Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 08 апр 2012 20:08

k.dimitrov написа:Току що за пръв път ни обявиха за един от сериозните кандидати за титлата. Христо Йовов в Канал 3 при Крум Савов обяви, че според него ЦСКА няма да издържи на конкуренцията и кандидати за титлата са Черноморец и Лудогорец. Каза че, след днешния си мач (той го е гледал), Черноморец е основен кандидат.

Кофти... :|
[offtopic]Ники. Разбираш ме, какво имам предвид.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 20:09

ntodorov написа:
k.dimitrov написа:Току що за пръв път ни обявиха за един от сериозните кандидати за титлата. Христо Йовов в Канал 3 при Крум Савов обяви, че според него ЦСКА няма да издържи на конкуренцията и кандидати за титлата са Черноморец и Лудогорец. Каза че, след днешния си мач (той го е гледал), Черноморец е основен кандидат.

То всички те разбрахме!!! Дано се преборим и с това!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 апр 2012 20:16

kartago написа:
ntodorov написа:

То всички те разбрахме!!! Дано се преборим и с това!

Дано...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 апр 2012 20:16

ntodorov написа:

Но имай предвид, че според него и Крум Савов Левски е изгубил шансове за титлата, остава Лига Европа. Интересно как ще играе Левски отсега нататък. Заявиха, че за да спасят шампионата най - важното е да победят ЦСКА, а останалото го подразбирай.
Имайте предвид, че Крум Савов не е съгласен с него, смята че титлата ще се реши между ЦСКА и Лудогорец, защото Левски и Литекс вече отпаднали от борбата. Сякаш нас въобще ни няма в таблицата. Между впрочем Йовов доста говори за Херо и то много хубави неща. Едно от тях - няма неуспешен трансфер.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2012 20:35

не ве ние сме във временното класиране иначе на хартия само трети .
иначе сме си там някъде в средата на таблицата реално :)
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 08 апр 2012 20:37

Сега да ви подразня, говорих със Стоян Колев по телефона, умрях си от кеф, предполагам и той :) Утре ще се разберем с вас или с тези, които могат, да направим среща с Киряков и да му покажем измисленото от темата на Владо. Така, че чакам хората, които имат желание да дойдат на тази среща, да пишат тук и да се разберем дали вторник или сряда можем да я направим. Наздраве, акули!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 апр 2012 20:39

Bourgas написа:Сега да ви подразня, говорих със Стоян Колев по телефона, умрях си от кеф, предполагам и той :) Утре ще се разберем с вас или с тези, които могат, да направим среща с Киряков и да му покажем измисленото от темата на Владо. Така, че чакам хората, които имат желание да дойдат на тази среща, да пишат тук и да се разберем дали вторник или сряда можем да я направим. Наздраве, акули!

Ми Паланков си е Паланков! Нормално е да говори с Колев! Хахахахахахахаха

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 апр 2012 20:42

Bourgas написа:Сега да ви подразня, говорих със Стоян Колев по телефона, умрях си от кеф, предполагам и той :) Утре ще се разберем с вас или с тези, които могат, да направим среща с Киряков и да му покажем измисленото от темата на Владо. Така, че чакам хората, които имат желание да дойдат на тази среща, да пишат тук и да се разберем дали вторник или сряда можем да я направим. Наздраве, акули!

Тоше, аз идвам, в Бургас съм, когато и да е ще си организирам нещата така, че да мога да дойда. Но трябва предварително на кафе да си направим план какво ще говорим.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2012 21:01

Херо : Мисля за мача с Левски и ще ви кажа , нещо което ме притеснява , но това ще дойде на по-късен етап !!

Тва май май ще е за заканата на Иво Тонев зимата отправена към Херо и Черноморец
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 апр 2012 21:09

До сега се възхищавахме на отбора за отличната победа и игра. Но аз лично искам да се оплача от слабата организация / ако е имало / преди мача. Работеха само 2 каси с темпо на охлюв ! 10- 15 мин след началото на мача имаше стотици желаещи /псуващи като мен / наредени за билети. Моля ръководството на "Черноморец", преди мачове да пуска повече каси- работещи. През седмицата една каса е достатъчна, но в деня на мача -НЕ. Това доставя неудобство на феновете, а знаем, че всеки ФК се бори за такива.

Върни се в “Черноморец”