ЦСКА взима Душан Савич

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

ЦСКА взима Душан Савич

Мнениеот a boy named goo » 13 авг 2009 15:12

Македонският нападател Душан Савич се очаква до дни да пристигне в ЦСКА, научи "Топспорт". Таранът от доста време е наблюдаван от треньора на "червените" Любослав Пенев, но едва сега е предприета стъпка за привличането му. Пенев-младши изчакваше до момента да види как ще се развият нещата с парагвайците, но след техния отказ той отново се е насочил към Савич.
http://topsport.ibox.bg/news/id_1693908275

Очертава се Савич да бъде заместника на Муши, определено ще е интересно да видим какво представлява този играч. Лошото в случая е това, че вече има мачове в Лига Европа, което означава, че няма да можем да разчитаме на него в мачовете срещу Динамо Москва. Дано само Владо Манчев се оправи по-бързо и да си застава на върха на атаката. Въпреки всичко обаче този Савич няма как да е по-зле от Руи Мигел.

Ето видео с някой негови отигравания.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UotKWoplUa0[/youtube]
Последна промяна от a boy named goo на 13 авг 2009 15:43, променено общо 1 път.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
away
Контакти:

Re: ЦСКА взима Душан Савич

Мнениеот away » 13 авг 2009 15:35

Това попълнение под кой номер е ? Значи дотук 4-ма от Сливен, 3-ма от Ботев, Спас Делев, 2-ма парагвайци и сега този македонец стават 11 нови-един цял отбор. А до момента май не е продаден никой от миналогодишния отбор, още дори Зе Руй, Гунгаулсон ли беше и още една камара са си в ЦСКА... доста чудно. Не се ли притеснявате за бюджета, заплатите и т.н ?

stiuri
Контакти:

Мнениеот stiuri » 13 авг 2009 15:37

Аз да питам защо,Муши го махнаха а сега взимаме някакъв македонец :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
[1948]CSKA
Контакти:

Мнениеот [1948]CSKA » 13 авг 2009 15:39

stiuri И аз тфа се чуда :evil:

Потребителски аватар
The_Scientist

Мнениеот The_Scientist » 13 авг 2009 15:39

Чудесен нападател,дано дойде в ЦСКА ;) .Аз лично като го гледам как играе трябва да подпише,въпросът е дали изобщо ще дойде иначе аз така виждам състава:;
Караджов,Иванов,Котев,Виданов,Минев(Уго Бауеш),Тошко Янчев,Коста Янев,Иван Стоянов,Лимона,Савич,Владо Манчев , с резервии:Руи Мигел,Мороз,Светльо,Данчо Тъча и Маркиньоз,Иво Петров,Николай Манчев.
Ето това е оптималният състав за мен лично-ако бъде постигнат ще мачкаме наред ;) ,но Савич даже не е на проби , Владо не е възстановен,плюс това Любо Пенев се прави на интересен и пуска на вратата Чавдаров,дето .... имам си мнение за него,не става.Този Уго трябва да се пробва,ако вземе Савич ще е добре. ;)

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 13 авг 2009 15:40

Не е наша работа да се притесняваме за бюджета, все пак не сме ние собствениците на този отбор, нито пък имаме някаква представа за финасовото състояние на отбора (като изключим "откритията" на ***). Титан АС не са вчерашни хора и много добре знаят какво им по джоба и как да харчат, точно поради тази причина не бяха взети редица от набелязаните футболисти тази година.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 13 авг 2009 15:51

новата звездЪ... :| :| :|

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 авг 2009 16:00

Относно това че е играл в Европа вече. Май УЕФА позволява на всеки клуб да картотекира за евротурнирите един играч играл с друг отбор същия сезон в Шам лига или Лига Европа. Почти съм сигурен тъй като зимата в Реал М се разрази спор кой от двамата новозакупени и играли вече същия сезон в Европа - Лас Диара (с Портсмут) и Клас Ян Хунтелаар (с Аякс) да изберат да получи картотека за Шам лига. Даже Реал молиха УЕФА да направи изключение и да пусне и двамата но от УЕФА им показаха средняка. Така че ако това момче Душан Савич дойде няма да има проблем си мисля да играе в Лига Европа. Друг е въпроса дали докато дойде вече няма да сме се сбогували с евротурнирите. И относно това за чужденците - нямате ли чувството че този македонец е малко повече българин от Муши. Не че подкрепям изгонването на последния де.
ИзображениеИзображение

runarsa
Контакти:

Мнениеот runarsa » 13 авг 2009 16:02

Бърз с добър поглед в/у играта, голмайсторски нюх. Това се вижда от клипчето.

stiuri
Контакти:

Мнениеот stiuri » 13 авг 2009 16:18

Абе, чудесен нападател пуснали са ви там някакво клипче и веднага го преценихте,категорично съм против не че защитавам Муши но той знае какво е ЦСКА а това македонче ше дойде за парички и да разходи в 3-4 мача екипа иготово.Не знам вие дали помните но аз да в ЦСКА, навремето игра един таран казваше се Саша Чирич взихме го каточели тука идва Марадона е ,познайте колко гола вкара.Вкара един хеттрик на Черно Море и толкоз,така че не бързайте с преценките си.

Върни се в “ЦСКА”