Реал Мадрид - Валенсия - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Валенсия - 0:0 FT

Мнениеот ehh » 09 апр 2012 00:46

ZinedineZidane написа:Стига, няма смисъл. Че имаше дузпа срещу Бензема, имаше. Че свири много спорни фаулове, свири. Но не върви да се търсят оправдания със съдии. Това е специалитет на други.

Специалитетът е на други, но по този начин се топят точици. Реферът се беше, да не казвам какво, в този мач да не би случайно да свири дузпа. А на онези другите, само да ги духнат и дузпичката е готова.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 апр 2012 00:47

niki87 написа:Борете се за титлата с всички сили и заебете тая ШЛ. 9 или 10- все тая Изображение

от Байерн Мюнхен си ясно,ами то с РОБЕН,РИБЕРИ и Гомес в атака и традицията на баварците + напрежението от ЛА ЛИГА,няма а е никаква изненада да продължите,ЛИОН,Тотнъм,ЦСКА Москва и Апоел Никозия бяха елиминирани последните години,това значи че РЕАЛ МАДРИД не е елиминирал голям отбор от много години
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 апр 2012 00:48

Еми не знам. За мен срещу Роналдо по-скоро нямаше, докато Бензема си го хванаха с ръка и то явно. Все едно, мачът е история.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 апр 2012 00:48

sl321 написа:Хаха.Морски викаш ,тоя пак ще познае а? А бе не шашкайте бе хора.Животът е радост и тъга.Ами ако трябва да сме честни пък в няколко мача ние имахме късмет и подкрепа на съдии а при Барселона беше обратното.Според мен това че водим с 4 точки е много позитивно,защото Барселона са много силен отбор и да имаш шанса да ги водиш с колко и да е точки осем кръга преди края е добре.

ами може и да излезе прав човека...
Каквото и да се случи не мога да гледам като теб, ако изгубим 10 ТОЧКИ ПРЕДНИНА.... Това си е дебилщина...

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 09 апр 2012 00:48

Ами да изгубиш титлата когато си имал 10 точки преднина няма ли да е черно петно в историята на клуба?????? Аз съм максималист човек и да изпуснеш титла при 10 точки преднина е повече от престъпление!!! Афектиран съм много!!!!!!! Реално като гледам програмата до края на сезона трудните гостувания свършват с мача срещу Барселона. Което прави мача в сряда на живот и смърт.Спечелим ли там 3-точки дори и загуба в Барселона ни остава фаворит за спечелване на титлата....Въпреки че изгубихме точки там където най-малко съм очаквал (Малага,Валенсия) не че са слаби отбори просто фактора ДОМАКИН ни задължава да взимаме 3 точки!!!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 09 апр 2012 00:49

ehh написа:
ZinedineZidane написа:Стига, няма смисъл. Че имаше дузпа срещу Бензема, имаше. Че свири много спорни фаулове, свири. Но не върви да се търсят оправдания със съдии. Това е специалитет на други.

Специалитетът е на други, но по този начин се топят точици. Реферът се беше, да не казвам какво, в този мач да не би случайно да свири дузпа. А на онези другите, само да ги духнат и дузпичката е готова.

Същото положение, с дърпане за фланелката, имаше и в наказателното на Реал в края на мача. Явно съдията е решил да не свири дузпи в такива ситуации ;)

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 09 апр 2012 00:50

UNBEATABLE написа:
shotgun blues написа:
Ей и без тва е нервно, аре спри да пишеш, сопол такъв...

Защо ? Нарушавам ли правилата на форумът,ще си говорим в краят на сезона,надявам се ти да имаш право да ме убиждаш тогава ,ама както върви :cry:

Добре бе момче, защо винаги след като загубим точки почваш да пишеш някви глупости, не виждаш ли, че изнервяш обстановката, просто напиши 2-3 думи.... слаба игра, ала бала, ама не и ВСИЧКО СВЪРШИ... кво е свършило бе мой човек? 4 точки ... Не са много, ама не са и малко...

Писна ми на КЪНЧО от толкова срам и всека издънка в по-решителен момент ме изнервя страшно много,мисълта че ще пропилеят 10 точки ме изкарва извън релси :cry:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 апр 2012 00:51

Ето как виждам мачовете на двата отбора до края на сезона и крайните точки:
Изображение
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 09 апр 2012 00:52

Имаме с Барса, Атлетико и Билбао навън. Не ми се мисли даже колко точки ще се съберат общо. Както е казал народа: "каквото надробиш, това ще сърбаш".
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

pirinblg2
Контакти:

Мнениеот pirinblg2 » 09 апр 2012 00:56

ZinedineZidane написа:Имаме с Барса, Атлетико и Билбао навън. Не ми се мисли даже колко точки ще се съберат общо. Както е казал народа: "каквото надробиш, това ще сърбаш".

Забелязвам че не вкараме ли гол в първите 10-20 минути и играта се изнервя. Мисля че гостуването в Билбао няма да е от най-трудните.Все пак те се хвърлят за Лига Европа и първенството го оставиха на заден план!!!!! Сряда е един от мачовете на сезона за Реал това е!!! Лека нощ!!!!

Върни се в “Реал Мадрид”