Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Re: Левски финансира ЦСКА

Мнениеот batmanlevski » 13 авг 2009 19:17

аз доколкото разбрах тоя където е отишъл в бкс-то,а цска де,е имал проблеми с дисциплината и алкохола,и не ставал дори за младежите на дивдядово.така че ,тове нее никаква загуба.такива не ни трябват.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
124

Re: Защо не наказаха Миньор?

Мнениеот 124 » 13 авг 2009 19:18

pasaden написа:абе човек що ти трябва да идваш тук и да се заяждаш, не мога да разбера.Немога да кажа ,че ги харесвам сините, обаче доста от тях показаха солидарност с нас, въпреки ,че и те не ни долюбват, а ти пристигаш и тук и почваш "рогати-говеда , незнам си кво".
Заеби ги тия работи, въобще не е момента за такива работи.Дай да си гледаме Селяка и как да го разкараме.Всичко друго в момента е ала-бала

Ей заради такива Ботев са ми симпатични,а и заради безумното упорство-с деца,юноши,с каквото намерят се борят!А мърши има във всяко стадо,няма начин... :)

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

fen1914

Re: РАТКО ДОСТАНИЧ ПРИВЛЕЧЕ ТАЛАНТЛИВ ХАЛФ

Мнениеот fen1914 » 13 авг 2009 19:22

не съм сигурен, че точно Цачев трябваше да преотстъпват - момчето има хъс да играе в Левски и можеше да го пускат в някои от по-слабите мачове.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 13 авг 2009 19:23

Защо, ами за да ни счупят футболистите от ритане, да ги контузят и да нямаме здрав ирач с/у унгарците. За това. В БФС са доказали, че отдавна не им дреме за отборите, а само за техните джобове. А Боби е един голям предател, той за да не му викат, че само на ЛЕВСКИ слогува и е забил в 9та глуха

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 13 авг 2009 19:24

samobotev написа:хаха по прости цигани и турци от вас одавна не съм срещал,колкото до вашата супер продоктивна школа така като гледам половината ви играчи са от Пловдив другата половина от Бразилия и Африка имате един Миланов дето е пълен некадърник и половината голове ви ги набутват през неговата зона и добре,че е зет на подходящия човек иначе щеше да играе в някой отбор от В група.

Ами ти бе като си голям българин, защо не започнеш първо да пишеш грамотно и после да разправяш на другите, че са турци и цигани? Има толкова много турци, които ще напишат горните редове значително по-грамотно. Жълтур...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
124

Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“

Мнениеот 124 » 13 авг 2009 19:37

Ей,двайсет години напред това да ни е проблема-на Герена или на националния да си играем мачовете от групите на ШЛ!Айде живи,здрави и да видим и излизане от тия групи!Наздраве!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: РАТКО ДОСТАНИЧ ПРИВЛЕЧЕ ТАЛАНТЛИВ ХАЛФ

Мнениеот Pro-European » 13 авг 2009 19:41

И аз мисля, че Цачев трябва да е в отбора.
Дори в големите клубове разчитат на млади играчи, а ние ги обиграваме до 22-23 год..
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 13 авг 2009 19:44

На Герена много ясно, че е по-добре и без това ми е през една улица разстояние... :lol: И фенклуба да вземе билетите, за да не идват некакви туристи, които не са наши фенове, а идват заради отборите с които играем, ако е на Герена съм сигурен, че няма да ги има. :roll:

skunksa
Контакти:

Re: Левски хареса играч на Спартак, двата отбора започват прегов

Мнениеот skunksa » 13 авг 2009 19:55

Нашите, първо да не забравят предостъпените момчета...... а, после да ми взимат други! Още повече, че и в Спартак (Пловдив) има такива ;) После да не се чудим, като бягат....... Примери мноооого ;)

Потребителски аватар
Blue World Order
Контакти:

Мнениеот Blue World Order » 13 авг 2009 19:55

yasen написа:След направения ремонт на Герена, стадиона вече събира 24-25 хил души. Така, като се направи буферна зона и се отделят места за гостуващите фенове местата за нас остават по-малко от 20 хил. души, а желаещите ще са поне 30 хил, като изключим туристите, които идват да гледат чуждите отбори, а не нас. Мисля, че "Васил Левски" е единствения правилен вариант за домакинските мачове. Да не говорим, че на Герена ще има страхотна черна борса. Аз на мача с Челси платих 35 лв за сектор Б, при положение, че струваха 10 лв. Така, че нека да помислят ръководството и да не направят тази грешка.

именно.

и аз с челси така се наиграх...

мачовете в ШЛ само на Васил Левски! Левски там ше играе пред 42хил.,а на Герена пред 21-2хил...
СИНЬО-СИН ТЕРОР...

Върни се в “Архив”