Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Beck's написа:Разтегната връзка е съвсем различно от това което ГОНГ написаха, демек за тази травма му трябват 10 дни за възтановяване на 100%.
Отделно ако погледнеме от хубавата страна,тамън ще си почине момчето и избягва шанса да натрупа още картони и срещу преките конкуренти ще може да си позволи по силни влизания, абе общо взето ще може да си играе играта , без да се притеснява от картони!
Убеден съм на 100%, че ще пропусне само мача със Светкавица, а мача със Славия е чак на 19ти.
baerba1995 написа:Beck's написа:Разтегната връзка е съвсем различно от това което ГОНГ написаха, демек за тази травма му трябват 10 дни за възтановяване на 100%.
Отделно ако погледнеме от хубавата страна,тамън ще си почине момчето и избягва шанса да натрупа още картони и срещу преките конкуренти ще може да си позволи по силни влизания, абе общо взето ще може да си играе играта , без да се притеснява от картони!
Убеден съм на 100%, че ще пропусне само мача със Светкавица, а мача със Славия е чак на 19ти.
не трябваше да разясняваш някои неща
Beck's написа:Разтегната връзка е съвсем различно от това което ГОНГ написаха, демек за тази травма му трябват 10 дни за възтановяване на 100%.
honda написа:Beck's написа:Разтегната връзка е съвсем различно от това което ГОНГ написаха, демек за тази травма му трябват 10 дни за възтановяване на 100%.
Изказваш се малко неподготвен-несериозно е да твърдиш че за разтегната КВ трябват 10 дни- може ако си на 15 години, всичко зависи според случая но е прекалено оптимистично. Реално е 15 дни пълна почивка и още 15 дни за възстановяване- реално 1 месец ако няма усложнения. Възможно е някъде 1 седмица по-малко но е рисковано може от разтегната връзка да стане скъсана. Между другото правиш ли разлика между ПКВ и ЗКВ.? Отделно аз никога не съм виждал да има травма само на КВ - винаги има засягане и на менискусите латералната и колатералната връзки. Аз също съм я имал тази контузия бил съм и треньор познавам десетки случаи и на разтегнати и на скъсани връзки. При разтегната КВ - нормално е 1 месец при скъсани не по-малко от 6 месеца. Може да се рискува и въобще да не спира тренировките,но е прекалено рисковано -вместо за 1 месец може да се загуби целия сезон.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта