ЦСКА взима Душан Савич
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА взима Душан Савич
Невероятен. Поредният безумен сърбин
Не че ви се бъркам, ама не бързайте да се надявате за тоя- спомням си как преди 2-3 седмици щеше да идва и голмайстора на Украйна, ама не знам къде се загуби тоя младеж 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Първо: и миналата година пускахте видео с отиграванията на Гари и онова "лайно" ДаКоща... и къде са те сега....
Второ: тоя определено по ми прилича на атакуващ халф....
Второ: тоя определено по ми прилича на атакуващ халф....
away написа:Това попълнение под кой номер е ? Значи дотук 4-ма от Сливен, 3-ма от Ботев, Спас Делев, 2-ма парагвайци и сега този македонец стават 11 нови-един цял отбор. А до момента май не е продаден никой от миналогодишния отбор, още дори Зе Руй, Гунгаулсон ли беше и още една камара са си в ЦСКА... доста чудно. Не се ли притеснявате за бюджета, заплатите и т.н ?
искам да те поправя за 2 неща - 1во един парагваец е подписал и той се очаква да остане, 2ро - Мушкатото ще бъде преотстъпен и това ще ни донесе пари.
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Добър е, но имаме вече такъв тип играчи- Делев и Иван Стоянов. Трябва ни някой като Муши, таран, който да играе добре в наказателното поле и по възможност голова машина
Иначе днес излезна инфо, че може би ще вземем и другия парагваец

Иначе днес излезна инфо, че може би ще вземем и другия парагваец
emi_cska написа:away написа:Това попълнение под кой номер е ? Значи дотук 4-ма от Сливен, 3-ма от Ботев, Спас Делев, 2-ма парагвайци и сега този македонец стават 11 нови-един цял отбор. А до момента май не е продаден никой от миналогодишния отбор, още дори Зе Руй, Гунгаулсон ли беше и още една камара са си в ЦСКА... доста чудно. Не се ли притеснявате за бюджета, заплатите и т.н ?
искам да те поправя за 2 неща - 1во един парагваец е подписал и той се очаква да остане, 2ро - Мушкатото ще бъде преотстъпен и това ще ни донесе пари.
ахахахахахах
Мушкатото
цепиш мрака пич.Иначе до колкото знам имате къде да ги похарчите тея пари и определено не трансферите са най наложителни за тая цел

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:emi_cska написа:away написа:Това попълнение под кой номер е ? Значи дотук 4-ма от Сливен, 3-ма от Ботев, Спас Делев, 2-ма парагвайци и сега този македонец стават 11 нови-един цял отбор. А до момента май не е продаден никой от миналогодишния отбор, още дори Зе Руй, Гунгаулсон ли беше и още една камара са си в ЦСКА... доста чудно. Не се ли притеснявате за бюджета, заплатите и т.н ?
ахахахахахах
Мушкатото
цепиш мрака пич.Иначе до колкото знам имате къде да ги похарчите тея пари и определено не трансферите са най наложителни за тая цел
Аз мисля, че това трябва да те постресне...http://www.sportal.bg/news.php?id=189036
vankata написа:Аз мисля, че това трябва да те постресне...http://www.sportal.bg/news.php?id=189036
Пу пу пу - ше ми излезне стреснушка

- a boy named goo
- Контакти:
ЦСКА се прицели в сръбски таран - бил по-добър от Веласкес
ЦСКА се прицели в нападателя на Севойно Марко Павичевич, научи Sportal.bg. Сръбският таран е в полезрението на армейците от близо две седмици, но до този момент интересът към играча бе пазен в строга тайна. Той започнал малко след като стана ясно, че трансферът на парагваеца Пабло Веласкес пропада. Хората, които са наблюдавали Павичевич, са на мнение, че той е с доста добри заложби и в някои компоненти е по-добър от отказалия се да идва в ЦСКА Веласкес.
http://www.sportal.bg/news.php?id=189169
След Савич ето, че изниква още едно име, това показва, че Любо Пенев търси на всяка цена нападател. Дано нацели, тъй като имам чувствтото всичко това се прави в движение и шанса при нас да се озове поредния куц кон е много голям.
Ето някой отигравания на Марко Павичевич
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mshhHDN1Byk[/youtube]
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди