми омръзна с тази безрезервна подкрепа,но това е трябва да продължим.След като си паднал трябва да станеш да се изтупаш и да продължиш.
Само Левски!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Apostola
Контакти:

Мнениеот Apostola » 09 апр 2012 10:12

SANSIRO7 написа:1:3! Ще ни скъсат на контри. След тоя мач Милиев, Диамонтен, Мулдер и който и да е ляв краен ще ходят на чакръкчия за да им опрви кръстовете!

Много вярно! Боли ме да ги гледам как си подават насила. Според мен, колкото и жалко да е, контрите ше са наши. С този хъс и желание, с който играят акулите, трудно ще устискаме и хикса. Пък това новото момче при тях Шаешу стига само да омотае трагичните Милиев и Станчев. Като нищо един резултат от 1-3 да цъфне на таблото накрая...и то единия го давам от кумова срама щото сме домакини. Трагично, но реално!
Дела трябват,а не думи!

Потребителски аватар
san-sinia
Контакти:

Мнениеот san-sinia » 09 апр 2012 10:35

Моята прогноза е 1:0 СИНИТЕ В АТАКА!!!!!!!!!!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 09 апр 2012 11:16

Левски в оставащите мачове ще играе за публиката евентуално :) мисля че този мач ще се дадем до край и ще го спечелим !! същото и със ЦСКА !! пък за титла сигурно нямаме шанс да я докопаме ама поне за европа да си осигурим място там винаги ЛЕВСКИ са класа :evil:
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 09 апр 2012 11:35

ако Херо се смили над нас ще загубим с 0:2,решили да ни прати в златната среда отиваме на разлика,говоря съвсем сериозно.
Мача е твърда двойка кавото и да ми говорят-шефовете в син цвят.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 09 апр 2012 11:36

emkata написа:ако Херо се смили над нас ще загубим с 0:2,решили да ни прати в златната среда отиваме на разлика,говоря съвсем сериозно.
Мача е твърда двойка кавото и да ми говорят-шефовете в син цвят.

Глупости реши ли Херо ... :) Имай доверие в отбора си пич ;) левски ще се хвърли за тоя мач сигурен съм 100% :) ще го вземем

ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 09 апр 2012 12:00

Единствената надежда са юношите в момента..евентуално с тях може да се постигне изненада някаква..Надявам се 3-1

mor
Контакти:

Мнениеот mor » 09 апр 2012 12:01

Опа исках да кажа 2-1 :)

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 09 апр 2012 12:33

Който е гледал последния мач на Черноморец знае за какво става въпрос.Със тия некъдърници нямаме шанс прогноза: 0-1 най малко

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 09 апр 2012 13:35

На дневен ред е мачът Левски - Черноморец. След показаните слаби игри, нормално на всеки му се привижда поредната загуба.Аз обаче мисля,че Левски ще спечели този мач.Вярвал ли е някой преди мача с Локомотив,че Левски няма да спечели? Според мен никой!За всички ,които малко разбират от футбол /"а тук сме доста такива"/, кризата в Левски е основно психологическа.Каза го и Илиян Илиев.Нямам лошо мнение за Ники Костов като треньор,но след като не успя с наличните футболисти да прокара идеите си за игра без централен нападател,взе че си тръгна в най-неподходящия момент.Като готвач,започнал да бърка някаква манджа по собствена рецепта и по средата я зарязва поради липса на необходими подправки и лош вкус, после друг да я довърши....Е, кой е тоя майстор - готвач дето ще я доготви така,че да може да се яде? Един пробва,втори ....не става. И какво се прави в такива случаи? Просто помията се изхвърля и се почва наново по позната рецепта.Жалко,че така нужната подправка "Сьорд Арс" в момента не може да се намери на пазара и новата манджа може да е малко постна, но по-важното е , да може да се яде! Мисля си,че ако Костов беше продължил,нямаше да загубим последните три мача /равният с Локото за мен е загуба/,но той се оказа слаб характер и предпочете най-лесното.Да си вземе шапката и по живо по здраво,ни лук ял и т.н.....Защо мисля,че Левски ще спечели мача с Черноморец.Играчите,които играят в момента са изнасяли и не лоши мачове.Надявам се с влизането на Пинто и Старокин,отбраната да бъде достатъчно стабилна.Милиев го изключвам напълно.Очаквам Грийн най-после да покаже класата,която има,а Мюлдер да заиграе така както наистина може.Йовов си почина достатъчно и е време да поведе синята дружина.Според мен, отпред отдавна не сме имали толкова много добри нападатели.Е, време е да се отпушат най-накрая.Така,че нека бъдем и малко оптимисти.Все пак сме Левски и независимо от всички гадни обстоятелства споходили ни напоследък да вярваме,че ще победим !А и залога си заслужава ! Силно се надявам,че и футболистите го разбират.Дано само повече хора ги подкрепим на стадиона.В този момент те имат огромна нужда от нас !
САМО СИНИТЕ !!!

Върни се в “Архив”