lokofan написа:Хора , защо всички пренебрегвате Йорданов...??? Срещу ловчанлии ще ни трябват бързи машини!!!
Така е!Време е Сержиньо да си почине

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
lokofan написа:Хора , защо всички пренебрегвате Йорданов...??? Срещу ловчанлии ще ни трябват бързи машини!!!
mad forest написа:B3ATS написа:За мен е изключително тъпо и нечестно , на такъв напреднал етап от турнира , единият отбор да има домакинско предимство. Та този мач решава , кой от двата отбора ще играят на финал. Трябва полуфиналите да се играят или на неутрален терен , или да са в 2 мача (домакин / гост).
Донякъде съм съгласен с теб, но не заради това, че е нечестно, а заради това, че при лош късмет като нашия например сме изиграли само един домакински мач за купата със Светкавица! От друга страна обаче ако не е в един мач кръга как ще се получат изненадите, заради които се напълниха стадионите в мачовете за същата тази купа (15 000 в Плевен, 10 000 във В.Търново, по 10, 15 000 на двата пловдивски стадиона). В турнир с един мач всеки мач е като финал! Само си мисля, че може да се въведе правило ако единия отбор е гостувал предния кръг да домакинства в следващия, ако е възможно и за двата отбора разбира се!
nikita33 написа:B3ATS написа:За мен е изключително тъпо и нечестно , на такъв напреднал етап от турнира , единият отбор да има домакинско предимство. Та този мач решава , кой от двата отбора ще играят на финал. Трябва полуфиналите да се играят или на неутрален терен , или да са в 2 мача (домакин / гост).
Защо не го написа това когато играхте с левски в Пловдив,м?
svobodni написа:- Караджов-
Джери - Бенджи - Витанов - Венков
-----------------Златински----------------
Илиян - Георгиев - Даксон - Здравко
- Базил -
roskata21 написа:Аз незнам кога Локомотив е идвал в Ловеч като фаворит, а още повече че немога да си спомня кога им е последната победа в тук. Както знаем Локомотив са един добър отбор но само на Лаута, минат ли табелката за Пловдив и вече са загубили мача.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта