не че е важно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

navii
Контакти:

Re: не че е важно

Мнениеот navii » 13 авг 2009 16:34

абе чак малък вече не съм ( иска ми се на моменти ама ... просто незнаех за този факт:( ) ми каквото и да е ... много пъти вече остава по нещичко, което не е съвсем наред след наши мачове ... примери колкото искаш, аз затова искам да се стягат в такива моменти да вкарат 3 наши гола за 1 незаслужен в нашата врата ... да се раздават и да искат да надиграят някой, само така идва самочувствие и желание за победи и успехи, според мен ... дано всичко да се нормализира и никакви катаклизми да няма и да си играят малко по-спокойно за да не бъркат лесни топки, оттам лесни мачове, че няма прошка за нищо тука и от мухата слон за 10 мин се прави :)
и САМО ЛОКО ;)

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 13 авг 2009 17:42

ми айде де ... докога, аз съм сигурен, че не е неонходимо много, а просто малко по-високо ниво на работа ... и МОТИВАЦИЯ да му се незнае ... искам да орат по терена, не да дробят некви пасове, които водят до грешки предимно и после топлата или се взима с нечовешки усилия или се прави фал ... а са показвали, че могат да играят доста по-добре

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 13 авг 2009 17:55

именно ... бии за да те уважават въпреки всичко, съдии, жеги , студове ... няма значение, бой и хъс му е майкта, и всички сами си се надъхват и левски и цска и берое ако щеш ... а нашите ако 5-ма като Кайо и ако изчезнат бездушници като Балдовалиев дето като го загледаш как скача за висока топка се сещаш мигновено за ферди мравката

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 13 авг 2009 18:56

вярно е ... я си представи иво иванов да не беше постъпил толкова глупаво да си спре развитието с тази контузия :( помни6 ли с ЦСКА ли беше ама се контузи и махна че ще играе още и след 2 мин край ... и сега 1 година го няма а Дзаф също ... леле като се замисля колкоо по-смислен състав може да се направи ама ето на ...

Върни се в “Локо София”