Red_Girl написа:Тука всичко е кинти, а ние се ядосваме, че отборите не играят..
А добър ден

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Тука всичко е кинти, а ние се ядосваме, че отборите не играят..
trex написа:Толкова ме е яд, че този сезон няма да гледам нито 1 мач(а почти не съм пропускал от години). Защо не продължих да играя футбол сега можеше спокойно да играя за Левски. Винаги съм мразел някой да се мърдосва по терена. Който не иска да играе в Левски да му затварят вратата. Да пускат до края на сезона само младежи и да не играем в евротурнирите, защото не заслужават. Срам ме е от съдията. Това не е нормално съдийство даже за Я група. Ето доказателство, че съдията не може да бие сам никой отбор. Този съдия, ако не го изкарат за 1 година да няма право да свири значи нищо не става и от комисиите. Напрежението в играчите...Какво напрежение, какви 5 лв., вчера ми кажете къде пиеха като казаци
След като си пил предната вечер какво може да очакваш освен апатия. Напрежение може да има преди, след, но не и по време на мача. Излизаш и изораваш терена. Всичко друго е махмурлук и нежелание. От този мач се радвам само, че пуснаха Вутов, макар, че нямаше какво да направи (и все пак се сещам как се върна за да отнеме 1 топка до тъча до нашето наказателно, което показваше желанието му). Като му тежи на някой фланелката да я сменя. Има много отбори. Ако нямаш мотивацията пред публиката на Левски, не знам как ще се мотивираш пред 50-100 човека. От мен пълна подкрепа за Левски и нито 1 мач няма да бъде гледан от мен на стадиона или по телевизията(за да не ги притеснявам), защото играчите нямат сърце за спорта.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Teo написа:Момчета дербито с вас къде ще е
NOMER14 написа:Teo написа:Момчета дербито с вас къде ще е
То ...има ли значение ...за нас?
Teo написа:NOMER14 написа:Teo написа:Момчета дербито с вас къде ще е
То ...има ли значение ...за нас?
Точно в това дерби ще има много голове, гарантирам ти го, но кой ще бие не се знае
Red Warrior написа:Предполагам, че головата суша за Левски ще продължи. Така че, ако Владо Манчев няма ден предричам героичен Х.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта