Казаните неща от Тонев ме карат да не подкрепям никоя от страните, които дърпат конците. Подкрепящите Иво е добре да се замислят над това, което казва за Мъри, както и това, че се свърши половинчата работа - отново! Сега видиш ли един тренер, на лято (то си е края на пролетта) - друг. Вместо да се наеме от сега свободен специалист (лично аз предпочитах, ако не Мъри или Василев/Грозданов, то чужд специалист), така че до евромачовете (споко за Европа

) този тим да играе рутинирано. Какво става сега?! От лято ще има почти нов състав - за коя ли поред еврокампания?!

И нов треньор. Би било несправедливо към Илиян да предявяваме претенции за добро представяне в Европа на лято. Ако се окаже удачен вариант - ок. Ами, ако запише една - две загуби в началото на другото първенство и мустакатото го емне? Да не говорим, че ако пак дойде някакъв обигран състав на Герена като Търнава и се изправи срещу един отбор, в който не се познават футбалерите? Не говоря за АПОЕЛ или БАТЕ. А да речем нещо като унгарски или словашки анонимник, не дай се боже чехи...
Не мога да застана и зад Мъри. Оказва се, че никакъв опознавателен разговор не е било първият път... според думите на Тонев. Едно ми е странно... Ясно, че всичко е било за пари в основата си, но...
Тодорът се бил съгласил, разбираш ли да даде на Мъри, тези пари, които му се полагат на Стоилов по право, ако застане начело на отбора.
Ъъъъъ... чек-чек малко. WTF?! Значи Батков и Тонев пригласят преди: "Мъри пари не влачи!", а сега друго се оказва. Хм... Ей, Богу! Той се бил съгласил... Леле, колко великодушно! Ми нали това са дължими пари на Мъри бе, льольо! Давай кинтите на човека!
А Наско? Ех, Насе, Насе! Жалко!
@Милен: Що си кривиш душата? Ти представяш ли си как Наско работи "на ползу роду"? Консултантските услуги навсякъде са нещо доста скъпо. И, не рядко ралното заплащане на консултанта не се споменава.
Така че, Насе, хайде по-полека,а?
За Наско... мога да го сравня с един работник в завод преди 90-та...
От тези, дето наистина вършат работата, изпълняват нормата, ама в същият момент прави такива дребни кришки-мишки. Тук чопне някой гаечен ключ, щото видиш ли нямал вкъщи. Там поръча за склада 50 кутии с еди какви си неща, а пък не ги опише или опише само половината, другата я продаде да речем. И така, малко по малко...
Старата школа трудно се променя.
Мъри. Ами май-май е поставял условия. Най-тъпото е обаче, че вестниците познаха.
Костов. Объркано човече. Ако е вярно това, което казва Тонев. Как ще разкараш Арш?! Как ще откажеш централен нападател? Според Тонев, подписа на новия таран е било въпрос на часове. Костов е казл: "Не, благодаря".
НО!Друг е въпросът, ако Тонев е казал: "Я, Ники, намери място на това момче..." Без Костов да го е виждал... Тоест Иво да е решил да направи някоя комисионна от поредният анонимник... И то на гърба на Костов. Така, хората ще кажат: "Я, гледай тоя какъв некадърник докара." А не той да го е докарал...
ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ!