THE G.A.M.E написа:Аз обещавам да почерпя целият квартал, ако Сити им измъкнат титлата на тия от ОД.
До толкова ми е писнало от реферчестърските подаръци.
Като гледам на път си да смениш умрялото си от 20 години отборче с отбора с парите Сити?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
THE G.A.M.E написа:Аз обещавам да почерпя целият квартал, ако Сити им измъкнат титлата на тия от ОД.
До толкова ми е писнало от реферчестърските подаръци.
WESLEY119 написа:Преди 2г Байерн Мюнхен се класира за финала в ШЛ, след като отстрани Фиорентина с гол на Клозе от 2,5 метра засада, НЯКОЙ СЕГА ДА КАЗВА, ЧЕ БАВАРЦИТЕ СА СЪДИЙСКИ ОТБОР?
Явно и тук има директива, както в България, ШЛ и т.н.
rakiQ написа:Видич!
cantonaFAN написа:Да дойде Атлетик,само че не го виждам в истински мач в който САФ не си прави ташак как ще ни бие?
bez-nick написа:WESLEY119 написа:Преди 2г Байерн Мюнхен се класира за финала в ШЛ, след като отстрани Фиорентина с гол на Клозе от 2,5 метра засада, НЯКОЙ СЕГА ДА КАЗВА, ЧЕ БАВАРЦИТЕ СА СЪДИЙСКИ ОТБОР?
Е стига ве, всеки отбор е получавал съдийски аванти, но при Ман Юн това е просто тенденция, защо не дадоха дузпата за Фулъм преди 2 седмици, а сега дават и червен картон, след засада, на всичкото отгоре и симулация на Йънг, това е било винаги, когато водят битка с друг отбор за титлата и накрая този друг отбор просто е пречупван, след като Ман Юн си ходи с такъв съдийски комфорт, не са толкова силен отбор, че да бият във всеки мач, с Фулъм бяха загубили 2 точки, които можеха да се окажат решителни накрая, но срещу тях да се даде дузпа в 90-тата минута, просто абсурд
WESLEY119 написа:bez-nick написа:WESLEY119 написа:Преди 2г Байерн Мюнхен се класира за финала в ШЛ, след като отстрани Фиорентина с гол на Клозе от 2,5 метра засада, НЯКОЙ СЕГА ДА КАЗВА, ЧЕ БАВАРЦИТЕ СА СЪДИЙСКИ ОТБОР?
Е стига ве, всеки отбор е получавал съдийски аванти, но при Ман Юн това е просто тенденция, защо не дадоха дузпата за Фулъм преди 2 седмици, а сега дават и червен картон, след засада, на всичкото отгоре и симулация на Йънг, това е било винаги, когато водят битка с друг отбор за титлата и накрая този друг отбор просто е пречупван, след като Ман Юн си ходи с такъв съдийски комфорт, не са толкова силен отбор, че да бият във всеки мач, с Фулъм бяха загубили 2 точки, които можеха да се окажат решителни накрая, но срещу тях да се даде дузпа в 90-тата минута, просто абсурд
Да, бе да. Сигурно на Сити,Юнайтед са им виновни, че не могат да направят серия от победи. Спрете да си мислите, че навсякъде във футбола има "Директива" и всичко се случва по план. Да сгрешил е съдията, но като не искате да грешат, въвежда се изкуствен интелект, който да съблюдава за спазването на правилата. Тогава като се дават по 5-6 дузпи в един мач, всички ще си мълчим...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта