Мен друго не ми харесва - играчи от долните дивизии във Франция идват тук и правят разногледи защитниците - много по-остри,по-повратливи, с техника на скорост
Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)
Абе хубав мач,красиви изпълнения и заслужена победа на Черноморец - дано да вземат медали и да играят в евротурнирите.
Мен друго не ми харесва - играчи от долните дивизии във Франция идват тук и правят разногледи защитниците - много по-остри,по-повратливи, с техника на скорост
Трябваше гостите да стигнат до х.
Иначе стана великолепен мач!
Левски завинаги в моето сърце![
Sisi 1914 написа:Трябваше гостите да стигнат до х.
И защо трябваше?
kartago написа:Sisi 1914 написа:Трябваше гостите да стигнат до х.
И защо трябваше?
За да имат някакъв илюзорен шанс от Левски.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
зеления написа:kartago написа:Sisi 1914 написа:Трябваше гостите да стигнат до х.
И защо трябваше?
За да имат някакъв илюзорен шанс от Левски.![]()
![]()
Ахааааа! Ама тука не е провинция и играят мъже!!!
greenpeak написа:yavorescu написа:Ако бяхме на ниво в защита, нямаше как да загубим.
yavorescu, защитата ни беше ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ.
Ами да, на едно мнение сме.
- ralimavridov
- Контакти:
Беше добър мач за нашите стандарти.Подкрепихме момчетата както трябва преди и след мача.Ако бяхме взели точка щеше да е несправедливо,според мен,чисто тактически Херо е с класи над Генов,без да съм капацитет в треньорската професия.В Бургас също са с футболисти със свободни трансфери,но си личи футболния нюх на Херо.Имат изграден стил на игра,докато ние си знаем контрите и това е.
Беше хубава екскурзийка
Беше хубава екскурзийка
Хубав, резултатен мач .. Наистина необичайно слаби бяхме в защита, но такъв е животът. Догодина реванш и поздрави на батките

100 години Черно Море !
Поредния мач в който се надявахме на късмет и респективно не ни се получи.Чест прави на Генов,че вече ни пречи липсата на класа,а не късмет.Чудно ми е до къде ще стигне с оправданията или по-скоро до кога ще бъде търпян !?
Добре бе Моряци, виждам че се прокрадват и недоволни нотки към вашите момчета. Аз пък си мисля, че те направиха каквото можаха. Бая ни озорихте и ни накарахте да треперим до последно! Стана един страхотен мач, с футбол който рядко се среща по нашите ширини и това е благодарение и на двата отбора! Ние имахме по-голяма нужда от трите точки, но никак лесно не ги взехме.
Поздравления!
Поздравления!
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Vladislav и 1 гост