Перфектен кръг за Ботев.Б група се завърза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Перфектен кръг за Ботев.Б група се завърза

Мнениеот subzero » 07 апр 2012 23:43

TribuneEast1912 написа:
subzero написа:
костенурк написа:След като Ботев удари Нефтохимик в 20 кръг,конкурентите Любимец и Поморие загубиха а Етър направи равен срещу Добруджа,какви са шансовете на Ботев ПД за промоция според вас?Тва е класирането за сега-

Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.

Ми дай програмата за следващите кръгове. Иначе Етър и Нефтохимик ми звучи добре за А група. ;)

Абе вие шараните тва отстраняване за купата май цял живот ше го помните, а? ;)

Ха,що така грубо?? Питате,отговарям. Боли ме г..а,кой ше влезе в А група. Естествено като бургазлия се надявам това да е Нефтохимик,пък дали не могат или не искат те си знаят. Ако бях написал Нефтохимик и Ботев,нямаше да се напишат всички глупости в този и следващите поустове. Що за комплексарщина??
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 07 апр 2012 23:45

който иска да влиза гледайте само спартак да испадне :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 апр 2012 00:02

ZHEL написа:
костенурк написа:След като Ботев удари Нефтохимик в 20 кръг,конкурентите Любимец и Поморие загубиха а Етър направи равен срещу Добруджа,какви са шансовете на Ботев ПД за промоция според вас?Тва е класирането за сега-

Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.

Ако Ботев си вземе останалите мачове докрая, има всички шансове да се добере до едно от двете места ;) . Мисля, че Етър и Ботев влизат в А група този сезон ;). Пожелавам ви успех колега![/q

Цяла Б-я знае, че всички мачове на "Ботев" до края са купени, как само ти не разбра ???? Или си правиш густо на душата с парите ЦВ

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 08 апр 2012 00:24

hristo1306 написа:
ZHEL написа:

Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.

Ако Ботев си вземе останалите мачове докрая, има всички шансове да се добере до едно от двете места ;) . Мисля, че Етър и Ботев влизат в А група този сезон ;). Пожелавам ви успех колега![/q

Цяла Б-я знае, че всички мачове на "Ботев" до края са купени, как само ти не разбра ???? Или си правиш густо на душата с парите ЦВ

И аз не знам!! Я обясни сега на всички по-подробно-кой,кога,къде...
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 08 апр 2012 00:29

не само тези мачове е купил ЦВ. за догодина също всичко е купено. някой дори разправят че и на Барса е обещал пари за нещо но не уточняват за какво.

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 08 апр 2012 01:17

bnborisov написа:

не само тези мачове е купил ЦВ. за догодина също всичко е купено. някой дори разправят че и на Барса е обещал пари за нещо но не уточняват за какво.

Естествено! Нали е генерален спонсор на първенството и на купата. Догодина сме шампиони и носители на купата......БОЛНИ МОЗЪЦИ!
slabia_forever

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 08 апр 2012 03:31

Нафтата в А група другите ще си чакат реда. След тази грешка няма да има повече такива други. Мачкаме до края наред .

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 08 апр 2012 09:06

То пък Ботев голямата сила . от 20 мача 8 победи . Само защото нито Поморие,Нефтохимик и Любимец не се натягат на всяка цена да влезнат в А група сте още в борбата за промоция . При нормално п-во отдавна да сте загубили шансове за бараж даже .
Ботев с промоция за А група , но само ако мачкаше всички в Б група , а сега е просто на изкуствено дишане и зависи от помощите на другите отбори ..
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 08 апр 2012 09:21

hristo1306 написа:
ZHEL написа:

Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.

Ако Ботев си вземе останалите мачове докрая, има всички шансове да се добере до едно от двете места ;) . Мисля, че Етър и Ботев влизат в А група този сезон ;). Пожелавам ви успех колега!

Ай стига бе, верно ли? Сега ще спя много по-спокойно след тази новина :mrgreen: :mrgreen:

много сашо диков гледате в бургаско, помня че и миналата година ревахте, че всичко било купено, явно сте свикнали да търсите проблемите в другите, но не и във вас самите
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”