ваканция здравей , здравей
Черноморец - Черно море 3-2 FT.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Bartolomej
- Контакти:
Re: Черноморец - Черно море 3-2 FT.
4 шибани работни дни и ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:4 шибани работни дни и ..
Бах аз тая работа, пробвай без нея. Чувал съм, че после пръщиш от свободно време
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Черноморец - Черно море 3-2 FT.
Bourgas написа:hristo1306 написа:Петьо, абсолютно си прав - има зашаматяващ, взривен старт - на 3 сек е на 120 км/ч, плюс това не лоша техника на скорост !
Ти с мен кога ще се запознаеш бре? А иначе отзад не само се целувахме, ако знаеш и къде се пипахме...![]()
На мача с ЦСКА се "опознахме" с Груд. Два пъти. Еле при втория гол на Асис.
Сега съм добил други лоши навици - при гол да се качвам на столовете на някой от седящите пред мен или зад мен и да прегръщам, който ми падне пред очите. НЕма лошо. НЪл ?
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
калпазанчо написа:Между другото след като тръгнахме от капаните с колата на Ицо, паркирахме на паркинга до входа за гости. Там се засякохме с около 10ина момчета със зелени фланелки. Минахме покрай тях и си плеснахме дружески ръцете и си пожелахме успех на мача! После да ми пишат разните сайтове, че били в лоши отношения двете агитки...А то на капаните заедно на бира...
А ний пък като излизахме и някви лекенца от наште и някви лайненца от техните се бяха сдърпали през оградата. И Фърчаха камъни и Ицо и Нейчо се намесиха,но дойде полиция и се размина всичко.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първия
А аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам 
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Bourgas написа:И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първияА аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам
Паланков, постарах се да го запозная с всички на почивката, нещо си се бил загубил тогава?!
kartago написа:Bourgas написа:И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първияА аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам
Паланков, постарах се да го запозная с всички на почивката, нещо си се бил загубил тогава?!
Ей, скачащия надолу
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Bourgas написа:kartago написа:Bourgas написа:И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първияА аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам
Ей, скачащия надолу
Кажи бе, "скрития по терена"?
калпазанчо написа:Болито наистина направи супер мач. И дойде след това при нас и си хвърли фланелката. Както направи и Асис между другото. Ние им отвръщахме със скандираняи на имената през цялото време. Боли има огромна крачка и много добре гардира топката. Ифинтовете му са много атрактивни за фенското око! Картаго, не казвай на никой колко пъти те целунах по главата сле дпървия гол, че ще ми излезе име...Сорка за онова хлапе пак ти казвам, на стадиона не е опера и ако баща му не му прави забележка, ние да не сме модератори на стадионаДа живее демокрацията, нЪл тъй..
Аре стига глупости, разбрахме се още на стадиона! На мач емоцията води повече отколкото мисленето! Просто ми се видя грозно, но пък станахме авери с хлапето! С младежите май малко се чувахме, но отсреща ( на официалната трибуна) се е чувало доста добре, казаха ми, че подвикването от едните"Черноморец" и нашият отговор Бургас било уникално, ние нямаше как да го усетим, все едно всички са викали!
- hristo1306
- Контакти:
Bourgas написа:И ние се попрегърнахме, но след прегръдката на Петьо с Миро, последва едно ритуално приклякане на първияА аз говорех за Христо, че май само аз не го познавам
Тошко вината е в мен. Ще се реванширам, но само на маса - по джентълменски ! По едно пиене само - няколко пъти !