Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Re: Форумни екипи Черноморец Old School Boys Бургас

Мнениеот Черноморец Бургас » 08 апр 2012 18:50

Нейчо как да се разберем да си взема поръчката ,че днес нямах възможност да намина покрай вас само Коци видях и от сега си поръчвам шал и вариант 2 тениска хавлиите вярвам не са готови , но вариант 2 тениска и шал да знаете още от сега казвам да не е късно после :))
ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 08 апр 2012 18:51

Черноморец Бургас написа:Нейчо как да се разберем да си взема поръчката ,че днес нямах възможност да намина покрай вас само Коци видях и от сега си поръчвам шал и вариант 2 тениска хавлиите вярвам не са готови , но вариант 2 тениска и шал да знаете още от сега казвам да не е късно после :))

Че той Коцето беше при тях, къде си спал пак Божко :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Мнениеот Черноморец Бургас » 08 апр 2012 18:55

форумен маняк тихооооо не бях сам ,че да се разкарвам по стадиона и ти мина отдолу ма не ме чууу виках ти :)
ЕДНА ИСТОРИЯ , ЕДНА РЕЛИГИЯ , ЕДНА ЕМБЛЕМА , ЕДИН КЛУБ , ЕДНА ЛЮБОВ > ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС Да си фен това е страст това е любов това е начин на ЖИВОТ !!! http://vbox7.com/play:9d604a53 [center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Мнениеот Черноморец Бургас » 08 апр 2012 19:00

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 апр 2012 19:04

Черноморец Бургас написа:Нейчо как да се разберем да си взема поръчката ,че днес нямах възможност да намина покрай вас само Коци видях и от сега си поръчвам шал и вариант 2 тениска хавлиите вярвам не са готови , но вариант 2 тениска и шал да знаете още от сега казвам да не е късно после :))

Божо. Ами аз ги разкарвам тези тениски с мен вече трети ден. Накрая ще ги загубя. През седмицата ще ти пиша. Живея в Манхатън, но си нямам идея утре накъде ще ме духнат ветровете. Иначе в Бургас съм до четвъртък и изчезвам за неопределно време. Някой, ако има път към Манхатън или аз, ако слизам надолу ще ти я дам.
ПС: Днес я носих и си я прибрах. Някой каза, че те е мернал, но после - йок.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Черноморец Бургас
Контакти:

Мнениеот Черноморец Бургас » 08 апр 2012 19:08

ок , ако нямаш път надолу към центъра ще дойда до М. Р. ама ще се разберем допълнително :))

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2012 22:57

Който иска да поръча, да ми пише на лични, моля, с координатите и поръчката. Благодаря ви.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 08 апр 2012 23:19

Вчера видях Камен (miriminka), аз бях с моята фланелка, а той с жената и детето. Каза че иска една за него и една за детето му. Днес на мача дойде един човек и поръча една 4XL, плати я, аз му взех номера и той взе моя. Обещал съм да стане в рамките на седмица, така че дайте да дадем газ на поръчките. Освен това Павката спомена, че иска още една, но на мястото на нашата емблема да има емблемата на Синята бригада, както и да се замени надписа. Ще го направи на компютър и ще ми го даде на флашка съботата като играем форумното дерби.
п.п. Нейчо, таз пазарна икономика и твоето служебно изкривяване с тези позорни списъци....Ще си я платя до 2 дни, просто малката се разболя и парите (които иначе са много кът) отидоха за преглед и лекарства...Много ми е неудобно, че не си я платих!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2012 09:10

п.п. Нейчо, таз пазарна икономика и твоето служебно изкривяване с тези позорни списъци....Ще си я платя до 2 дни, просто малката се разболя и парите (които иначе са много кът) отидоха за преглед и лекарства...Много ми е неудобно, че не си я платих!

:o Владоооо. Как бе човек ? Защо се чувстваш виновно и неудобно бе човек ? Наши хора сме си. Кой ти дава зор ? Тези списъци ги помествам тук за да имам и аз хабер, какво се случва с екипите. Проблема, ако трябва да съм честен хич не си ти, ами хората, които поръчаха екипи, но не са ги получили.
Разкарвам ги със себе се навсейде и седят зян...Недей така.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 09 апр 2012 09:23

Bourgas написа:Който иска да поръча, да ми пише на лични, моля, с координатите и поръчката. Благодаря ви.

Тоше. Тото 52 иска една XXL и един шал. Писа ми на лични. Сигурно ще пише и на теб. С Васко ( сина на Томата) се разбрахме само да му изпратим заявката. Момчето прояви разбиране и заяви, че ни има доверие и няма да иска предварително капаро ( поне оня ден така каза ). Аз му пратих заявката по мейла в сайта на Томи - спорт. Ще се чуя със Светльо ( груд) да уточня и неговата заявка. Искаше една за него XXXL и една за щерка му ( там не знам още какъв размер). Ще уточня и една заявка за две детски фланелки ( чакам размерите на децата ).
И все пак можем да измислим вариант/и за по - лесния достъп на хората желаещи да си закупят фланелки. Чудя се дали не е удачно парите да се превеждат по сметка и да съпровождат заявките. Съгласете се. Не е удачно да вземем парите на някой непознат и да му поръчваме фланелка. Не е удачен и варианта - да поръчаме фланелка и да чакаме парите от същия този непознат. Не е рентабилен и варианта да поръчаме фланелки на произволен размер и да им чакаме собствениците.
ПС: Има и доста хора, които искаха фланелки, но ги отказа цената. Така, че ако се обаждат хора - първо им казвайте цена.

Върни се в “Черноморец”