MORSKI написа:sl321 написа:Хаха.Морски викаш ,тоя пак ще познае а? А бе не шашкайте бе хора.Животът е радост и тъга.Ами ако трябва да сме честни пък в няколко мача ние имахме късмет и подкрепа на съдии а при Барселона беше обратното.Според мен това че водим с 4 точки е много позитивно,защото Барселона са много силен отбор и да имаш шанса да ги водиш с колко и да е точки осем кръга преди края е добре.
ами може и да излезе прав човека...
Каквото и да се случи не мога да гледам като теб, ако изгубим 10 ТОЧКИ ПРЕДНИНА.... Това си е дебилщина...
А бе да ти кажа аз съм човек който не може да губи.В смисъл изпадам в положение в което отстрани хората ми се смеят ,и все пак не сме загубили.Едно време като дете като паднахме в махалата на мач и ги карах всички да седят да играем още,демек докато бием евентуално
Аз разбирам че всеки вижда че в момента Реал не е стабилен,и хич няма да е изненада при това положение да не вземе титлата но,все пак има още 8 мача и Реал води с 4 точки.Нека да изчакваме и само след 20 дена горе долу вече ще е ясен шампиона .