Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

mrazq_4ervenoto

Re: Официалната позиция на ЦСКА относно действията на БФС

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 08 апр 2012 08:36

red__army написа:Току що Павел Колев,"лизач" и по съвместителство пресаташе на БФС,в интервю пред Канал 3 "между редовете" препоръча да се спрат всякакви волеизявления,по теми свързани с БФС и ЦСКА,и заплаши със съд,всички които продълважат да нарушават спокойствието на шайката престъпници от БФС.Само че мисля че ако се стигне до съд наистина,ще започне едно вадене на компромати и досиета,а никак не изключено да има верни неща...за далаверите на БФС и '"Перукера"......като цяло е един отчаян ход/блъф на БФС,в опит за цензура на мнения,но едва ли искат да се стигне до съд.....серизоно ще се размърди и ще привлече внимание...а в тва БФС сериозно мирише,не само по тема ЦСКА.

А знаеш ли пък за пернишките боклукчии какви неща могат да излязат?:)- черно тото, далавери....и едните, и другите са много лесно уязвими ;)

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 08 апр 2012 08:46

blue avalanche написа:
football.total написа:Добър вечер,
три въпроса към сините приятелки от крайния софийски квартал:

1. Играл ли е Георги Иванов Гонзо през сезон 2005/06 в ТРИ различни отбора в разрез с разпоредбите на ФИФА?
2. Кой отбор осигуряваше футболистите си на минимална работна заплата докато те получаваха десетки хиляди евро?
3. Гореспоменатото нарушение не е ли криминално деяние и защо не бе потърсена съдебна отговорност от лицата Тодор Батков и Константин Баждеков?

Очакваме отговори.
Благодаря за вниманието.

И на тези въпроси трябва да ти отговорят ИМЕННО ФЕНОВЕТЕ,защото...?

Защото именно феновете на "Левски" са тези, които като едни същий Матросов се хвърлят на амбразурата да защитават любимото си БФС и се вживяват като адвокати на справедливостта.
Защото именно феновете на "Левски" като мантра повтарят заклинанието "а вие защо биете негрите?", когато някой привърженик на ЦСКА вземе отношение по конфликта.
Защото именно феновете на "Левски" се оказаха толкова компетентни по темата, че са по-наясно с мотивите и от самото БФС за издевателските "решения" по казусите с ЦСКА.
Защото именно феновете на "Левски", които все се бият в гърдите, че са репресирани, с някаква поразително телешкоумна логика вярват, че БФС, не само не води унищожителна и унизителна спрямо ЦСКА политика, а дори напротив - едва ли не ги защитава.
Показателно за това например е все по-упорито повтаряната теза, че "ЦСКА сега трябвало да е във "В" група", което се превръща в толкова устойчив мит, колкото и митът, че Гунди е първият българин отбелязал гол на "Уембли". Макар че това не е кой знае какво постижение, но нали...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 08 апр 2012 09:02

blue avalanche написа:
football.total написа:Добър вечер,
три въпроса към сините приятелки от крайния софийски квартал:

1. Играл ли е Георги Иванов Гонзо през сезон 2005/06 в ТРИ различни отбора в разрез с разпоредбите на ФИФА?
2. Кой отбор осигуряваше футболистите си на минимална работна заплата докато те получаваха десетки хиляди евро?
3. Гореспоменатото нарушение не е ли криминално деяние и защо не бе потърсена съдебна отговорност от лицата Тодор Батков и Константин Баждеков?

Очакваме отговори.
Благодаря за вниманието.

И на тези въпроси трябва да ти отговорят ИМЕННО ФЕНОВЕТЕ,защото...?
Абе ,наистина си много нахален.Непрекъснато се опитваш да даваш акъл за нашия клуб ,много си запознат с всичко ,ставащо в него , изразяваш категорични позиции ,за неща които не са ти работа,а когато хората искат да им обясниш нещо толкова ясно за твоя клуб ---започваш да избягваш отговорите с въпрос на въпроса --ЗАЩО ЛИ Е ТАКА,разбирателю, БЛУ.Не е ли по-добре да си гледаш в твоя двор малко повече ,вместо да си вреш носа в чуждите работи --впрочем типично доноснически манталитет.

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 08 апр 2012 09:13

mrazq_4ervenoto написа:
red__army написа:Току що Павел Колев,"лизач" и по съвместителство пресаташе на БФС,в интервю пред Канал 3 "между редовете" препоръча да се спрат всякакви волеизявления,по теми свързани с БФС и ЦСКА,и заплаши със съд,всички които продълважат да нарушават спокойствието на шайката престъпници от БФС.Само че мисля че ако се стигне до съд наистина,ще започне едно вадене на компромати и досиета,а никак не изключено да има верни неща...за далаверите на БФС и '"Перукера"......като цяло е един отчаян ход/блъф на БФС,в опит за цензура на мнения,но едва ли искат да се стигне до съд.....серизоно ще се размърди и ще привлече внимание...а в тва БФС сериозно мирише,не само по тема ЦСКА.

А знаеш ли пък за пернишките боклукчии какви неща могат да излязат?:)- черно тото, далавери....и едните, и другите са много лесно уязвими ;)

Или казано с други думи, и ти се включваш в тезата на левскарите "а вие защо биете негрите?"
Това обаче не е основателна причина да се спре възмущението срещу БФС, нали така? ;) В крайна сметка трябва да стане ясно, водят ли геноцид спрямо ЦСКА перуките от БФС. Затова - нека всичко се разнищи до края. А пък "титаните" са друга история - нека не е намесване тях в тази тема, която е само и изключително по взаимоотношенията между т. н. футболна централа и ЦСКА.
Мразещите червено, сините лавини и други подобни цесекаромразци ще замоля, ако няма какво друго да напишат освен традиционния си вопъл "а вие защо биете негрите?", да не се включват в тази тема.
Предварително благодаря!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2012 09:25

fen0212 написа: Абе ,наистина си много нахален.Непрекъснато се опитваш да даваш акъл за нашия клуб ,много си запознат с всичко ,ставащо в него , изразяваш категорични позиции ,за неща които не са ти работа,а когато хората искат да им обясниш нещо толкова ясно за твоя клуб ---започваш да избягваш отговорите с въпрос на въпроса --ЗАЩО ЛИ Е ТАКА,разбирателю, БЛУ.Не е ли по-добре да си гледаш в твоя двор малко повече ,вместо да си вреш носа в чуждите работи --впрочем типично доноснически манталитет.

"...изразяваш категорични позиции ,за неща които не са ти работа,..."
Можеш ли да уточниш,във форума на Гонг,кое на кого е работа?Така,де...Да си знаем работата,нали?
"... хората искат да им обясниш нещо толкова ясно за твоя клуб ..."
Ми като е толкова "ясно",какво има да му се обяснява?
Впрочем,на мен не ми е "ясно" кой колко взима и на колко се осигурява,защото не съм чел тефтерите на Баждеков.Ти да не би да си ги чел?Ако е така,моля сподели с нас,несведущите...

T-34
Контакти:

Мнениеот T-34 » 08 апр 2012 09:33

blue avalanche написа:
Впрочем,на мен не ми е "ясно" кой колко взима и на колко се осигурява,защото не съм чел тефтерите на Баждеков.Ти да не би да си ги чел?Ако е така,моля сподели с нас,несведущите...

А-а-а-а, няма нужда от тефтерите на Баждеков. Информацията е публична и никой не я отрича. От НОИ преди време, ако си спомняш (макар че, предполагам, на теб ти е по-удобно да не си спомняш), правиха акции за проверка осигуровките на публичните личности. Оказа се, че футболистите на "Левски" години наред са осигурявани на прагове от няколко-стотин лева. Което, разбира се, е повече от комично на фона на демонстрирания от тях стандарт на живот и на фона на това, че нямат други доходи извън заплатите си. (и преди да зададеш любимия си въпрос "а вие защо биете негрите?", да те светна, че в хода на тази проверка се оказа, че ЦСКА осигурява играчите си на значително по-високи суми от "Левски").
Бих посмял да предположа, че Батков и компания би следвало да станат клиенти на прокуратурата, защото това спокойно може да мине в графата "укриване на данъци".

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 08 апр 2012 09:38

Pyrvo se izvinqvam za latinicata! Otdavna chakah tazi reakcia na CSKA.Ochakvam i ostavki I syd za enicharite ot BFS. Shte ima spravedlivost vyv vsichkite I formi,kolkoto i bolezneni da sa za " zlatnite" !!!
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2012 09:52

T-34 написа:
blue avalanche написа:

А-а-а-а, няма нужда от тефтерите на Баждеков. Информацията е публична и никой не я отрича. От НОИ преди време, ако си спомняш (макар че, предполагам, на теб ти е по-удобно да не си спомняш), правиха акции за проверка осигуровките на публичните личности. Оказа се, че футболистите на "Левски" години наред са осигурявани на прагове от няколко-стотин лева. Което, разбира се, е повече от комично на фона на демонстрирания от тях стандарт на живот и на фона на това, че нямат други доходи извън заплатите си. (и преди да зададеш любимия си въпрос "а вие защо биете негрите?", да те светна, че в хода на тази проверка се оказа, че ЦСКА осигурява играчите си на значително по-високи суми от "Левски").
Бих посмял да предположа, че Батков и компания би следвало да станат клиенти на прокуратурата, защото това спокойно може да мине в графата "укриване на данъци".

" Информацията е публична и никой не я отрича."
Щом като е публична,дай едно линкче,че ми е интересно кой колко взима в Левски.Ей така,за статистиката...
Ако искаш,може и за ЦСКА да дадеш...
ПП.Това,че ЦСКА е осигурявал играчите си на "значително по-високи суми" от Левски(това ще го видя от линкчетата,които очаквам),значи ли,че ги е осигурявал на РЕАЛНИТЕ им заплати,отговарящи на ТЕХНИЯ стандарт?
ПП.Откъде знаеш,че нямат други доходи,освен заплатите си?
Вашият идол Стоичков не орева ли орталъка за един данък върху една сума,който отказва да плати?Или той не трябва да е "клиент на прокуратурата"?Това само така-като храна за размисъл...

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 08 апр 2012 10:10

T-34 написа:Оказа се, че футболистите на "Левски" години наред са осигурявани на прагове от няколко-стотин лева. Което, разбира се, е повече от комично на фона на демонстрирания от тях стандарт на живот и на фона на това, че нямат други доходи извън заплатите си. (и преди да зададеш любимия си въпрос "а вие защо биете негрите?", да те светна, че в хода на тази проверка се оказа, че ЦСКА осигурява играчите си на значително по-високи суми от "Левски").

По този начин действаха във всички клубове, не САМО в "Левски", както съвсем удобно за теб си писал. "Клиенти на прокуратурата" трябваше да станат всички клубове, в т.ч. и ЦСКА. Избирателно мислене, нагаждане на фактите в удобната посока - нещо толкова типично за фенчетата на едно определено отборче. ;)
Последна промяна от Belus на 08 апр 2012 10:28, променено общо 1 път.
Изображение

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 08 апр 2012 10:18

Блу, не знам в реалния живот какъв си ,но във виртуалния си просто неспасяем случай.Или имаш много комплекси да избиваш ,щом си на всяко гърне мерудия в този форум., или пък си платен форумен драскач ,защото както виждам ,живееш и се храниш във форума .А и аз рядко ти се връзвам ,но сега просто ме издразни адски много с явно провокативните си коментари за неща, които са очевАдни ,за всеки неутрален човек.

Върни се в “ЦСКА”