След като Ботев удари Нефтохимик в 20 кръг,конкурентите Любимец и Поморие загубиха а Етър направи равен срещу Добруджа,какви са шансовете на Ботев ПД за промоция според вас?Тва е класирането за сега-
Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.
Перфектен кръг за Ботев.Б група се завърза
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Перфектен кръг за Ботев.Б група се завърза
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Re: Перфектен кръг за Ботев.Б група се завърза
костенурк написа:След като Ботев удари Нефтохимик в 20 кръг,конкурентите Любимец и Поморие загубиха а Етър направи равен срещу Добруджа,какви са шансовете на Ботев ПД за промоция според вас?Тва е класирането за сега-
Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.
Ми дай програмата за следващите кръгове. Иначе Етър и Нефтохимик ми звучи добре за А група.

[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
ми видим на любимец май не им се влиза поморие и те спряха да играят и явно 3 отбора за 2 места
subzero написа:костенурк написа:След като Ботев удари Нефтохимик в 20 кръг,конкурентите Любимец и Поморие загубиха а Етър направи равен срещу Добруджа,какви са шансовете на Ботев ПД за промоция според вас?Тва е класирането за сега-
Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.
Ми дай програмата за следващите кръгове. Иначе Етър и Нефтохимик ми звучи добре за А група.
Ако ти трябва програмата си е намери.Етър и Нефтохимик са много слаби и май не искат да влизат

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
-
- Контакти:
subzero написа:костенурк написа:След като Ботев удари Нефтохимик в 20 кръг,конкурентите Любимец и Поморие загубиха а Етър направи равен срещу Добруджа,какви са шансовете на Ботев ПД за промоция според вас?Тва е класирането за сега-
Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.
Абе вие шараните тва отстраняване за купата май цял живот ше го помните, а?

-
Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.
Tи по-добре се притеснявай за лиценза ви, да не стане Ботев в "А", Черноморец в "Б"!
slabia_forever
костенурк написа:subzero написа:костенурк написа:След като Ботев удари Нефтохимик в 20 кръг,конкурентите Любимец и Поморие загубиха а Етър направи равен срещу Добруджа,какви са шансовете на Ботев ПД за промоция според вас?Тва е класирането за сега-
Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.
Ако ти трябва програмата си е намери.Етър и Нефтохимик са много слаби и май не искат да влизат
Пък вие сте голяма сила,след като първият и вторият са много слаби,какво да говорим за четвъртият

- vks1
- Контакти:
костенурк написа:След като Ботев удари Нефтохимик в 20 кръг,конкурентите Любимец и Поморие загубиха а Етър направи равен срещу Добруджа,какви са шансовете на Ботев ПД за промоция според вас?Тва е класирането за сега-
Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.
Ботев Шампион!!!
Последна промяна от vks1 на 07 апр 2012 22:45, променено общо 1 път.
Канарче!
мисля че и нафтата не искат да влизат. липсата на база е огромен проблем. Етър и те са неясни.Собсвеника им едва ли има този потенциал да издържа отбор в "А" група при положение че и сега трудно плаща не големите заплати в отбора. Но мисля че те ще са другия отбор заедно с Ботев.
Етър 37т.
Нефтохимик 35т.
Любимец 35т.
Ботев ПД 33т.
Ако Ботев си вземе останалите мачове докрая, има всички шансове да се добере до едно от двете места