Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

T-34
Контакти:

Re: Официалната позиция на ЦСКА относно действията на БФС

Мнениеот T-34 » 08 апр 2012 10:25

blue avalanche написа:" Информацията е публична и никой не я отрича."
Щом като е публична,дай едно линкче,че ми е интересно кой колко взима в Левски.Ей така,за статистиката...
Ако искаш,може и за ЦСКА да дадеш...
ПП.Това,че ЦСКА е осигурявал играчите си на "значително по-високи суми" от Левски(това ще го видя от линкчетата,които очаквам),значи ли,че ги е осигурявал на РЕАЛНИТЕ им заплати,отговарящи на ТЕХНИЯ стандарт?
ПП.Откъде знаеш,че нямат други доходи,освен заплатите си?
Вашият идол Стоичков не орева ли орталъка за един данък върху една сума,който отказва да плати?Или той не трябва да е "клиент на прокуратурата"?Това само така-като храна за размисъл...

Ето ти линк: http://www.dnevnik.bg/sport/2009/09/23/ ... _mln_leva/
Чети внимателно:
Проверките на НАП показаха това, което отдавна е публична тайна - че повечето футболисти получават по документ минимална заплата, а реалната се описва в анекси за допълнително възнаграждение, които не се декларират пред НАП. Така се избягва и плащането на осигуровки и данъци.
В разследване на "Капитал" отпреди година за сивата икономика във футбола Тодор Батков споменава, че ЦСКА е нарушил "баланса в българския футбол", като е вдигнал мизата на заплащане и е осветлил реалните доходи.

А че футболистите нямат други доходи, стана ясно от мрънкането/ мълчанието им, когато журналисти ги питаха, откъде имат пари, за да си позволят луксозните автомобили, които карат. Защото, нали се съгласяваш, че със заплата от 450 лв. господин Димитър Телкийски не може да си купи "Лексус" ;)
А относно злобната ти забележка за "нашия Стоичков", ще ти напиша три неща: Стоичков не е наш, а е на всички истински българи; Стоичков няма отношение по тази тема и постоянното телешко-глуповато използване на въпроса "а вие (в случая "нашия" Стоичков) защо биете негрите?" щеше да е комично, ако не беше трагично; Стоичков, ако не се лъжа, води дело и го спечели срещу НАП, защото (нека под секрет да те светна) НАП по принцип са идиоти ;)
А това за "нашия Стоичков"

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 08 апр 2012 10:30

Belus написа:
T-34 написа:
blue avalanche написа:Оказа се, че футболистите на "Левски" години наред са осигурявани на прагове от няколко-стотин лева. Което, разбира се, е повече от комично на фона на демонстрирания от тях стандарт на живот и на фона на това, че нямат други доходи извън заплатите си. (и преди да зададеш любимия си въпрос "а вие защо биете негрите?", да те светна, че в хода на тази проверка се оказа, че ЦСКА осигурява играчите си на значително по-високи суми от "Левски").
Бих посмял да предположа, че Батков и компания би следвало да станат клиенти на прокуратурата, защото това спокойно може да мине в графата "укриване на данъци".

По този начин действаха във всички клубове, не САМО в "Левски", както съвсем удобно за теб си писал. "Клиенти на прокуратурата" трябваше да станат всички клубове, в т.ч. и ЦСКА. Избирателно мислене, нагаждане на фактите в удобната посока - нещо толкова типично за фенчетата на едно определено отборче. ;)

Напротив. Точно ЦСКА разлая кучетата, агент Тара се възмути и организира атаката за отнемане лиценза на ЦСКА. Ето ти отново цитат от горния линк, който съм посочил: "В разследване на "Капитал" отпреди година за сивата икономика във футбола Тодор Батков споменава, че ЦСКА е нарушил "баланса в българския футбол", като е вдигнал мизата на заплащане и е осветлил реалните доходи. Впоследствие това доведе до задължения от над 1 милион лева към НАП, които станаха причина за отнемането на лиценза. "
И още нещо любопитно за САМО "Левски": "Според разследването при управлението на Майкъл Чорни в "Левски" футболистите са били задължени да регистрират офшорни компании в Кипър, където са им били прехвърляни парите".
А помниш, когато после агент Тара, оправдавайки се за поредното тампероване (от БАТЭ, ако не се лъжа), за да омилостиви "сините" фенове, зададе реторичния въпрос "А вие кой мислите, че отне лиценза на ЦСКА?" ;)
Иначе си прав, че избирателното мислете a la "Ние сме репресирани, нищо че сме Отбора на всяка власт" е характерно за фенчетата на един дълбоко евро-комплексиран отбор, но съм убеден, че не визираш точно него ;)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 апр 2012 10:33

Old_death написа:Чудя се дали да се смея или да плача.На всеки не предубеден е ясно,че тоя състав на БФС отдавна трябва да си ходи.Любителите на статистиките могат да видят на кое място в ранглистата бе националния отбор,когато Перуката дойде на власт и на кое място сме сега.....

"БФС? Там вярвам на Боби Михайлов. Познавам го отдавна, той е доблестен човек и вярвам, че ще бъде такъв докато работи за българския футбол..."
Ст.Младенов
http://football.sportal.bg/news.php?news=355128
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 08 апр 2012 10:37

Captain Stottlemeyer написа:
Old_death написа:Чудя се дали да се смея или да плача.На всеки не предубеден е ясно,че тоя състав на БФС отдавна трябва да си ходи.Любителите на статистиките могат да видят на кое място в ранглистата бе националния отбор,когато Перуката дойде на власт и на кое място сме сега.....

"БФС? Там вярвам на Боби Михайлов. Познавам го отдавна, той е доблестен човек и вярвам, че ще бъде такъв докато работи за българския футбол..."
Ст.Младенов
http://football.sportal.bg/news.php?news=355128

Очевидно Стойчо е сбъркал. Всеки има право на грешки. Сигурен съм, че към днешна дата Стойчо вече не мисли така. И е съгласен с по-голямата част от "червените" привърженици, че подлеците от БФС трябва да бъдат изхвърлени на бунището на историята като мръсни котета.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 апр 2012 10:56

Old_death написа:.....Сини жалкари,за пореден път показвате какви смешници сте.Вие сте съгласни българския футбол да бъде ослепен,стига да е предвождан от едноокия ви тим!

Като не обръщам внимание на обидния тон (под нивото ми е) само ще отбележа, че както винаги изказването на колегата е неподготвено и е плод на емоции. ;) Всъщност, най-големият успех в цялата история на българския футбол е свързан именно с "Левски". През 1994 г. на световното първенство в САЩ в националния отбор участваха 7 (седем) футболисти на "Левски" и 4 (четирима) бивши играчи на "Левски", в т.ч. четирима юноши на клуба. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 08 апр 2012 11:29, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2012 11:00

T-34 написа:
blue avalanche написа:" Информацията е публична и никой не я отрича."
Щом като е публична,дай едно линкче,че ми е интересно кой колко взима в Левски.Ей така,за статистиката...
Ако искаш,може и за ЦСКА да дадеш...
ПП.Това,че ЦСКА е осигурявал играчите си на "значително по-високи суми" от Левски(това ще го видя от линкчетата,които очаквам),значи ли,че ги е осигурявал на РЕАЛНИТЕ им заплати,отговарящи на ТЕХНИЯ стандарт?
ПП.Откъде знаеш,че нямат други доходи,освен заплатите си?
Вашият идол Стоичков не орева ли орталъка за един данък върху една сума,който отказва да плати?Или той не трябва да е "клиент на прокуратурата"?Това само така-като храна за размисъл...

Ето ти линк: http://www.dnevnik.bg/sport/2009/09/23/ ... _mln_leva/

Аз си мислех,че си сериозен човек и ще ми дадеш линк я към НАП,я към НОИ,я към "тефтерите" на Баждеков,ти ме пращаш да чета някакво си вестниче...Може ли такова нещо?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 апр 2012 11:04

blue avalanche написа:
T-34 написа:Ето ти линк: http://www.dnevnik.bg/sport/2009/09/23/ ... _mln_leva/

Аз си мислех,че си сериозен човек и ще ми дадеш линк я към НАП,я към НОИ,я към "тефтерите" на Баждеков,ти ме пращаш да чета някакво си вестниче...Може ли такова нещо?

Изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов разкри, че преди две години само един клуб е декларирал реалните доходи на играчите си, но сега нещата са се променили.

“В момента повечето футболисти се осигуряват според реалните възнаграждения. Има заплати около 50 хиляди лева, върху които се плащат данъци и осигуровки”, разкри за БЛИЦ Стефанов.

“Преди 2 години само един клуб е декларирал реалната заплата на футболистите си от около 15 хиляди долара. В същото време всички останали са декларирали от 200-300 до 500 лева възнаграждения на играчите”, заяви шефът на агенцията.

На въпрос на БЛИЦ кой е този отбор, Стефанов отказа да назове името му. “Не мога да кажа, това е публична тайна. По това време изпълнителен директор на този отбор е Александър Томов”, заяви босът на НАП, което означава, че става въпрос за ЦСКА. В този период шеф на НАП беше Мария Мургина от правителството на тройната коалиция.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 08 апр 2012 11:11

blue avalanche написа:Аз си мислех,че си сериозен човек и ще ми дадеш линк я към НАП,я към НОИ,я към "тефтерите" на Баждеков,ти ме пращаш да чета някакво си вестниче...Може ли такова нещо?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
След малко ще ми поискаш и заверени копия на данъчните декларации на работниците в "Левски", годишния финансов отчет, отчета за приходите и разходите и банковите извлечения за плащанията към бюджета на отбора.
Много сте забавни синкавичките! Виждаш, че в статията на един от малкото останали сериозни вестници, се цитират позиции и изказвания на служители на НАП, обаче, нали, понеже не ни изнася, се правим на разсеяни и и искаме ли, искаме, защото не щем да паднем по гръб...
Ето ти линк към сайта на Агенция по вписванията - ако знаеш БУЛСТАТ-а на "Левски", ще можеш да провериш всички декларирани и платени данъци: http://www.brra.bg/ Информацията е публична ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2012 11:15

vaskonti написа:
blue avalanche написа:
T-34 написа:Ето ти линк: http://www.dnevnik.bg/sport/2009/09/23/ ... _mln_leva/

Изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов разкри, че преди две години само един клуб е декларирал реалните доходи на играчите си, но сега нещата са се променили.

“В момента повечето футболисти се осигуряват според реалните възнаграждения. Има заплати около 50 хиляди лева, върху които се плащат данъци и осигуровки”, разкри за БЛИЦ Стефанов.

“Преди 2 години само един клуб е декларирал реалната заплата на футболистите си от около 15 хиляди долара. В същото време всички останали са декларирали от 200-300 до 500 лева възнаграждения на играчите”, заяви шефът на агенцията.

На въпрос на БЛИЦ кой е този отбор, Стефанов отказа да назове името му. “Не мога да кажа, това е публична тайна. По това време изпълнителен директор на този отбор е Александър Томов”, заяви босът на НАП, което означава, че става въпрос за ЦСКА. В този период шеф на НАП беше Мария Мургина от правителството на тройната коалиция.

1.Пак вестниче(или сайтче).Само,че този път БЛИЦ...
2.Когато едно нещо е "публично",как,в същото време,е "тайна"?
3.Щом като е "тайна",защо Стефанов я разгласява?
4.Щом ни "казва" единия директор,да каже и останалите!

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 08 апр 2012 11:25

T-34 написа:Напротив. Точно ЦСКА разлая кучетата, агент Тара се възмути и организира атаката за отнемане лиценза на ЦСКА. Ето ти отново цитат от горния линк, който съм посочил: "В разследване на "Капитал" отпреди година за сивата икономика във футбола Тодор Батков споменава, че ЦСКА е нарушил "баланса в българския футбол", като е вдигнал мизата на заплащане и е осветлил реалните доходи. Впоследствие това доведе до задължения от над 1 милион лева към НАП, които станаха причина за отнемането на лиценза. "
И още нещо любопитно за САМО "Левски": "Според разследването при управлението на Майкъл Чорни в "Левски" футболистите са били задължени да регистрират офшорни компании в Кипър, където са им били прехвърляни парите".
А помниш, когато после агент Тара, оправдавайки се за поредното тампероване (от БАТЭ, ако не се лъжа), за да омилостиви "сините" фенове, зададе реторичния въпрос "А вие кой мислите, че отне лиценза на ЦСКА?" ;)
Иначе си прав, че избирателното мислете a la "Ние сме репресирани, нищо че сме Отбора на всяка власт" е характерно за фенчетата на един дълбоко евро-комплексиран отбор, но съм убеден, че не визираш точно него ;)

Съгласен съм. Но преди Лупи да направи това, ЦСКА също действаха по този начин с осигуровките, както и всички други клубове. Затова не е коректно да се говори САМО за "Левски". И с друго съм съгласен - когато президентите на клубовете се оакат :lol: , започват да нападат яростно другите клубове, БФС и т.н. Това важи за всички. ;)
Изображение

Върни се в “ЦСКА”