Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Идеи към фенове, ръководители, треньори, футболисти!

Мнениеот Bourgas » 26 мар 2012 16:46

калпазанчо написа:Ето за това говоря! Темата трябва отдавна да я пусна. Ама за какво ли чаках толкова и аз...?
Devian, страхотно предложение е футбоилстите да продават билетите лично! Възхитен съм просто! Следи как се развиват нещата там в Чикаго покрай хокейния, баскетболния и бейзболния отбор и ни просвещавай!
п.п. Имам нова уникална идея, засега ще я спестя временно докато не изпиля детайлите. А и реализацията и зависи от едно евентуално събитие, което ще стане факт до края на месеца. Но отзвука ще е монументален :?

Много си потаен с тоя отзвук ;) Та дано стане, за да разберем и ние :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 26 мар 2012 17:05

калпазанчо написа:Ето за това говоря! Темата трябва отдавна да я пусна. Ама за какво ли чаках толкова и аз...?
Devian, страхотно предложение е футбоилстите да продават билетите лично! Възхитен съм просто! Следи как се развиват нещата там в Чикаго покрай хокейния, баскетболния и бейзболния отбор и ни просвещавай!
п.п. Имам нова уникална идея, засега ще я спестя временно докато не изпиля детайлите. А и реализацията и зависи от едно евентуално събитие, което ще стане факт до края на месеца. Но отзвука ще е монументален :?

Ши са пръсна от напрежение.... :shock:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 26 мар 2012 17:08

Ееее спокойно де.. Като се видим на лайв ще ви разясня всичко!
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 27 мар 2012 12:22

Браво Калпазанчо! Чудесни идеи и много добра темичка! Което обаче ще рече, че ще трябва да се събираме по-начестичко за обсъждане, за да можем и да ги реализираме ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 27 мар 2012 13:53

Следващото ми предложение дойде след кратък размисъл относно едното предложение на Жоро Devian и вчерашната снимка, която получих от Наско Узунов - онази цветната, на която ветераните ни играят със сборен отбор на медиите. Та като сглобих пъзела се получава следното: след като повечето приходящи в Бургас са медийно облъчени и подготвени да са фенове на ЦСКА и Левски, и след като може по различни поводи медиите да ни натискат (случая Анисе и Платини), нека да има по-често такива мачове, в които да се канят журналистите от региона - примерно от Морски 24 часа (или както там се казваше), от бургас 24 спортния отдел, Райко Стоянов от бургасспорт.бг, от бургасфутбол.ком, от морски труд, от черноморски фар и в-к фактор, от спортните редактори в е-бургас, бургасутре, бургаснюс, бургасинфо, бургаския клон на дарик и гонг, примерно съчетано със хора от Общината (оримерно Коцето Марков, кмета). Нека и ние феновете ни канят за мачлета, та и ние да сме по-близо до отбора. Всъщност трябва така да се направи, че и феновете, и жителите на гр. Бургас, както и журналистите да са по-често и по-близо до отбора, и най-вече децата - в тях е бъдещето. От тях трябва да се започне, после да се обърне внимание и на студентите (трябва да обхванем и 2та университета, там се подготвя бъдещия елит на града, както и на страната! - трябват посещения на Херо и футболистите там, както и направата на мини фенклубове там, малко рекламни материали да се разпространят там - календари и т.н.)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 мар 2012 23:00

Като стана въпрос за снимки ми дойде една идея....
Имаме снимки,не са кой знае колко,но ще се намерят още. Може да ги съберем в албум примерно. ТоЗ албум може да се качи в Интернет,може да се качи на дискове или на хартиен носител и да се разпространява по някакъв начин(не съм го измислил). Под(над,около) всяка снимка ще се напише откога е,какво има на нея и т.н. С няколко думи към всяка снимка (тук разчитаме на Владо и Нейчо :mrgreen: ) ще обясним на хората,какво е било,какво е и евентуално какво ще бъде Черноморец.
П.П. Аз ще слагам удивителните !!!

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 апр 2012 09:48

Калпазанчо, калпазанчооооооо..... темата ти умря..... дано поне идеите ти са още живи.... :cry:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 апр 2012 19:22

petkan написа:Калпазанчо, калпазанчооооооо..... темата ти умря..... дано поне идеите ти са още живи.... :cry:

Идеите ми ще още живи дори и след като мен ме няма на тоя свят :mrgreen: Колко нескоромно прозвуча,а?!
Сега сериозно - като намеря малко време при първа възможност мисля да направим един контакт с ръководството с помощта на Станимир 1878, хем да се представим, хем идеите си да изложим..
И тук се сещам за една глупост от ученическите ми години в Морския техникум, когато ни набиваха в главите до полуда: Ако не знаете - ще ви научим, ако не искате - ще ви принудим...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2012 23:42

Най-късно до утре съм поел ангажимент, да кажем на 1878 кога искаме да се видим с Киряков. Вторника или срядата. Който иска да идва, да пише тук.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 08 апр 2012 23:43

Bourgas написа:Най-късно до утре съм поел ангажимент, да кажем на 1878 кога искаме да се видим с Киряков. Вторника или срядата. Който иска да идва, да пише тук.

Ми дай да видим първо кога и ше кажа дали ще идвам. Иначе желание имам.

Върни се в “Черноморец”