Реал Мадрид - Валенсия - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Валенсия - 0:0 FT

Мнениеот david_villa » 09 апр 2012 01:03

Обезвредихме "Реал"!!
Ревльото Роналдо да се зъби колкото иска, направо ме хваща яд като ги гледам как просеха дузпи! За волейбол на Пипита няма, за полегване на Роналдо - да. Айде нЕма нужда!
Съдията допусна две грешки - вдигна несъществуваща засада и не даде корнер за "Валенсия", но на фона на предшествениците му, прощавам.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 апр 2012 01:04

david_villa написа:Обезвредихме "Реал"!!
Ревльото Роналдо да се зъби колкото иска, направо ме хваща яд като ги гледам как просеха дузпи! За волейбол на Пипита няма, за полегване на Роналдо - да. Айде нЕма нужда!
Съдията допусна две грешки - вдигна несъществуваща засада и не даде корнер за "Валенсия", но на фона на предшествениците му, прощавам.

тоя пък :lol: Корнер не бил дал, това ли се сети да измислиш :lol: А тъч да е пропуснал :mrgreen: Всеки луд с номера си,....

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 апр 2012 01:07

ehh написа:
paceto написа:Ето защо Роналдо падна когато излезе очи в очи с вратарят на Валенсия.

Изображение

Е, какво е това? Направо не мога да повярвам, че онзи не го свири.

Трудно се вижда такова нещо, а аз го видях даже чак сега на снимката :)

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 09 апр 2012 01:07

MORSKI написа:

тоя пък :lol: Корнер не бил дал, това ли се сети да измислиш :lol: А тъч да е пропуснал :mrgreen: Всеки луд с номера си,....

За какви дузпи говорите, играта с ръка на Игуаин бе много повече дузпа, отколкото всяко едно съпрекосновение в наказателното на "Валенсия". Вие какво искате - в нервен мач на високи обороти да оставим "Реал" да си прави каквото иска ли?
Май "Реал" и "Барса" привикванаха да печелят по един начин, който е в разрез с феърплея, жалко, че от това губи футболът...
Последна промяна от david_villa на 09 апр 2012 01:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 апр 2012 01:07

sl321 написа:
shotgun blues написа:Как ще победят БАРСЕЛОНА на КАМП НОУ,нали имат 2/3 победи за 30 години почти,МЕСИ и АЛВЕШ ще развинтят Марсело - както става винаги,ШАВИ ИНИЕСТА няма да дадат топката,а ПЕПЕ и РАМОС във всеки напрегнат мач са с червения картон в джоба

Според мен ,я си мини от Барселона.Чиста ти работа.

добре де колко звезди и пари трябва да се дадат за да стане най-после нещо,да водят с 4 точки ,но за мен реално е 1 ,и тази точка още в сряда може да си замине,ами срещу СЕВИЛЯ,после Атлетик Билбао,симпатягите от МАЙОРКА,всичко бавно отива на кино
няма Роналдо,КАКА,Бензема и кой ли не,накрая пак феновете ще берат срама а те 10 те милиони,почивки в МАЯМИ и какво ли не
ако РЕАЛ МАДРИД не спечели нищо,КР си тръгва на 100 % според мен,ще му писне и след това ще се търсят пак нови и нови звезди и кво ? Барса слага Бускетс пасва,слага Тейо става,ПИКЕ го връщат става ,ИНИЕСТА,Шави,Алексис го взимат става,а кралете кво ? Пари и накрая ,пак май едно голямо нищо
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 апр 2012 01:09

david_villa написа:
MORSKI написа:

За какви дузпи говорите, играта с ръка на Игуаин бе много повече дузпа, отколкото всяко едно съпрекосновение в наказателното на "Валенсия". Вие какво искате - в нервен мач на високи обороти да оставим "Реал" да си прави каквото иска ли?
Май "Реал" и "Барса" привикванаха да печелят по един начин, който е в разрез с феърплея, жалко, че от това губи футбола...

Глупости... То първо не беше игра с ръка и второ тази ситуация на Роналдо трудно се вижда, да, но виж снимката - 90% ДУЗПА.... Спираш откъсващ се човек... Че и ЧК можеше да даде... Ти ми говориш за някакви корнери :lol:

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 09 апр 2012 01:10

Макар че съм от Барселона, вижте: http://www.sportabg.com/drugi/pod-lupa/ ... al-snimka-

Като по чудо, Роналдо не е симулирал
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 09 апр 2012 01:11

Валенсия днес нямаше как да не се хвърлят на 100 % след като водят битка с два отбора за местата в ШЛ.

03. Валенсия - 49 точки
04. Леванте - 48 точки
05. Малага - 47 точки и мач по малко, които имат мач утре

Хубавото е че Барселона имат мач с Леванте като гости, а имат и мач с Малага в Барселона, така че там можем да очакваме нещо или поне от Леванте.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 апр 2012 01:14

paceto написа:Валенсия днес нямаше как да не се хвърлят на 100 % след като водят битка с два отбора за местата в ШЛ.

03. Валенсия - 49 точки
04. Леванте - 48 точки
05. Малага - 47 точки и мач по малко, които имат мач утре

Хубавото е че Барселона имат мач с Леванте като гости, а имат и мач с Малага в Барселона, така че там можем да очакваме нещо или поне от Леванте.

Нищо не очаквай от мача с Леванте. Барса ще ги отнесат...
Еспаньол и Бетис са отборите, но Бетис е накрая...

Малага едва ли втори път ще имат такъв шанс, уви...

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 09 апр 2012 01:15

MORSKI написа:
Глупости... То първо не беше игра с ръка и второ тази ситуация на Роналдо трудно се вижда, да, но виж снимката - 90% ДУЗПА.... Спираш откъсващ се човек... Че и ЧК можеше да даде... Ти ми говориш за някакви корнери :lol:

Ситуацията бе трудна за определяне, а когато Рони се свлича като чувал с картофи при всеки допир, какво очакваш?
Как да няма игра с ръка, като хората бяха извадили и снимка как я докосва... :lol: :lol:

Върни се в “Реал Мадрид”